Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #272874   pensininkas
 11 Bal 2011 18:47
vava, tai pasikeite? nes pernai buvo prazvejojus 4h - 4kg karosu nemokamai.
Beje, buvo draugelio bendradarbis sekmadieni, dviese su draugeliu, 4h, taip: eserys 560 g, karpiokas 700 g ir 3,6 kg karosu.
 #274800   vava
 16 Bal 2011 19:08
patikrintais duomenim (mano buhalteris buvo) pas Valinska kimba. per 3 val apie 3kg karosu prisigaude. svoris apie 300g.
 #275098   Skridžas
 18 Bal 2011 07:09
Buvau pas Valinska bandžiau paimti karpi,bet nepaviko kaip paiškėjo gale žvejybos sakė sargai reikėjo seklau žvejoti net parodė kur (kur jie buvo prieš žvejyba) mačiau karosus traukia ir jau šoks toks judėjimas yra sakė sargai ryte iš to pačo prudo kur aš žvejojau 10kg karpi ištrukė.Vienas spininistas atvarė netoli manes ir specialai užkablavo karpi su spiningu įvertė į sačoka ir nusinešė,matyt labai žuvies reikėjo jam.

Šeip labai papiktinau tuo žvyrkeliu jis dar prastesnis nei pernai,faktiškai vos ne pirmu bėgiu galima važiuoti duobė ant duobės,dėl to kelio pas mane žvejybos ten sumažės iki minimumo :?
 #275354   inco`
 18 Bal 2011 18:46
Sveiki,

Skridžas pas tave kažkaip jaučiasi daug tokio negatyvo kalboj tavo :) Šiaip ne mano reikalas bet nuvažiavai pažvejojai ir džiaukis kad turėjai galimybę tokią o ne galvok kad keliukas blogas ar dar kažkas....ieškok pozityvo taip sakant :ruko

O šiaip ir mes su Revolt buvom 7adieni pas Valinska su spiningais. Nuvažiavom apie 8:30 val. kadangi pirma karta buvom ten tai pasiklausinėt rūpėjo kas kaip kur....ir prasidėjo.... "vakar 5,2 kg lydeka, užvakar 4 kg lydeką...." nu galvojam čia kaip ir visur "kibo vakar". Žodžiu pasiklausinėjom užsiregistravom ir patraukėm link tvenkinio.

Eidami dar aptarėm, kad aplinka sutvarkyta: suoliukai, šiukšledėžės viskas kaip priklauso (lyginant su arvydais)... Atėjom į vietą kurią dar būdami pas sargą nužvelgėm,- kol aš dar tik dėjausi masalą Revolt jau padarė pirmą sezono metimą ir iškarto po poros ritės prasukimų smūgis ir 700-800 gramų peiliukas jau krante.. paėjom šiek tiek į priekį ir prasidėjo... per ~3 val. Pagavom 8 lydekas. 7 iš jų svėrė 500-1,2 kg , o viena Revolt ištraukė 4,8 kg masalui naudodamas Rapalos Maxrap`ą - raudongalvį. Bėje iš 8 ištrauktų lydekų 5 pagautos ant balta-raudona spalvinimų. Viena lydeka atsikabino prie pat kranto nes smūgį gavau koki 3-4 metrai nuo kranto tik :) Buvo ir daugiau grybžtelėjimų taigi viskas neblogai ten pas valinska su spiningavimu :gutgut

Kadangi sargas pasakė kad jokiu būdų nepaleidinėt lydekų atgal (tiesiog įsakė), nes jų populiacija jau per didelė ir per daug karpiokų išnaikina tai visas ir krovėm sietkon. Taigi apibendrinant praleidom 5 valandas prie balos iš kurių žvejojama buvo kokios nepilnos 4 :ruko

kaip sezono atidarymui tikrai grįžom nenusivylę ir net negalvojom apie prastą keliuką ar dar kažką panašaus. Tiesiog gerai praleidom laiką, pasikrovėm batareikes naujai darbo savaitei ir laukiam kito savaitgalio. :cig.
 #275359   Skridžas
 18 Bal 2011 19:01
Supranti man sargai patarė kur žvejoti po žvejybos,ir aš niekio nepagavau tad pas mane batareikos dar labiau nusėdo :?

No o tas keliukas pribaigė mane :? Tad tokios ir nuotaikos,kitam kartui kai pasiseks nuotaikos bus kitokios :-D
 #275368   inco`
 18 Bal 2011 19:20
Skridžas rašė:Supranti man sargai patarė kur žvejoti po žvejybos,ir aš niekio nepagavau tad pas mane batareikos dar labiau nusėdo :?

No o tas keliukas pribaigė mane :? Tad tokios ir nuotaikos,kitam kartui kai pasiseks nuotaikos bus kitokios :-D
Nu del to tai jo...patarimai po zvejybos....cia su intencija kad jie taves lauks sugriztant ir kita karta zinosi :)
 #275369   Skridžas
 18 Bal 2011 19:23
inco` rašė:
Skridžas rašė:Supranti man sargai patarė kur žvejoti po žvejybos,ir aš niekio nepagavau tad pas mane batareikos dar labiau nusėdo :?

Nu del to tai jo...patarimai po zvejybos....cia su intencija kad jie taves lauks sugriztant ir kita karta zinosi :)
Na o jeigu aš nepatyriau tenai jokiu emociju ko man ten grišti,plius dar labai karpo norėjau dar karpi bučiau pirkes,kažkaip reklama negerai dirba juk nepagauti galima ir pigiau kitur :-D
 #275370   inco`
 18 Bal 2011 19:30
nu mes isvazinedami tai matem nesesi ten sietkoj kiti kokius 4 karpiokus apie 1 kg panasiai toki...karosu irgi pagave buvo. Tai ismegink dar laime ateinanti savaitgali :)
 #275373   inco`
 18 Bal 2011 19:37
kai turi per savaite 1 laisva diena ir nori pazvejot ( ne tik pasedet prie vilniaus ezeru uzterstu krantu ir traukt eiliniu brakusu tinklus uzkabines) ir pagaut ka nors tai tik tokios iseitys ir yra. Jeigu tureciau galimybe gaudyt kada noriu tai aisku nevaziuociau i tvenkinius. be to ir tuose veislynuose kaip tu sakai nera taip kad ateini uzmeti ir trauki. taigi kiekvienas turi savo nuomone siuo klausimu :roll:
 #276239   vava
 20 Bal 2011 21:50
ataskaita.
Siandien dviese nuo 11 iki 16 val sugavom 13 kg karosu. pradzioj mazesnius paleidinejom, bet atejes seimininkas pasake, kad jam reik zuvies. tada jau krovem visus. Jei seimininkas su savo pageidavimu butu pasirodes anksciau, manau butume nunese svert kokius 15kg. :)
Kolega zvejojo fideriais, as - fider + piker.
Kadangi kibo ir ant dziko , ir ant slieko, kukuruzu net nelietem :)
Idomu, kad trys zmones, kurie zvejojo nuo 8, per keturias val pagavo tik 1,5 kg. tai ar jie ten kablius be proto buvo uzsideje, ar valus per storus, ar pasarus neteisingus... nezinau
 #276349   vava
 21 Bal 2011 09:39
kelios fotkes is vakarykscio pasikarosiavimo :)
nelabai meniskos, bet vaizda susidaryt galima
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #276391   pensininkas
 21 Bal 2011 10:46
nuvarai zvejot, sargu paklausi ir pasakys. pernai is vieno didelio i visai maziuka perkele arti 3 t karosienos - todel jame beprotiskai ir kibo. kaskart vis koks prudas papildomas zuvimi - sunku pasakyt. jei pasakysi, kad va sitam ju knubzda, nuvaziaves po menesio gali rast pustusti. tyngi vaziuot - paskambini - paklausi.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 27
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė