Tėvui irgi pilnos kelnės kaip matau :DRenatasKovalenko rašė:O cia jau mano zveriukas upeje 7.6kg
Buvau ir as siandien lasiniuose nuo 10h iki 16h. Du fiderio linktelejimai per visa laika. Ir taskus skirtingus jaukinaus. Masalus kokius tik nedejau...Albaz rašė:buvau kruoni tai totalus nulis... nei mes nei kiti kanors pagavom :/
Jis kaip ir ash nuo zemupio kilesramis702 rašė:O ka karosai mieliau valge nuo kablio?
kimba tose mariose.. kas kaltas, kad nemokate perlipti per save, nuvaziuojate, uzmetate kota 30 metru nuo kranto kur gylis 1metras ir laukiat stebuklo. pasara matot irgi jum zemas lygis naudoti traper raudona. o makarono kaip bomzo neprisileidziat. pwerlipkit per save. pakeiskit savo sensas i traperi raudona. isibriskit iki kiausiniu kai ptikri vyrai. nusvieskit liek galit. uzdekit makarona pagardinta cesnaku bei muscatu. ir wuolia....gerulis19 rašė:nzn pats nesuprantu;)wakar irgi buwom ties kruoniu,taj nemaciau kibimo...kazkaip kejsta,jau nepirmas ta sako...
Kas tau sake kad gaudyta ten kur 1 metras gylio? Pasarai patikrinti. Ka visa pakrante galvoji nepagauna tik del situ tavo isvardintu priezasciu?darializ rašė:kimba tose mariose.. kas kaltas, kad nemokate perlipti per save, nuvaziuojate, uzmetate kota 30 metru nuo kranto kur gylis 1metras ir laukiat stebuklo. pasara matot irgi jum zemas lygis naudoti traper raudona. o makarono kaip bomzo neprisileidziat. pwerlipkit per save. pakeiskit savo sensas i traperi raudona. isibriskit iki kiausiniu kai ptikri vyrai. nusvieskit liek galit. uzdekit makarona pagardinta cesnaku bei muscatu. ir wuolia....gerulis19 rašė:nzn pats nesuprantu;)wakar irgi buwom ties kruoniu,taj nemaciau kibimo...kazkaip kejsta,jau nepirmas ta sako...