Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #351821   Vegys
 16 Kov 2012 18:33
Pakoreguosiu Vava - redaguoti galima žinutes, parašytas per 20 min.
Trinti galima tik paskutinę žinutę, bet tik nevėliau parašytą nei kad per paskutines 20 min.
 #351827   SKarolis
 16 Kov 2012 18:39
vava rašė:paskutine zinute redaguot galima. o siaip reikia galvot, ka rasai, is anksto :)
O tai ką tokiose situacijos siūlai? Parašiau, jog Minijos lygis ties Priekule krito apie 10cm (sprendžait kiek krito vandens lygis pievose, kurios matomos man pro langus), nutariau patikrinti :) Pafilmavau, noriu patikslinančią informaciją įdėt + video į tapačią žinutę įrašyt (nes ji paskutinė), bet negaliu, o double-post nesmagu :)
 #351835   vava
 16 Kov 2012 18:48
nieks del tokiu dalyku nesikabines :) Jei rasysi aktualia info, tai koks skirtumas viena zinute ar trys. Viskas OK
 #354368   spiridonas
 24 Kov 2012 08:39
Kodėl paraše (žinutės apačioje po brūkšniu) nemoku įdėti nuorodos :-D , nors atrodo viską darau pagal taisykles su

pačiame žinutės tekste gaunasi, o parašas nesigauna :e:e
 #354689   blight
 25 Kov 2012 19:41
spiridonas rašė:Ačiū blight, problema išsspręsta ''plot
Nėr už ką... nors bendriau alaus bakals :beer'2 :-D
Skridžas rašė:O kaip pasidaryti toki užrašas po kurio slepiasi nuoroda? :roll:
Va Skridžai čekeraut, paspausk "cituoti" ir ten pamatysi kaip visas tas kodavimas atrodo:
AFIGIENAI
 #357034   blight
 31 Kov 2012 19:03
Edga rašė:gerb. adminai prasau mane istrinam is to vaiku darzelio ...
Čia dėl tų vobleriukų skelbimuose taip susinervinai? :-D Manau be reikalo, bet jeigu taip nori aišku galim ištrint iš sąrašo ;-)
 #357108   vava
 31 Kov 2012 22:20
blight, tai istrynei ta jautru aukletini? ...
As niekad nerasiau, bet man idomu, ka nori pasakyt bachurai ar diedai, kuriem kokie 20-50 metu, kazkokiu viesu paprasymu/pareiskimu - "istrinkit mane is "klubelio/darzelio"...". Tai ka, negali tiesiog nesilankyt sitame puslapyje? Kas yra? Mazai mylejo cia jus? Mazai liaupsino? Po kiekvieno parasyto posto "like" nedejo?.....
Nu, suprasciau sakykim petruskeviciaus tipo diedus, jei taip pasielgtu.....
Bet Jus gi ne tokie??
 #357209   blight
 01 Bal 2012 10:13
vava rašė:blight, tai istrynei ta jautru aukletini? ...
Kolkas neištryniau, palikau dar galimybę ką nors pasakyt, gal žmogus "ant karštųjų" parašė :roll: Šiaip vava labai teisingai parašė - nepatinka, nu nesilankykit paprasčiausiai ir baigtas kriukis. Na aišku supykus norisi garsiai trinktelt durim... Bet mes jau turim patirties, kad pasikarščiavęs forumietis aiškiai rašo "prašom ištrinti mane iš sarašo" o po kiek laiko žiūrėk jau virtualioj erdvėj ar net susitikę realiam gyvenime tampa nuskriaustaisiais ir neva reiškia priekaištus moderatoriams "ką aš tokio blogo padariau, kad mane pašalino" :shock: , ir dar dėl to moderatoriai turi jaustis kalti...
 #357265   RoBass
 01 Bal 2012 13:30
Nors ir ne senas as cia gyventojas, bet man moderatoriai pasirode puikus. Ka uzklausi, ta ir gausi.... :gutgut nu kartais buna, paklausei, o atsakimas - "netingek pasiskaityti temas auksciau, tai jau buvo rasyta" :roll: tada ir tenkas eiti metus ar du atgal :-D
 #357772   Skumbrotas
 02 Bal 2012 21:45
Gerb. moderatoriai, atkreipiu Jūsų dėmesį į tai, kad pasikeitė MŽT, tad reiktu atitinkamoj temoj pakeisti ja naujausia versija, taipogi pakoreguoti geltonajame langelyje priminimų tekstą, bo nebeatitinka terminai :/braj;
 #357776   vava
 02 Bal 2012 21:50
taisykles pakeistos anksciau nei atsirado pastebejimas, o geltonaji langeli tvarko konkretus zmogus, kurio teks palaukt
 #357787   Skumbrotas
 02 Bal 2012 22:02
vava rašė:taisykles pakeistos anksciau nei atsirado pastebejimas,.....
Točno :shock: , o kaip tu taip padarai, jei posto data nepasikeičia - gruodžio 08 2010 metų :?: :shock:
Aiškiariagys ar fokusininkas :?: :shock: :lol:
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė