Atsidariau ir aš.Smulkiau čia
https://suagiu.wordpress.com/2016/05/01 ... leksnes-2/
https://suagiu.wordpress.com/2016/05/01 ... leksnes-2/
Šiandien kimba kitur...
Klausimai,klausimai.Atrodytu sventu mergeliu klubas.Gal treti metai atejus tam suorui numetu pasiulyma naikint-vienais net ispejimas -uz ka ,veliau pasitaise moderu buves....Kitais vel tas pats.Pasaku nesekit,kad taip niekas nedaro ar panasiai.Kibiras bendradarbiams-kaip dalinosi nezinau.Asmenine kuprine kuria parsitempiau ant peciu jau isporceliuota.Ryt -dumas.kai kas i kamera.Jus ne cia spiciu ieskokit,o yra rimtesniu temu.Kaip maisais pradeda karsiai keliautvava rašė:O man dar idomu, ka su tiek daryt.....
Šitas traukinys jau senai išvažiavo... Dabar vėjažuvės pradėjo kibti, galima puikiai pasportuoti, kartu ir sulieknėti - nes tuos šiaudus maistui neverta temptžVYNAS rašė:O man labai įdomi padėtis, kas dedasi jūroje nuo kranto, tipo ar gaudo spiningu ir ar pagauna kas lašiša ar šlakį koki?
Yra - didelį kušį jūržoliųespo rašė:Siuo metu nuo kranto yra sansu pagaut ka?
žiobriai, ešeriai, starkiai, karšiai, kuojos, unguriai - suprantama, nu bet meknės ar karpiai... Nelabai norisi tikėti. Yra tekę pagaut?Skumbrotas rašė: ... šiuo metu pakrantėje ganosi žiobriai, ešeriai, starkiai, karšiai, meknės, kuojos, migruoja unguriai, net karpių pasitaiko...
Mekne esu Papej nuo akmenu sugaves... Tikrai ju juroje yra...D911 rašė: žiobriai, ešeriai, starkiai, karšiai, kuojos, unguriai - suprantama, nu bet meknės ar karpiai... Nelabai norisi tikėti. Yra tekę pagaut?
Karpių yra teke pagaut nuo Palangos tilto, ir ne vieną. O meknių bilekiek prisigaudydavome po senuoju tiltu tarp ten buvusių akmenų. Jos beje nesibodi ir žymiai sūresnių vandenų - daugybe jų esu mates paviršiuje besišildančių Kylio, Karlshamno uostuose , Malmėje.D911 rašė:žiobriai, ešeriai, starkiai, karšiai, kuojos, unguriai - suprantama, nu bet meknės ar karpiai... Nelabai norisi tikėti. Yra tekę pagaut?Skumbrotas rašė: ... šiuo metu pakrantėje ganosi žiobriai, ešeriai, starkiai, karšiai, meknės, kuojos, migruoja unguriai, net karpių pasitaiko...
Pranešk kaip seksis, jei jūroje bandysi, įdomuEvaldas Z rašė:Gali tekt pasitrainiot pora dienu Palangoj. Tai sakot, kad jeigu su pirmais saules spinduliais nueisiu prie tilto, tai galiu tiketis uzmikrint koki eserioka ? Ar ten jie tik ant donkiu ir kreveciu kimba ?
Ar geriau pavaziuot siaip iki kokios balos ar kokios Danes... Ka patarsit ?