Kiek ten žvejų esu matęs tai tik vakarinėje pusėje. Žvejoja net kai šalia žmonės maudosi, ką ten pagauna velniai žino. Vieną kart tik esu matęs senuką prilupusį karšių kibirą. Pačiam tai ten pavyko tik kuojyčių pagauti...
VaiAlex rašė:Na va po zvejybos issimiegojau ir galiu parasyt rezultatus.
Zvejybos vietoje buvau jau 3h, buvo dar tamsoka, todel neskubedamas uzsimaisiau jakus, pasiruosiau meskeres, issideliojau masalus, na zodziu visa amunicija susidejau taip kaip man patogu, palaukes kol pabrinks jaukas, pradejau jaukinti issirinkta taska seriklele. zvejojau netoli kranto visai, todel po kokiu 5 serikleliu nusprendziau jaukinti ranka isibrides. Lygiai ta pati padariau i kitam jaukinimo taske, tik per 10-15m i desine puse. Vienai meskerei naudojau soft pellets, kitai gyvus jaukus, dzikus, sliekus, kukuruza.
Pirmi kibimai buvo po 20min koki, ir kibo ant peleciu. Taip pagavau gal 4-5 zuveliokus per 1.5h koki. Gyva masala bande judint bet labai silpnai, bandziau keisti kombinacijas ju, bandyt det ir vienus ir maisyt sumustinius, rezultatai nelabai keitesi, kazkas paragauja ir palieka. O su peletem situacija nesikeite, ir zuvies dydis nesikeite, visos standartines. I zvejybos pabaiga peletes nebedave rezultatu ir teko sedeti be kibimu, bet ilgai laikus gyvas masalas dave savo rezultatu ir pagautas netoli 2kg sveres karsis. Tokie ispudziai is sios zvejybos
Jo karvy buvau. Na as naudojau timar peletes aisku jos nepigios, bet kaip ir minejau paskaiciavus kiek isleidi sliekam, dzikam ir t.t ten keliais litais daugiau gaunasi. Juolabiau, kad uztenka 3 zvejybom maziausiai indelio. Turejau su savim Scopex, medus, vanile, braske. labiausiai pasiteisino Scopex ir medaus kvapo peletes.Bula rašė:VaiAlex rašė:Na va po zvejybos issimiegojau ir galiu parasyt rezultatus.
Zvejybos vietoje buvau jau 3h, buvo dar tamsoka, todel neskubedamas uzsimaisiau jakus, pasiruosiau meskeres, issideliojau masalus, na zodziu visa amunicija susidejau taip kaip man patogu, palaukes kol pabrinks jaukas, pradejau jaukinti issirinkta taska seriklele. zvejojau netoli kranto visai, todel po kokiu 5 serikleliu nusprendziau jaukinti ranka isibrides. Lygiai ta pati padariau i kitam jaukinimo taske, tik per 10-15m i desine puse. Vienai meskerei naudojau soft pellets, kitai gyvus jaukus, dzikus, sliekus, kukuruza.
Pirmi kibimai buvo po 20min koki, ir kibo ant peleciu. Taip pagavau gal 4-5 zuveliokus per 1.5h koki. Gyva masala bande judint bet labai silpnai, bandziau keisti kombinacijas ju, bandyt det ir vienus ir maisyt sumustinius, rezultatai nelabai keitesi, kazkas paragauja ir palieka. O su peletem situacija nesikeite, ir zuvies dydis nesikeite, visos standartines. I zvejybos pabaiga peletes nebedave rezultatu ir teko sedeti be kibimu, bet ilgai laikus gyvas masalas dave savo rezultatu ir pagautas netoli 2kg sveres karsis. Tokie ispudziai is sios zvejybos
Tu cia tam karvi buvai? kokio kvapo peletes? dabar ju yra daug, ne tik Timar. Maciau pigesniu uzveze, apie 10 lt bonkute
Vaziuojant ukmerges plentu uz senuku yra 24/7 dirbanti zveju parduotuve, tai ten peletes kazkur apie 10 lt , gal biski daugiau. nupirkau pameginti medus ir shellfish. Galvoju gal nuvaziuoti gal rytoj ar poryt prie to karvio pameginti. Meginau jau peletes sitas, rezultatas 0 paliginus su gyvu masalu. reikai dar sansa duot peletem vienaVaiAlex rašė:Jo karvy buvau. Na as naudojau timar peletes aisku jos nepigios, bet kaip ir minejau paskaiciavus kiek isleidi sliekam, dzikam ir t.t ten keliais litais daugiau gaunasi. Juolabiau, kad uztenka 3 zvejybom maziausiai indelio. Turejau su savim Scopex, medus, vanile, braske. labiausiai pasiteisino Scopex ir medaus kvapo peletes.Bula rašė:VaiAlex rašė:Na va po zvejybos issimiegojau ir galiu parasyt rezultatus.
Tu cia tam karvi buvai? kokio kvapo peletes? dabar ju yra daug, ne tik Timar. Maciau pigesniu uzveze, apie 10 lt bonkute
O kur tu cia matei tu pigesniu pirkt? reiks isbandyt
As galvojau kokia 6 ryto ten isvaziuoti ( bet jauciu , per velu ) arba vakare pamegintiVaiAlex rašė:Na as vel bandysiu sianakt varyt i karvy, nors ir vejuka ziuriu zada, bet bandysiu kazka islaust vel.
Na as bandysiu vel kokia 3h ar puse 4 jau buti vietoj.Bula rašė:As galvojau kokia 6 ryto ten isvaziuoti ( bet jauciu , per velu ) arba vakare pamegintiVaiAlex rašė:Na as vel bandysiu sianakt varyt i karvy, nors ir vejuka ziuriu zada, bet bandysiu kazka islaust vel.
VaiAlex rašė:Na as bandysiu vel kokia 3h ar puse 4 jau buti vietoj.Bula rašė:As galvojau kokia 6 ryto ten isvaziuoti ( bet jauciu , per velu ) arba vakare pamegintiVaiAlex rašė:Na as vel bandysiu sianakt varyt i karvy, nors ir vejuka ziuriu zada, bet bandysiu kazka islaust vel.
Labas. Na galiu pasakyt, kad pora vietų tikrai rasi. Vienanetopas rašė:Sveiki!
ar kas nors esate zvejoje Vilnojos ezero saloje? o gal dar nakti? kaip ten su zukles plotais? vieta palapinei?