Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #403798   JesterHead
 07 Rgs 2012 15:47
Sveiki, turiu klausim. per paeiska forume praejau bet taip ir neradau kad kas butu rases apie Kuliu tvenkinu (cia tarp Vilniuas ir Medininku). Tai va, gal kas turit kokios info apie sita tvenkinuka, ar verta bandyt zvejot ten ar geriau kur kitur lekt.
 #403882   Audriusm
 08 Rgs 2012 01:55
JesterHead rašė:Sveiki, turiu klausim. per paeiska forume praejau bet taip ir neradau kad kas butu rases apie Kuliu tvenkinu (cia tarp Vilniuas ir Medininku). Tai va, gal kas turit kokios info apie sita tvenkinuka, ar verta bandyt zvejot ten ar geriau kur kitur lekt.
nieko gero. nebent tik ilsietis prie jo. kiek gaudes ten, tai tik smulkme, ir ziema ir vasara.
 #405922   vava
 13 Rgs 2012 21:46
Siandien pas valinska karpiai nekibo nei ant kukuruzo, nei ant slieko, nei ant dziko....
ir pats seimininkas bande gaudyt, bet "nusieme" be laimikio....
 #405953   vanse
 14 Rgs 2012 07:11
vava rašė:Siandien pas valinska karpiai nekibo nei ant kukuruzo, nei ant slieko, nei ant dziko....
ir pats seimininkas bande gaudyt, bet "nusieme" be laimikio....
Na oras buvo +-18, gal temperatūros kaita ir vėjas nebaisiai skatino karpius maitintis ..
 #409343   Shtulas
 25 Rgs 2012 19:34
Nu už 3,5 valandos turėjo paimt arba 17 arba 18 Lt., tai čia normalu, matyt kažką apsiskaičiavo arba gal kokį graibštą/sietką buvai iš jų paėmęs. Bet, kad už asmenį dar po litą mokėt, čia jau naujovė kapitali. Tuoj tuliką apmokestins, šiukšles, auto parkavimą... Nu karoče neveltui Valinskas, mokosi iš seimo kaip pinigo į biudžetą pririnkt :-D
 #413846   an2riuxa
 11 Spa 2012 06:39
vakar pas valinska buvau isbandyti nauju kotu, karpecai kimba kaip visada,nors ir oras prastas. per 3h pagavau apie 12vnt 1-4kg. uz 3h sumokejau 10lt ,matyt atpigino sezonui baigiantis. apie kazkokias naujoves kad reik sumoket 1lt jei su palyda, sargas nieko nezino.
 #414028   an2riuxa
 11 Spa 2012 16:24
dazniausiai tingiu su savim temptis masalu ivairove ypac jei vaziuoju pas valinska, tai pasiemiau tik bonke kukuruzu optima linija :) kibimas aisku silpnesnis nei praita menesi ,nes tada su dviem meskerem nespedawau net gaudyti kai iskarto po du isvaziavimus budavo. gaudziau tam prude kur prie sargo namuko, jie dar gyresi kad praita savaite ten 0.5t stambiu karpiu motininiu ileido ,taciau neteko man tokiu ten sugaut. vasara mano didziausias karpiokas ten buvo kazkur 6kg didesniu neteko pagaut. gal tik sneka kad prileido motininiu karpecu ,o gal mazesni neduoda jiems kibti.
p.s kelis kartus pas valiuka bandziau boilius efektas sudinas labai prastai kimba, plauko sistema su kukuruzu irgi buvo netokia efektyvi kaip paprasta sistemele su trumpais pavadeliais prie karmuskes :)
 #414069   vava
 11 Spa 2012 17:51
patikslink biski. prie sargo namelio tam pirmam nedideliam po desine tik ivaziavus ar tam, kur per viduri teritorijos (bet irgi prie namelio)
 #414071   an2riuxa
 11 Spa 2012 17:56
tam kur per viduri teritorijos. ten kur tas mazas prudelis tai zinau lydeku nemazai yra, pora kartu meciau ten blizge tai kabaliojosi tokios 1-1.5kg. dar neblogas prudas yra tas didelis prie namelio, is kaires to kur per viduri. jame gaudziau karpecus ir karosus. karpiai nuo 2kg ir daugiau ,karoso mazesnio nei 0.5kg ten nepagawau o siaip gan daznai papuola tokie po 1kg,bet ten biski su kibimu prasciau,reik pataikyti kur zuvis ganosi.
 #414202   pensininkas
 12 Spa 2012 08:16
sitam, didziajam, po kaire nuo sargu budos, kestas sake, kad pavasariom pora tonu dveselenu teko isvezt, nes bebrai pragrauze ten kazka, sukele kipisha, vanduo pradejo baisiai staigiai krist, zuvis paduso uzsiknisus dumble, ka spejo isgelbet - perkele i kitus tvenkinius, ko nespejo - veze priekabom i kapinyna :?
 #414231   Saimonas
 12 Spa 2012 10:36
O kaip tas kur po kaire gale? salia to kur dabar nuleistas tvenkinys. Praeita savaite zvejojau tam viduriniam ant kampo tai uz nugaros girdejosi, kad ten kazkas vartosi. Gal kas zinot kaip ten su zuvim? gal daugiau ten didesniu karpiu?
 #414255   an2riuxa
 12 Spa 2012 13:29
tam galiniam tai neka stambaus sugausi, aisku yra ten visokios zuvies bet pagrinde karpiecai tokie po 0.5kg kimba. visai neidomu :neutral: o del isdusimo tai kazka minejo ,bet man ten nelabai idomu klausytis buvo ju problemu tik zinau kad tam prude mazesnio nei 2kg karpieco nesugausi ,o pakliudavo man ten tikrai graziu ir 6kg sverianciu :v-ar

gal kas siais metais tribonyse buvo? kazkaip siemet nei karto neapsilankiau idomu ar nepasikeite ten situacija
 #414295   vava
 12 Spa 2012 16:45
Siandien pas valinska "atsiroviau". Viduriniam prude su viena meskere, vienu kabliuku per 5 val istraukiau 14 karpiu, visi apie 2kg. Kita lengva fideriuka buvau uzmetes i karosini tvenkinuka. Is ten du superiniai karosai po kila ir didziausias tos dienos karpis - 3.6kg. Kolega pagavo maziau, bet irgi buvo davolnas. Pradzioj geriau kibo ant kukuruzo su dzikeliu, paskui ant kuoksto slieku.
Idomus dalykas - netoli nuo musu tam paciam prude (ties tuliku) gaude vienas zmogus. Per pora valandu nematem, kad bent kas butu jam uzkibe. Priziuretojas Volodia sake, kad jis bande pagaut ant makaronu.... ne sudba matyt....
 #414322   Saimonas
 12 Spa 2012 19:29
Praeita savaite tai mane apdovanojo tas vidurinis tvenkinukas apie 5kg karpiu. Tai dabar savaitgali mastau nulekt. Tik klausimas ar bus ten kur meskere uzmest :) tada buvau treciadieni, tai pilna zveju buvo. Isivaizduoju kas desis savaitgali. O kaip ten yra su kitokia zuvim? imanoma pagaut? ten juk yra ir samu, ersketu ir dar kazkokiu zuvu..... :D esat kas pagaves?
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 27
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė