Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #274363   Sokratas
 15 Bal 2011 08:25
Sorry, bet tada dar įdomiau pasidarė:
tai čia tokiais ir panašiais žodžiaisir aš galiu atsakyt. Ar man jau negalima?...

Sunku nustatyt ribas , kas galima, kas ne, būt įdomu žinot,manau, ne man vienam (taisyklės-labai apstrakčios).
 #274373   vava
 15 Bal 2011 08:48
Viso to, apie ka dabar kalbama forume keleta pastaruju dienu, iniciatorius esi tu. Turi ispejima del floodo. Bet nepanasu, kad nori keistis.
Dabar del konkretaus atvejo, kurio tema vel nori blevyzgot.
Tema, kuria aiskinotes buvo issemta. Velaiu zmones snekejo visai apie kitus dalykus, bet kazkodel bobiui prireike ikist savo trigrasi ir pakurstyt zarijas. Gavai atsakyma toki, kokio nusipelnei. Ir, kaip pastebi, daugiau tu temu su tavim nieks nenori testi. Nebent tu pats vienas.
Todel patarimas - baik niekur nevedancias diskusijas, kurios tikrai yra neidomios, o atskirais atvejais issaukia priesiskuma.
 #274414   Sokratas
 15 Bal 2011 10:50
jo, dėkui už paaiškinimą. Supratau, bet, kad tai galėčiau pavadinti demokratija- tokrai ne
 #276690   Vitolis
 22 Bal 2011 09:13
Agis rašė:Tidas jau du metai balansuoja tarp "nušaut negalima nufotografuot" ir vis nežino kur kablelį padėti :lol: Siela žiūrėk krypsta link gamtos, jos gyvūnijos gausinimo, a vot intinktas kartais paima viršų.Taip ir blaškosi žmogus tarp forumų norėdamas įtikti ir vieniems, ir kitiems.Taip ir bus kol apsispres kuo čia tapti galutinai, o kol sprendimo nėra, tai ir komentarai nuo pagyrimų iki visiško pasmerkimo :-D Ir tik pats gali pakeisti kitų nuomonę apie jį.
Agis kaip visada. Ypac tolerantishkas. Bet kai zmogus jau kiek laiko nesupranta ir net nenori pastebet, kad jo tos visos nuotraukos, filmukai ir pats ryshio su gamta budas daugeliui cia esanciu tiesiog shlykshtus, tai ar nevertetu ish viso apsirybot shiame forume nuo to. Ydomu, jei visi pasisakytu. Kiek atsirastu ji palaikanciu. Yra gi specialiai sukurtu forumu, tegu ten tokie fruktai ir reishkiasi. Mus gi skaito nemazai ir jaunimo. Vis aktyviau propaguojame zvejybos buda pagavai-paleisk. O cia shtai tokie reginiai. Na nesiderina ir tiek. Gal ash per daug kategorishkas, taciau turiu teise ishreiksht savo nuomone.
 #276695   dainiuška
 22 Bal 2011 09:42
100 procentų pritariu. Kartas nuo karto pasidairau į kitus LT žvejybinius tinklalapius - niekur akis neužkliuvo apie povandeninę medžioklę arba tiesiog ta tema taip aktyviai neeskaluojama. O čia?... Kai tik išlenda šis vaikinas - taip ir kiršina forumą. Kodėl pas juos tinklalapyje nėra žvejų skyrelio? Povandeninė medžioklė ir mėgėjiška žūklė visiškai nesiderina tarpusavyje, kad ir ką kalbėtų LR įstatymai.
 #276711   Tadass
 22 Bal 2011 10:18
As jau siuliau kazkada uzdaryt ta tema is vis. Suprantu, kad tai yra legalu ir visa kita.... kad yra cia temu apie kitus hobius (akvariumai, dzipai ir. t.t.) BET.... Sita saudymo tema cia kaip gyvazhaizde - tai aprimsta apgyja, tai ziurek vel kas nors shasha nukrapsto :evil:
Cia tas pats, kad kokiam nors sheimu forume atsirastu tema apie atsiprashant, perderastu sheimas.... nemanau, kad ta tema ilgai uzsilaikytu :roll:

P.S. Kas izvelgia paraleliu tarp "shaudytoju" ir "perderastu", tai tik jusu paciu nuomone :/braj;
 #276719   SauliusM
 22 Bal 2011 10:36
tai jei nepatinka, tai neikit ir neskaitykit tos temos. as pvz net nezinau kuriam forume ana randasi, nes to kas man nepatinka ar neidomu neskaitau paprasciausiai. persiskaitau tas temas kurios man idomios ir paspaudziu pazymeti visus forumus kaip perskaitytus ir ramybe. o jus dabar piktinates kazko. nepatinka ta tema, bet patys lendat, skaitot, o paskui piktinates... nu nelyskit i ta tema ir neskaitykit, jei akis drasko.
 #276726   Tadass
 22 Bal 2011 11:01
SauliusM - yra dalykai kuriuos gali ignoruoti\toleruoti ir yra kuriu ne :e:e Sitas dalykas prie tu kur "ne".

Skridz - zuvu shaudymas, mano nuomone, yra kur kas toliau nuo zvejybos, nei sportas. Taip toliau, kaip nuo zemes iki marso :lol:
 #276730   Skridžas
 22 Bal 2011 11:08
Nežinau aš sportu niekad neužsiimsiu,o va šauditi... :roll:

Aš asmeniškai nieko prieš ir daugiau palaikau saulaus nuomone,reikia tolerantiškai žiūrėti, nu užsidėkit bana tai tėmai ir neikit nu,bet ne patys lendat ir drumsčiat vandeni...Man daug kas nepatinka bet aš negaloje pakeisti,jeigu mes tėma panaikinsim vistiek ta problėma neišniks,anaiptol geriau toje tėmoje propaguoti kad butu legalus laimikai šaudomi ir galbūt žmonės atsyvers ir šautuvus pakeis i fotoobjektivus...Tad mieli draugai tolerancijos,pažiurėkit i sensli jis nors ir senas kriencius bet daug tolerantiškesni nei vitolis,nes senslis niekio preiš pusini buvo :roll:
 #276732   vava
 22 Bal 2011 11:17
Kolegos, neissipleskit. Pasiulymas gautas, nuomones daugiau maziau aiskios. Sugalvosim ka nors
 #276742   SauliusM
 22 Bal 2011 11:41
mano tik toks pastebejimas, kad apie tuos saudancius daugiausiai rekia ir piktinas ir toleruot negali tie, kurie patys matyt nei kart gyvenime panert ir nusaut nera bande ir zalio supratimo apie tai kaip yra is tikruju neturi. as nebijau prisipazint, esu ir nardes ir saudes. aisku gal 15 metu atgal paskutini kart ta dariau. bet bent jau ta patirtis man sako, kad sitas kategoriskas vertinimas yra smarkiai perdetas ir lengvai paranoiskas.
 #276780   dainiuška
 22 Bal 2011 12:45
Sauliau, Skridžai, atsakyti galiu taip pačiai kaip jūs: nepatinka - neskaitykit šios temos :) Nes dabar piktinatės kažko :/braj;
Prisipažįstu: nesu nėręs ir juo labiau šaudęs. Ką tas keičia? Prieš povandeninius medžiotojus esu dėl to, kad jie naikina pagrinde dideles žuvis, kurios išneršia daugiausia ikrelių. Paprastam meškeriotojui tokie laimikiai tikrai dažnai nepakliūna. Siūlau jums atvykti prie Lavyso ežero vasarą - medžiotojai nardo kone po valtimi, švieselės šviečia dažnam kampe. Didelis lynas pasidarė labai retas svečias ant kabliuko. Esu visom keturiom už medžiotojų vykdomus gerus darbus: ežero dugno švarinimą, talkas, žuvinimą ir pan. Tik ne už besaikį didelių žuvų žudymą :idea: Turėdamas laiko nuskanuosiu vieną straipsnelį iš žūklės žurnalo su rimto dėdės pasamprotavimais :/braj;
Aplamai užtenka pilstyti iš tuščio į kiaurą, visvien vienas kitam teisybės neįrodysim. Kaip vava ir sako - pasiūlymas gautas, moderatoriai padarys savo išvadas :/braj;
 #278370   savas
 30 Bal 2011 22:51
Neradau kur galeciau pataikyt su klausimu "Kas kokia kuokele (dubinke) naudoja "humaniskai" pasiust laimiki amzinam poilsiui ir kaip tai teisingai padaryt?" Aktualu turbut daugiau spiningautojams, ale ir kitokiu zukles budu meskeriojantys ne visada i tinkleli, pamerkta vandeny, zuvi deda. Skauda dusia, kai numatytas keptuvei ar kitokiam nei paleidimui tikslui padaras mucinasi. Primityvus stuktelejimas kartais efektyviu rezultatu neduoda. Taip, kad but malonu, jei kas is "pateptuju" sugalvotu kur toki klausima patalpint, bo nesinori paciam ne vietoj nauja tema isudyt.
 #278727   Agis
 02 Geg 2011 20:10
Ir Tu manai, kad atsiradus tokiai temai, neatsiras manančių, kad forumas propoguoja laimikio žudymą :lol: ir dar su pasitarimais :koliorava
 #279352   MariusM
 05 Geg 2011 10:34
Pagrindinė klaida
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table './tribuna_phpbb3/phpbb_search_wordmatch' is marked as crashed and should be repaired [145]

Įvyko SQL klaida. Jeigu problema pasikartos, susisiekite su diskusijų administratoriumi.

klaida bandant naudotis paieška :e:e
 #280844   Deividas
 11 Geg 2011 15:21
savas rašė:Neradau kur galeciau pataikyt su klausimu "Kas kokia kuokele (dubinke) naudoja "humaniskai" pasiust laimiki amzinam poilsiui ir kaip tai teisingai padaryt?" Aktualu turbut daugiau spiningautojams, ale ir kitokiu zukles budu meskeriojantys ne visada i tinkleli, pamerkta vandeny, zuvi deda. Skauda dusia, kai numatytas keptuvei ar kitokiam nei paleidimui tikslui padaras mucinasi. Primityvus stuktelejimas kartais efektyviu rezultatu neduoda. Taip, kad but malonu, jei kas is "pateptuju" sugalvotu kur toki klausima patalpint, bo nesinori paciam ne vietoj nauja tema isudyt.
yra pirkt specialus mustukas. turiu toki. reikalingas daiktas
 #281368   Agis
 13 Geg 2011 07:51
audrutis atostogauja savo noru ir kiek pamenu žadėjo sugryžti, kai pasiilgs internetinio bendravimo ;-)
 #285348   Tadunce
 30 Geg 2011 11:26
Sėdžiu sau, triauškiu sausus dribsnius ir skaitau įvairią internetinę literatūrą. Žvilgsnis užkliūna už prof. Virbicko pavardės "..pasak prof Virbicko didžiausias lynas buvo xxx.."
Ir man kažkur giliai, panašiam gylyje kaip duobės Kauno mieste, sukirba mintis - Kodėl mes, gerbiami žvejai, neturime "Hall of fame"?
Kodėl nėra kad ir trejetuko ar penketuko kiekvienos rūšies žuvų su nuotraukomis, kurios pagautos forumiečių ir yra ilgiausios, svariausios ar dar kokios -ausios.

Ar dar gerbiamesni už žvejus moderatoriai pritartų šiam paprastai įgyvendinamam projektėliui, kuris pagerbtų labiausiai mūsų tarpę pasižymėjusius, ir pakurstytų ugnelę kiekvieną kartą einant į naują žvejybą? :)
 #285387   Agis
 30 Geg 2011 13:33
Nu padaryt tai tikrai nėra sudėtinga.Galima metų gale tiesiog sukurtoje temoje surašyti kas ką ir kiek sveriantį iš didžiausia laimikį iš forumiečių sugavo.Esme kitame, ar norės kiekvienas girtis ta vieta kur sužvejojo, taigi tas pildymas bus ne toks jau ir išsamus :roll: kita vertus turim panašią temą, kur stengiamės dėti jau įspūdingesnius tų metų laimikius :roll:
Čia kaip sakoma esant norui, ilgais gruodžio vakarais galima ir sudėlioti.Anksčiau dariau tokius apibendrinančius filmukus apie sezono laimikius, paskum nusibodo :oops: dabar turiu sugalvojęs kitą projektą ir jeigu kai kurie "jaunieji" žvejai pasistengs padoriau nufotkinti, gal bus dar vienas filmukas, paleistas virtualion erdvėn.Ir su mobilka galima visai padoriai nufotkint, tik nereikia skubėti ir pasirinkti tiesiog geresnį šviesos kritimo į laimikį kampą.

Kita vertus manau nei vienas iš administratorių neprieštarautų, jeigu kažkas asmeniškai imtųsi iniciatyvos kažką padaryti, tipo sukūrus temą ir ją prižiūrint su tos temos moderavimo galimybe.
Čia tik mano nuomonė, gal kiti galvoja kitaip :roll:
 #285572   SauliusM
 31 Geg 2011 11:24
sita gi pati, gal kazka praziopsojau, tai paklausiu moderatoriu toki durna klausima. siandien ziuriu apacioj atsirado "find us on facebook". Tai cia tipo ZT snukiaknygen emigruoja, ar cia siaip ant durniaus, ar cia kaip? gal galima kelis komentarus tuom klausimu? ar kokia nuoroda jei kurnors jau buvo apie tai diskutuota...
 #285575   SauliusM
 31 Geg 2011 11:29
ir dar toks kuklus prasymas. gal galima Tironui sukurt atskira Salmolitos tema skelbimuose? nu taip kaip femai ir triturus. kad jis ten savo reklama ir salmolitos naujienas detu, o ne po forumus metytu.
 #285576   vava
 31 Geg 2011 11:30
nieko nepraleidot. cia siauram rately apsitarem, kad blogo nieko nebutu, kad ir "snukiaknygej" atsirastumem.
emigruot nesiruosiam, tiesiog jei ten atsiras indormacija apie pvz siai dienai esancius draudimus, tiketina, kad suitakos koki berazumi netempt namo 10-20 vnt lydeku vaiku ir paskui neasiafisuot visiems savo kietumu.
 #285578   vava
 31 Geg 2011 11:33
SauliusM rašė:ir dar toks kuklus prasymas. gal galima Tironui sukurt atskira Salmolitos tema skelbimuose? nu taip kaip femai ir triturus. kad jis ten savo reklama ir salmolitos naujienas detu, o ne po forumus metytu.
Tas prasymas visai normalus. Juolab, kad i tema. Ta galetu ir pats Tironas padaryt, bet gal jis galvoja, kad to nereikia. Nors ne vienam tikriausia butu aktualu pasiskaityt ju gautas naujienas ar vykdomas akcijas.
Bet palikim tai nusprest paciam Tironui
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė