Buvau zveju parduotuvej, cia centre ukmerges gatvej kur nesenai atsirado. Tai sake kad pas juos galima db isigyti leidima dvariukuose zvejot. Nes tipo tie kur smelynes gatvej, dauguma leidimu saviems prakiso tai db tai zukles parduotuvej perleido. Kazkaip apgaulingai pasirode. nzn ar tiesa ar ne ;)
O db apie zvejyba. Vel buvau ekrano mariose ;) Ryte 5val. ryto. Rytinis saltukas
nu bet nieko, sakau zuvies gal bus. Pradejau nuo Cigonino. Pradziai su blizgutemis bandau, metau gal pusvalandi, nu visiskai nieko, tik zoliu kuokstai. Po truputi varau link tilto, galvoju kur gyliu permusimas, turetu but zuvies, ebt irgi tuscia. Nu ka, jei metalas apvyle, tai gal guma pades. Pradejau naudot tvisterius-riperius. (Nlb moku su jais vest, kazkaip man nevaiksto jie, ir daznai kabinasi uz saves). Na taip daejau iki tilto, ten gyliai dideli tai pasiemiau vobleri gylumi. (viena tokiu gyliu turiu tai kas beliko). Nu ka, metau metau, ir kazkaz trukt per gal, kad net ranka nutirpo. Mintis, ikabinau gera
Stabdis spiegia visu grazumu, po truputi bandau vyniot, bet nesiseka, viska atgal zuvis sutrauke. Na taip pimyn atgal pirmyn atgal, gal koki 15 min. ir zuvis pasidave, bent jau laivai viniot vala galejau. Nu ir vinioju isisiepes, pagaliau zuvis mano, ir kaip "pis" gilyn zuvis, tai ir nutrauke viska. vat ir mano veido sypsena pakete liudesys. Bet sirdyje gera buvo, ne kiek voslerio gaila kurs 25Lt kainavo, bet zuvies kurios nepagavau
tai vat tokia mano istorija. P.S. Valas TRILINE SENSITHIN ULTRA 0.18 mm, laiko 5.8Kg.
O db apie zvejyba. Vel buvau ekrano mariose ;) Ryte 5val. ryto. Rytinis saltukas

tai vat tokia mano istorija. P.S. Valas TRILINE SENSITHIN ULTRA 0.18 mm, laiko 5.8Kg.