jeigu negaila, duok uzuomina kuriame geriau bandyt laime ;) busim savaitgali pas drauga sodybelej ant baltajo bilso kranto, bet nuo ten ir iki juodajo tera gal kilometras, didelis dekui is ankstomaure1 rašė:ten lydeku tikrai yra ir neblogu :-) bet ezerai savotiksai idomus labai dieli slaitai nuo pat kranto :-) tiesa abu ezerai isnuomuoti tai nepamirsk bilietu nusipirkt
Klausineju, nes keleta kartu anksciau yra teke baltajame paspiningauti, deja nesekmingai. ir po to kaip per koki sugedusi telefona buvau girdejes kad jame yra praeje aceit elektrikai ir del to zuvies negausiai. tikiuosi klaidinga info girdejau ;)Ramekas rašė:Juodaji bandyk. Deaugas dazniausiai juodajame gaudo lydekas.
Manau, kad Lavysas tuštesnis už Nedzingės ež. Tame yra karšiu ,plakiu ir aukšliu. O Lavysas dėl asortimento skurdus. O ir vėl neseniai tinklus GA parinko iš ežero...kareiveris rašė:sveiki kaip ant to lavyso su gyliais ar verta ten vaziuoti lydeku pagaudyti arba gal kas pasiulintu kitu variantu ?
.kareiveris rašė:buvau snd ant dulgo ezero nieko gero 5 maziukes lydekutes gal del to kad diena ne kokia vejas per stiprus
Pagarba, DziedaiDziedas rašė:Kokios pagarbos...Aš Dziedas, pagal paso Antonas. Mano ,kaip ir kitu žmonių buvimas šitoje planetoje -iki 100metu.Dieve duok. O ežerai gyvena ir 1000,o gal ir daugiau. Tai kas turi sulaukti daugiai pagarbos....Na ir aiškiau - vardai iš Didžiosios raides. Gal iš fantastikos ,bet negerbsime gamta-išniksime...
nėra ten lydekųPaulens rašė:pagavot kasnors, kurnors lydeku dzukijoj?
brekai su <100 popkiu pagauna apie 10 legaliu lydekukareiveris rašė:sveiki kaip ant to lavyso su gyliais ar verta ten vaziuoti lydeku pagaudyti arba gal kas pasiulintu kitu variantu ?