Turiu pasiulyma, kas zvejojo ir pagavo zuvi NDRP su nufotografuotu laimikiu salia prideda vienkartini leidima, kaip irodyma jog legali zuvis

Bent jau as tai prisipazystu, kad be leidimo zvejosiu, bet ziuriu kitiem zvejybos entuziastam, labai skaudi tema ir deda i krumusTadunce rašė:Pala, o ne Tu kartais rašei, kad nepirksi papildomo leidimo NDRP teritorijoj?
diskusiju lentos nustatymuose pazymek, kad nepranestu apie asmenines zinutespensininkas rašė:ka ten reik pareguliuot ir kur, kad gavus tribunoj asmenine zinute, apie jos gavima nesiustu i elektronini pasta?
greitai tas visas forumas taps paranojiku irstva...T0ma5 rašė:Turiu pasiulyma, kas zvejojo ir pagavo zuvi NDRP su nufotografuotu laimikiu salia prideda vienkartini leidima, kaip irodyma jog legali zuvis
as viska suprantu, nieko omeny apie tai neturejauAgis rašė:ROBassai, kėtinimai tai dar ne poelgisO už netinkamus paviešintus poelgius kažkaip stengiamės "pagirti"Nors man dabar ne tiek juokas kartais ima iš to mūsų "paauklėjimo", kiek tų "paklydusių" žmonių noras visiems pasigirti apie savo netinkamus darbelius
jei atvirai, tai nuo sitos temos jau lengvai pykina... fanatiku ir pranojiku yra tiek vienoj tiek kitoj barikadu pusej. beje, girdejau, kad 21 amziaus problema yra del socialines santvarkos smarkiai plintanti liga - silpnaprotyste... nu naturalu, akmens amziui silpnaprocius urviniai liutai suvalgydavo. o dabar aniem siltnamio salygos daugintis...Agis rašė:ROBassai, kėtinimai tai dar ne poelgisO už netinkamus paviešintus poelgius kažkaip stengiamės "pagirti"Nors man dabar ne tiek juokas kartais ima iš to mūsų "paauklėjimo", kiek tų "paklydusių" žmonių noras visiems pasigirti apie savo netinkamus darbelius
prisigert... i sveikata...bobis rašė:ką siųlai?
kietai tu cia parasei...SauliusM rašė:jei atvirai, tai nuo sitos temos jau lengvai pykina... fanatiku ir pranojiku yra tiek vienoj tiek kitoj barikadu pusej. beje, girdejau, kad 21 amziaus problema yra del socialines santvarkos smarkiai plintanti liga - silpnaprotyste... nu naturalu, akmens amziui silpnaprocius urviniai liutai suvalgydavo. o dabar aniem siltnamio salygos daugintis...Agis rašė:ROBassai, kėtinimai tai dar ne poelgisO už netinkamus paviešintus poelgius kažkaip stengiamės "pagirti"Nors man dabar ne tiek juokas kartais ima iš to mūsų "paauklėjimo", kiek tų "paklydusių" žmonių noras visiems pasigirti apie savo netinkamus darbelius