Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #236615   espo
 29 Lap 2010 19:55
Va man ir idomu ar yra kas ten nors. Nes kaimas mano kunigiskese. Vaikysteje ten maciau karpiai ar karosai dideli plaukiojo. Kazkaip ten nezvejodau durpyne karosiukus traukdavau ar sventojoje zvejodavau.
 #236617   martiz-zz
 29 Lap 2010 19:59
espo rašė:Va man ir idomu ar yra kas ten nors. Nes kaimas mano kunigiskese. Vaikysteje ten maciau karpiai ar karosai dideli plaukiojo. Kazkaip ten nezvejodau durpyne karosiukus traukdavau ar sventojoje zvejodavau.
apie tokias zuvis kaip karpis, lydeka ar kas didesnio pamirsk... kai atsikele vienas gyventojas ten tai viska su tinklais isdublelino, ir siaip chebra kai vasara megsta ten patusint uzmeta tinkliuka... tai karpiu jau nebera, o budavo :neutral: tik vat idomu kaip su eseriais ten
 #236621   martiz-zz
 29 Lap 2010 20:11
espo rašė:Gal kitoj pusei kelio geriau. Dabar ten kazkokia sodybele ar kazkas tokio ikurta. Tik neaisku ar zvejot leidzia ir galima.
ten gali net neziuret... savininkas sunis paleidzia o pats beveik niekad neistraukia tinklu.... va ten tai jo nesuprantu, turi tvenkini ir stato tinklus :shock: \
 #236711   Skumbrotas
 29 Lap 2010 21:57
martiz-zz rašė:apie tokias zuvis kaip karpis, lydeka ar kas didesnio pamirsk... kai atsikele vienas gyventojas ten tai viska su tinklais isdublelino, ir siaip chebra kai vasara megsta ten patusint uzmeta tinkliuka... tai karpiu jau nebera, o budavo :neutral: tik vat idomu kaip su eseriais ten
Didesnio kaip sprindinis nesu ten pagavęs !nea!
Dėl karpių - dar vasaros pradžioj mačiau kaip vakarop atvažiavo karpininkai ir susimetė meškeres, ar ką pagavo nežinau, nes aš jau išvažinėjau. Bet jei rimti dėdės gaudo gal dar yra ten jų :donknow'
O veikėją tokį iš pačios pietinės sodybos ateinatį ir tinklus bandantį vietnamietiškai mėtyt kelis kartus anksti ryte irgi užmatęs esu :evil: Bailus toks - tik pamato kad žiūri, tai išsyk neša kudašių. Be abejo naktim tikriausiai drąsesnis tas suskis :twisted:
 #238180   opiumas
 04 Gru 2010 19:41
Siandien pazistamas buvo, tai sake ledas apie 15 cm. Bande eserius su blizgute gaudyt, bet iki pietu ne kibimo neturejo. Zveju ant ledo yra ir dauguma skritulius stato, nes pries kelias dienas ten kazkas 9kg lydi istrauke.
 #238920   Tadass
 07 Gru 2010 20:47
Siandien ketvergius bandziau prakalbint. Kalbejo neblogai :gutgut . Gaudziau su blizgute, virs jos papildomas kabliukas ant pavadelio. kibo fifty/fifty ant abieju. Zveju nemazai (pats pirma karta ziema ten lipau). Kas maloniai nustebino, kad buvo atvaziavusi gamtosauga. 3ar 4 pilieciams israse talonelius :-D Beje - ant papildomo kabliuko pagavau 2 raudes :v-ar .

Kiti pilieciai kazko nelabai ka sugavo :donknow'
Paveikslėlis
 #238927   Tadass
 07 Gru 2010 21:13
ledas geras - nematavau, bet storesnis nei ant danutes. gal bus koks 10 cm. Bet uztat vandens ant ledo tai ujujui. ir dar pluta pasalus ant virsaus, tai vaikscioti nu i *PYP*...
