Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #329836   hamis
 02 Sau 2012 20:10
Gaila, kad neina redaguoti. Jei labai norite galima sugalvoti kaip ir visus laimikius patalpinti. Tereikia sukurti sub folderi kuriame butu talpinamos visos tos rusies zuvys dalyvaujancios konkurse. Pagrindiniame folderyje tik pirmaujancios zuvies nuotrauka su visa info.
 #329837   SauliusM
 02 Sau 2012 20:15
hamis rašė:Taip, ar konkursa rengti norim, ar vesti statistika?
man asmeniskai statistika butu idomiau. bet cia kaip kas kam. viens antram nemaiso siaip jau.
 #329849   mepps
 02 Sau 2012 20:34
as sudarysiu nuostatas ir visa kita informacija, o po to jei kas bus blogai galima bus pakoreguoti.
 #330387   Antas
 04 Sau 2012 15:11
del zinuciu
Agis rašė:
Antas rašė:, moderatoriai '''bum
Čia tipo mes dar turim patikrinti ar kiekvienas vartotojas teisingai nusistatęs savo datą,laiką
Juokdarys :koliorava
tai paaiskinkit, kodel as parases gruodzio 21, wytux atsakes gruodzio 22, rodo kad zinute parasyta sausio 2 diena? ir taip ne pirma kart sioje temoje, keliom auksciau zinutem tas pats.
ziureta is keliu kompu, laikas datos viskas nustatyta tvarkoje, visur gerai isskyrus norfin temoje. be to kitose temose tokio bajerio nesu pastebejes. kadangi jei pas mane butu kazkas blogai nustatyta visur taip pat butu, taip pat ir su wytuxu.
juokdariai :koliorava
 #330432   blight
 04 Sau 2012 17:34
Nesupratau kažko, čia dėl to:
Antas rašė:kodel wytux'o zinutes klajoja laike (jau ne pirma), jis sios zinutes neparase vakar, moderatoriai blaivykites arba ji i palme sodinkit. '''bum
Aj nu jo, žinutės klajoja dėl to, jog moderatoriai neišsiblaivę :lol: Nauja pora kaliošų :-D Tai šitą žinutę Wytux neva parašė diena vėliau, negu jinai pasirodė forume ar kaip? :roll: Šiaip forumo laikrodis yra bendras ir žinučių pasirodymas nepriklauso nuo to, ar laikrodį atsisuka atskiras dalyvis savo nustatymuose, nes viskas vyksta perskaičiuojant, kaip ir dega viršuj užrašas "Visos datos yra UTC + 2 valandos". Nebent Wytux yra hakeris :-D Nagi Wytuk, greit pasakyk, koks užrašas pas tave viršuj toj vietoj dega? :klasta!:
 #330444   SauliusM
 04 Sau 2012 18:03
blight rašė:Tai šitą žinutę Wytux neva parašė diena vėliau, negu jinai pasirodė forume ar kaip?
nu siaip tai ten tikrai kokia tai mistika ivyko. parase ta zinute jis kada parase ir atsirado ana tada kada ja parase. bet po keliu dienu ana vel uzsidege kaip nauja neskaityta ir jos data i naujesne kazkaip pasikeite. sakyciau nebent wytux is naujo ta pacia zinute po keliu dienu parase o senaja tokia pat gal istryne koks moderatorius. kiti variantai man gallvon neateina. bet siaip tai as gal net demesio nebuciau atkreipes jei Antui nebutu uzkliuve.
 #330455   blight
 04 Sau 2012 18:27
Tokie bajeriai tikėtina, kad galėtų nutikti dėl rašytojo (Wytux) internetinio ryšio sutrikimų arba labiausiai tikėtina pačio serverio kokių tai laikinų problemų :roll: Visko gi pasitaiko interneto platybėse :donknow' Bet aš irgi nesuprantu, tikrai "nu buvo, nu ir kas?" :roll:
 #330474   Wytux
 04 Sau 2012 19:22
Prasome nevaziuoti ant interneto KAune, nes jis bene progresyviausias visoje visatoje :-D Kodel taip vyksta , nu tai Antai, nebutina gi visko zinot ;-)
blight rašė: Nagi Wytuk, greit pasakyk, koks užrašas pas tave viršuj toj vietoj dega? :klasta!:
Cia apie sita klausiate ? "Dabar yra Tre Sau 04, 2012 7:20 pm"
 #330475   blight
 04 Sau 2012 19:27
Wytux rašė:Cia apie sita klausiate ? "Dabar yra Tre Sau 04, 2012 7:20 pm"
Nea, biškį žemiau "Visos datos yra UTC + 2 valandos", bet vistiek viskas pas tave bus gerai ;-)
 #330552   Antas
 04 Sau 2012 23:59
Antas rašė:
Skridžas rašė:Aš atkreipiau dėmesi,bet nepuoliau tridaloti :ruko
nu jo, tu del siknos patogumo tridalioji, o cia normalus pastebejimas
Tokios nesamones nutinka ne siaip sau, o del sistemos nesklandumu ir t.t., todel ir klausimas normalus ar cia moderatoiai kaitialioja, nes jie tai gali ar cia serveris kuriame patapintas puslapis durniuoja.
wytux hakeris i palme :-D
 #330845   RoBass
 05 Sau 2012 18:13
nu as ta viska buvau padares...tai tipo reikia irasyti forumo koda,kad tribunieciai galetu per ji atidaryti per ji ir galetu paziureti?
 #330847   vava
 05 Sau 2012 18:19
kopijuoji viena is nuorodu, kurios atsiranda ikelus foto (pvz forum thumbnail) ir idedi ja i foruma
 #330861   RoBass
 05 Sau 2012 18:29
vava rašė:kopijuoji viena is nuorodu, kurios atsiranda ikelus foto (pvz forum thumbnail) ir idedi ja i foruma

dekui!!!gavosi.
 #336673   kamstis
 26 Sau 2012 15:07
Laba diena.Turiu toki klausima,ar nebutu galima,spoto skiltyje,sukurti temos "Totalizatoriai" ar kazko panasaus,labai stipriai uzknisa '''bum kai kuriu veikeju samprotavimai,apie ju statymus uz ta ar ana,man asmeniskai si tema nereikalinga,bet gal maziau bereikalingu zinuciu atsirastu normaliose temose ir jums butu maziau darbo su ju trinimu :roll:
 #336678   Sokratas
 26 Sau 2012 15:21
nors manes neužknisa, aš irgi už :lol: .
Jei jau sukuria kažkas tokias temas, kaip ,,Kacelka", tai kodėl negaliama būt ? :)
 #337841   Vaidis
 31 Sau 2012 14:46
Paspausk parsisiūst neskaitytas ar pan. ten žinutes
 #341688   Deivydas
 12 Vas 2012 23:40
Turiu toki klausimuka. Kaip padaryt, kad kai atsakai i kazkieno zinute, rodytu ta zinute, i kuria atsakai? Sudetingai paklausiau... Tikiuos suprasit, nebesugalvojau kaip protingiau paklaust :) Zodziu kaip pvz paimkim auksciau parasyta zinute, kaip ta langa padaryti kaip cia yra [Vaidis rase:] ir zemiau tekstas to zmogaus, o po to jau mano atsakymas.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė