Nida, 1, 2 dienos. 1 velai atsikeliau, ejau valanda rytu kryptim, sustojau, pirmoj eketej nieko, antroj kibimas ant velnio ir niekaip nepasikerta. leidziu marmyshke - gerulis miakshras ir daugiau nieko. Sekanchioj eketej randu kelis neblogus esherius ir uzpuola pukiai. Sekanchioj eketej vel keli esheriai ir vel pukiai. Pora valandu baigesi, valanda ejimo atgal, tai keliuosi ir griztu baliavot. Nuo pusiaukeles parveza girtas sniegorogininkas, palei kranta dar pademonstruoja meistrishkumus, pamirshes turbut, kad pas mane vienoj rankoj grztas, kitoj deze

2 diena. Prieinu vakarykshte vieta, atsikeles ankschiau. vejas gerai snuki pashalde kol daejau. Ilgai neradau zuvies, kol pradejo kibt motininiai kurshmariniai mekshrai. Nedaug, bet per kelias deshimtis ekechiu apie 10 ishlupau. tarp mekshru vis puola pukiai. Dar pataikau ant triju esherioku ish vienos eketes ir karshioko ish kitos.
veliau tik pukiai. Itariu, pasisheres buchiau pagaves gerokai geriau.
Jamimai tokie: leidi velnia, jei ji kazkas baksnoja bet nepasikerta, leidi marmyshke su matyliais ir trauki ishkart.
Toks mano pirmas gyvenime kartas ant Kurshmariu ledo. Man tikrai patiko, laukiu sekanchio karto