paeme ant krevetes apie 50m nuo kranto. oras pasakiskas. pute nestiprus vakaru vejelis, vos bangavo . puikiai pailsejome.
daba galvoju,ka i ta smeli ismeigt?turiu kazkoki metalini dvisaki apie dvieju metru.kazi tiks toksai?galim susikoperuoti,o ties kur zvejotumem?airis rašė:vejo neprognozuoja, bet jura tikriausiai dar bus isisiubavusi ir metrines bangikes garantuotos. asai irgi mastau apie zvejyba nuo kranto, tai galim susikooperuoti.
kadangi man atostogos tai as zvejociau gerokai ilgiau.i butinge mane kazko labiau traukia.masalui tik krevetes einamiausios ar dar ka reiktu pasiimt?beje,butingei-cia prie to vamzdzio?airis rašė:stovus turiu samadielnius 3 vnt--pradziai uzteks, paskolinsiu. zvejot -man butu idomu pameginti melnarageje, nereiketu toli vaziuoti, arba butingeje. galesiu tik po darbo apie 18val ir iki sutems.
kokie daugmaz buna gyliai tose duobese?Agis rašė:Kazkaip susumavus paskutinius zvejybos nuo kranto rezultatus persasi isvada, kad kuo didesne duobe, tuo maziau pleksniuNors gal per geras oras buvo
zinoma tik iki tol kol saule sviete, veliau teko issitraukti ziemines kepures