 #239935   opiumas
 11 Gru 2010 21:44
Snd zvejojau eketej. Antroji ekete buvo auksine, per pora val sugavau apie 70 eseriuku. Vienas motininis nuejo su avizele, ir vienas atsikabino netoli eketes 'viarkt . Dar kelis kepamus istraukiau, o didzioji sauguma keliavo i ekete atgal. Keista, bet aplink daugiau niekas nepagavo, kibo tik man vienam. Tevukas prisedo uz poros metru, jam ne barkst, o as tik spejau mest ir traukt, nors avizeles ir vienodos buvo.. :) apie 11val kibimas baigesi momentaliai ir tada jau reikejo grezioti, bet jau nieko gero nepagavau. Bet siaip, tai buvo smagiausia zukle nuo ledo eketej. :)
 #240440   opiumas
 14 Gru 2010 00:06
diegas rašė:o liado storis Eketej kokis? prie piliakalnio gaudet? a kur didieji..? :)
Storis tai turbut 12-15 cm. O didziuju filiukai keliavo i saldikli, bus kada nors zuviene. :) Nezinau kur ten tas piliakalnis, bet turbut ten kur ir gaudziau. Gaudziau toj ilankoj, kur saltinio vandens zmones atvaro pasisemt.
 #240634   Airis
 14 Gru 2010 15:53
greiciau nebera ka gaudyti. Reikia padaryti baudziamaja ekspedicija i mano karjeriuka, o tai jau kelinti metai,kaip nerandam kur klumpiniai aseriai ir motinines raudes slepiasi ziema. o ju ten tikrai yra baisiniu
 #241402   Vaidis
 17 Gru 2010 11:35
Vakar su Diego šturmavom Laukžemių tv.(Eketę) ir nieko nepešėm :( , Diego taikės į rainius, aš į margašones, prasukiojau netoli 100 ekečių ir anei vieno bakst 'viarkt Diego pasportavo su cigaretinukais :lol:
Reik laukt pavasario :ruko
 #241849   diego
 19 Gru 2010 16:16
su tevuku darem razvetke slengiuose. Zveju tai o mai gad... :) ale nieks nieko mandro negaude (o gal gaude...). Mes irgi. Per keleta valandu pagavau 4 eserius ~200g ir 4 raudes panasaus dydzio. Ekeciu daug isgrezta. A kai puga uzejo - noras zvejot praejo - ekstremaliom salygom grizt reikejo :) tai tiek siam kartui
 #241876   Vegys
 19 Gru 2010 18:54
Blyn, kaip jūs balansyrat, pavydas net ima. Seniau jūs (balansyrininkai) tiek nesugaudavot ar tiesiog nesigirdavot ?
Kuzmičiau, kaip supratau iš kitos skilties ne tu vienas gaudei. Čia tik tavo laimikis ? Kaip kitų ? Kiek ekečių gręžei ? Kokį balansyrą "kando" ? Kada kando ?
 #241888   Kuzmičius
 19 Gru 2010 19:25
Vegys rašė:Blyn, kaip jūs balansyrat, pavydas net ima. Seniau jūs (balansyrininkai) tiek nesugaudavot ar tiesiog nesigirdavot ?
Kuzmičiau, kaip supratau iš kitos skilties ne tu vienas gaudei. Čia tik tavo laimikis ? Kaip kitų ? Kiek ekečių gręžei ? Kokį balansyrą "kando" ? Kada kando ?
Pirma kartą visa diena balnsyrinom,kadangi neturėjom mailiuko,o iš ryto nesisekė jo pasigaut.
Gaudėme dviese,kolegai du žuveliokai atitrūko,išgrežiau visas keturias eketes,nes pasinaudojau kolegos ekečių galybe,kurs išgrežė nemažiau šimtinės.
Kando balansyra apie 10 ir 13 valandomis.Balasyras ;Strike Pro; firmos,GLOW.
 #241919   kursis
 19 Gru 2010 21:15
nu b..pravaziavau siandie pro Dovilu karjera apie 13 val.,(kelias pro Kuliu sodus) maciau kazkokie zvejukai (keturi lygtai)trynesi prie masinikes (lygtai toks kaip minivenas -puste ir snigo labai, tai tiksliai neiziurejau), tai maciau skrituliku ir velevikiu nemazai :shock: o tu balansyrsiku kaip i ne :roll: Yra tam karjeriuke lydekiuku ir gan nemenku ;uolrait
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė