Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #285580   SauliusM
 31 Geg 2011 11:36
vava rašė:Ta galetu ir pats Tironas padaryt, bet gal jis galvoja, kad to nereikia.
tai aisku, kad jis taip ir galvoja, nes reklama ikisinet i diskusijas, ir diskusijas nukreipinet salmolitos produkcijos aptarinejimo krypme cia jau jo stilius. tai pats jis to matyt ir nedarys, nes jam irgi tas jau buvo rasyta kelis kart, bet gal moderatoriai gali ivest tvarka tuo klausimu?
 #286113   giedriuzzz
 02 Bir 2011 12:04
Ponai moderatoriai, jei jau kartais pataisot kokią nors žinute, tai būtų gerai, kad ir tas kitas pravalytumėt, jei labai nesunku :oops:

P.s. pas mane interas truputi lėtas tai todėl ir būnu biški piktas kai reik laukt kol atidarys nuotraukos, o sulaukus matai, kad ten kelis kartus tos pačios nuotraukos cituojamos :oops:
 #286125   Vegys
 02 Bir 2011 12:29
Kalbi apie upėtakių skiltį ?
arnas23 žinutę pakoregavau (ištryniau citatą) aš. Tavo komentarą palikau, kad ir jis pamatytų, ką parašei, nes parašymas juk teisingas. Dabar žinutes ne į temą ištryniau (tavo ir sekančią).
Dėl citavimo - yra forumo taisyklėse nurodyta kada ir kaip reik cituot. Deja, ne visi jas skaitę arba ne visi jų laikosi.
 #286126   giedriuzzz
 02 Bir 2011 12:35
Šiaip tai ne vien apie upėtakių skiltį šnekėjau. Būna ir kitose skiltyse kur cituoja su kruva nuotraukų '''bum Šiaip tai manau ir ne man vienam nervina, kai reikia tas pačias foto po kelis kartus viename puslapyje peržiūrėti '''bum

Šiaip suprantu, kad moderatorius nervina toks nuolatinis prižiūrėjimas ir valymas kur kas pridirba, na bet ką padarysi yra, kaip yra, toks gyvenimas :lol:
 #286130   Rukis
 02 Bir 2011 12:50
Giedriuk-nepyk,bet jau ir as pasakysiu...retai tepratruksta mano zemaitiskas budas,bet...pats jieskai subineje slieku-nahren rasai tokias zinutes forume-tipo pareigose pasikeliau,dabar galiu velniu lauzt visiem ir foruma koreguoti-nu nachren? koks is taves vadovas? saziningai? kam cia liaudi balamutini ir sikna moderam laizai? jie ir be taves zino kas kur ir kaip.Uzknisa tas perdetas lipsnumas. Nemegstu tokiu zmoniu...reitingus keliesi? mano zemliakas Bobis kazkada taippat rase daug ir bet kur,buvo ir reakcija i tai...o tau...kas tau? rasai-sneki vejus ir vadovauji toliau? Nepykit moderatoriai,bet nebesusivaldziau-forumas viesas ir i visus vienodai turi but atsizvelgiama.
 #286330   Agis
 02 Bir 2011 21:44
Įdomi pozicija, nuo prasto interneto iki prasto moderavimo :lol:
Keisk interneto tiekėją, nesivilk paskutinis, jei nori visur suspėti, toks jau tas gyvenimas ;-)
 #286455   sonca
 03 Bir 2011 12:06
Uždedu. Esmė, kad esant prisijungus ir ilgiau nenaršant po kurio laiko sugalvojus panaršyt jau būnu išlogintas ir tenka per naują prisijungt. Taip pasidarė tik šiandien.
 #286478   tench
 03 Bir 2011 13:50
giedriuzzz rašė:P.s. pas mane interas truputi lėtas tai todėl ir būnu biški piktas kai reik laukt kol atidarys nuotraukos, o sulaukus matai, kad ten kelis kartus tos pačios nuotraukos cituojamos :oops:
Nėra prižasties pykti. Interneto naršyklė tą pačią nuotrauką parsiunčią tik 1 kartą ir laiko ją lokaliai disko kėše. T.y. kai kitą kartą atidarai puslapį, kuriame yra paveikslėliai, kurie jau buvo prieš tai atvaizduoti naršyklės, išnaujo jie nebesiunčiami.

Jeigu pas ką lėtas internetas, pažiurėkit naršyklės nustatymus dėl kėšo. Ar įjungtas, koks didys, ar nenustatyta kad išjungus naršyklę kėšas išvalomas.

Jeigu ką, moderatoriai perkelkit šitą į Kompiuterių / tinklo problemas ir jeigu kas turės klausimų dėl minėtų ir kitų nustatymų, manau galėčiau pagelbėt. Tiems pas ką firefox'as galiu, jeigu butu poreikis, iškarto parašyt kokius parametrus ir kaip keisti.
 #286879   giedriuzzz
 06 Bir 2011 07:51
O šiame forume yra kokia temikė apie poilsiavietes prie ežerų?
Šiaip būtų gerai žinoti vienokius ar kitokius atsiliepimus apie poilsiavietes, kaimo turizmo sodybas ir t.t. prie kurių esate poilsiavę :roll:
 #287924   Vaidis
 09 Bir 2011 20:32
dima rašė:Prasau mane pasalinti savo noru is ZT visiems amziams, aciu likite sveiki nei zvyno nei uodegos
Šaunuolis, pribrendai pats :/braj;
 #289276   piatras
 17 Bir 2011 09:47
Paveikslėlis Brangūs forumiečiai ! Jei kam nors trūksta valios susilaikyt nekomentavus aiškiai troliškas (http://lt.wikipedia.org/wiki/Trolis_%28internete%29) žinutes, tai siūlau taupyt savo ir kitų dalyvių laiką ir nervus įtraukiant per daug aktyvius "expertus" į Priešų sąrašą: 1. Vartotojo valdymo pultas 2. nustatymuose Draugai ir priešai 3. Valdyti priešus ir t.t.
Ir jūs gausit ramybę visam laikui nuo nereikalingų komentarų, kvailų idėjų, nevykusių juokelių...
 #289353   Ignelis
 17 Bir 2011 14:43
dekui, nezhinojau, apsivaliau.... :gutgut :gutgut siulyciau toki punkta gal net itraukti i taisykles...., gana tixliai apibrezhtas ir manau reikalingas :gutgut
Internete troliu vadinamas asmuo, kuris prisijungia prie susiformavusios bendruomenės, pvz., naujienų grupės ir skelbia fleimines, grubias arba įžeidžiančias žinutes, siekdamas išprovokuoti kitus bendruomenės narius bei nutraukti normalią diskusijų eigą, sąmoningai sutrikdyti bendruomenės veiklą, sukiršinti jos narius. Tokie pasisakymai, pranešimai dar kitaip vadinami Troll, Troll-Post arba Troll-Posting.
 #290060   Ignelis
 21 Bir 2011 18:45
As manau kad gal geriau tureti atskira tema su potemiais apie apranga. Na tarkim APRANGA: VASARA/ZIEMA/DEMISEZONINE/MUSELININKAMS/APATINIAI RUBAI negu kaip dabar apranga spiningistams, o dugnines megejai aprangos neturi :roll: muselininkai turi, o karpininkai vel neturi... :) ziemine zhukle turi, pludininkai vel neturi..., butu galima sukurt tas temas prie tam tikru zhukles budu, bet tj negi taip jau skiriasi ta vasarine apranga dugnines/pludines ar karpines hzukles megeju..?
 #290082   senelis
 21 Bir 2011 19:57
Ignelis rašė: negu kaip dabar apranga spiningistams, o dugnines megejai aprangos neturi :roll:
Kodel dugnines megejai neturi? Turi! Rudeni fufaika ir vatines kelnes,vasara seimyniniai triusikai ir maike :ruko Nereikia cia musu menkint :ruko
 #290797   Liudovik
 25 Bir 2011 18:21
Moderatoriai, sakykit, kaip yra su tomis PM zinutemis, negaliu suprasti. Kai parasai, jos turi iskart issisiusti, ar ju issiuncia ir yra gaunamos gavejo tik tuomet, kai jis yra prisijunges, nes taip iseina, kad pas mane gal kazkas negerai - zinute siunciasi jau 2d, jei neilgiau.
 #290799   Sokratas
 25 Bir 2011 18:34
atsakysiu aš už valdžią, gal negausiu per snapą: siųsis tol, kol gavėjas neatsidarys ir neperskaitys.

Pvz ,. aš irgi parašiau Diegui. Tai, kai jis baigs švęsti jonines, įsijungs kompą, pamatys, kad turi asmeninę žinutę, perskaitys ją, ir vskas stos į savo vėžes :)
Taip kad, nesijaudink, Liudovik, viskas čia OK
 #293694   liorenas
 12 Lie 2011 15:45
Mintis va tokia gime...
Kai kurie forumo nariai vis dūzgia dėl nuotrauku dydžio (kad formatas per didelis ir lėtas internetas ilgai siunčia...). Konkrerčiai, jaunųjų žvejų varžybose dauk reportažų beigi dauk nuotraukų jaunimėlis "pripumpavo"...
Pasiūlymas - klausimas toks: Ar negalima būtent "jaunųjų žvejų varžybos" temoje sumažinti žinučių kiekio viename puslapyje?, t.y. kad pvz viename puslapyje tilptų tarkim 15 pranešimų... Žinoma, atsirastų daugiau puslapių, bet tuos puslapius lengviau užkrautų lėtesnis internetas. Nežinau kaip ten su forumo nustatymais: ar galima tokį dalyka padaryt atskirai temai, ar tai galioja visam forumui...
Man asmeniškai ši problema neaktuali, tačiau vis dažniau pasigirsta tokio tipo prašymų, priekaištų ar kaip juos pavadinti... :roll:
Tai vat tokie pamastymai...
Dėkoju už dėmesį. ::hai-bai
 #293715   blight
 12 Lie 2011 18:40
liorenas rašė:Nežinau kaip ten su forumo nustatymais: ar galima tokį dalyka padaryt atskirai temai, ar tai galioja visam forumui...
Deja, bet forumo techninės galimybės to padaryti atskirom temom neleidžia, galima nustatyt tik bendrai visam forumui :roll:
 #293804   Ignelis
 13 Lie 2011 01:00
rodo kad turiu gaves 2 naujas zinutes, bet nieko nematau galvojau kad perpildyta, puse ishtryniau. vistiek taspats...., savaime praeis, ateis zinutes? ar reik kazka padaryti..? :)
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė