Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #447977   Airis
 11 Vas 2013 20:30
tas ir yra, kad jei nepatenkintas pirkiniu, tai siusk atgal apmokedamas siuntima.pralosi siuntimo kastus,kurie nera dideli pas mus, bet bent kazkiek busi apsisaugojes nuo netvarkingo daikto isigijimo. nemanau,kad kas bereikalo pirkines daiktus, tam,kad tik pameginti
 #447979   hipy
 11 Vas 2013 20:35
nu as gal netaip supratau... supratau kad kazkur skelbimu skilty parasomos taisykles, su kuriom automatiskai sutinka, skelbima idejes zmogus, ir nebebutu jokiu gincu tarp pirkeju ir pardaveju - nepatiko preke, grazinai ir sedi tik su siuntimo minusu, pardavejas praktiskai nenukencia. pirkdamas menkniekius, gal net nesinaudos tuo, nes grazinimas gali brangiau kainuot...
 #447980   Airis
 11 Vas 2013 20:42
hipy rašė:nu as gal netaip supratau... supratau kad kazkur skelbimu skilty parasomos taisykles, su kuriom automatiskai sutinka, skelbima idejes zmogus, ir nebebutu jokiu gincu tarp pirkeju ir pardaveju - nepatiko preke, grazinai ir sedi tik su siuntimo minusu, pardavejas praktiskai nenukencia. pirkdamas menkniekius, gal net nesinaudos tuo, nes grazinimas gali brangiau kainuot...
visi gali nesutikti, bet gal padaryti panasiai

sutinku su taisyklem....
1. Petras +5 -1
2.Antanas +10 -2
3.
4.

raso Pranas, pirkau is Petro rite, viska s,kaip parasyta, duodu +, jau petrui +6
 #447985   Vegys
 11 Vas 2013 21:03
Airis rašė:turiu toki pasiulyma . kad neatsitiktu, taip kaip man su nesaziningu pardaveju, padaryti poteme prie pardavimu.
pvz. tokia,kaip pardavejo"garbes reikalas". zemiau pasirases pardavejas, sutinka priimti parduota daikta atgal, grazinti pinigus, pirkejui savo saskaita ,per 3 ar 5 dienas issiuntus preke atgal pardavejui, aisku,kad preke turi buti grazinta nepanaudota.
manau, tai padidintu pasitikejima pardavejais. o ir pirkejas galetu jausti saugiau, jei gauta preke neatitinka jo lukesciu, uzmetimo svorio, techniniu parametru, spalva ir panasiai. butu galima palikti dar ir feedbacka apie pardaveja ir tai kauptusi ,kaip pliusai ir minusai,kaip jebejuij.
Airi, ieškome variantų, kaip padaryti reitingavimą (kaip ebay ar pan). Šią mintį jau yra pasiūlęs forumietis, bandysim žiūrėt ką galima nuveikt šiuo klausimu.
 #448039   ciapajavas
 11 Vas 2013 23:32
o neuztektu paprastos temos kur butu rasomi atsiliepimai susije su skelbimais ir negerais dedem? nes reitingavimo sistema jau savaime skamba idomiai. tipo, "pardavejas buvo nemandagus, nepasisveikino, dedu jam syvakar minusa ir siunciu ant karstosios kedes?"
ar daug pasitaiko pasikartojanciu atveju? beto, ar ne geriau butu matyt detalizuota informacija o ne pliusiukus su minusiukais? juolab kad tokiu atveju retenybe. ir tie negeri dedes gi nesedes su tuo paciu nicku jeigu jiems daug minuso bus israsyta. vat turint varda, pavarde jau biski kitaip butu.
vienzo, keista ideja kaipo forumo turgeliui. nemanau kad veiktu prie tokiu apimciu :roll: bet bent jau tema kokia nors reiketu. kituose forumuose matytas dalykas.
 #448048   Airis
 12 Vas 2013 07:14
pamasciau per naktele ir galvoju,kad tikrai tokiais dalykais mes nieko nepasieksim. aisku pirkejui butu lengviau,matant, kad pardavejas turi daug teigiamu atsiliepimu,kad juo galima pasitiketi, bet nesame skelbiu.lt ,nera tiek daug pardavimu ir apgavimo atveju vienetai.
gal uzteks ir asmeniskai parasant, kas nores, kad daikta galima grazinti ar panasiai.o kam reikes tas nika pasikeis.
 #448055   Donis
 12 Vas 2013 08:29
Mano nuomone butu geriau padaryti temele,kur butu rasomi atvejai kaip zmones buna apgauti (kaip pvz Airis) tenai suraso nukentejes kas buvo,kaip buvo,kokiu niku pasivadines pardavejes ji apgavo ir tegul buna paviesintas vardas pavarde,miestas ir banko saskaita,nes nika pasikeisti lengviau,cia butu panasaus kazkaks i tema juodaji sarasa.
 #448059   Rapolas
 12 Vas 2013 08:48
Beveik sutikčiau su Doniu... viešinimas tokių negarbingų pardavėjų (bent jau "Airio" atveju "Andrius0522" e-atsakymai sudaro sąlygas taip manyti) būtų teisingas moderatorių ir pirkėjų kelias. Galbūt, nereikėtų skelbti sąskaitos, bet vardą ir pavardę galima būtų paviešinti ;-)
 #448064   Donis
 12 Vas 2013 09:00
Sutinku, galima viešint vardą, pavardę, nicką... bet kituose, daugybę kartų galingesniuose forumuose viešinama viskas ir jokių problemų niekam neiškilo. Todėl, kad jei žmogus pats prisidirbęs, nenorės reklamos. Dar lengviau tokį būtų susirast.

http://www.supermama.lt/forumas/index.p ... 150&st=516
Pirmoje temoje visas sąrašas, o toliau eina kas, kaip, kodėl ir ką negerai padarė. Kartais ne tik pardavėjai būna blogi, pirkėjai irgi nesilaiko susitarimo.
 #448116   Rapolas
 12 Vas 2013 11:04
Airis rašė:saskaitos viesinimas kazin ka duos, nes ir as pinigus pervedziau nei i pardavejo asmenine, o ji jo drauges saskaita.
Tai vienas iš požymių, kad "draugas" pardavėjas jau norėjo.. tamsta "išdurt" ;)
 #448135   Rapolas
 12 Vas 2013 11:38
Skridžas rašė:Nu ir kas kad perveda i draugės ir man i draugės pervada ,pvz gal žmogui patogau i hansa banka
o ne i seb..ir t,t.
Aš ir nesakau, kad tai kaip nors lb blogai, bet tai gali būti ir vienas iš požymių, kad sukeltų pirkėjui tam tikrų abejonių, ir kurios jo konkrečiu atveju- šįkart pasitvirtino. Tiesiog tuomet būtų pasiūlymas atidžiau įsiskaityti į pardavimo sąlygas ir tiek ;-)
p.s.: o šiaip tai draugei pervest pinigus tai dar maloniau :-D
 #448523   Andrius0522
 13 Vas 2013 18:04
skaityti nuo apacios....

va is po cia ir prasidejo,o praidejo nes dar daug zinuciu yra kad jis galvojo apie viena modeli kuris kainuoja nuo 1000-iki1500 litu,Nei zodzio nesumeluota nei truputi perdeta skelbime,zinutes pakoreguotos apie vardus ir pavardes,saskaitas ir panasiai.jei is mano puses butu nors menkaiusias melas net negalvojes paimciau atgal ta kamera,bet man va db principas dirba,nes jis gaklvojo 100 % va cia tai geras klaunelis-gera daikta ir modelis naujas kuris kainuoja minimum apie 1000 litu parduoda uz centus,pats iskart uzrakino tema ir pan...!!!!kur mano neteisybe???????

Andrius0522 rašė:
zinok tikrai kas buvo pas mane ta sumeciau,man matai ja isnese zulikai prancuzijoje be dezes,tai vai kas buvo tam komplekte tas buvo modelis irgi nzn koks tik zinau kad pries gerus puse metu ji kainavo 260 euru. skelbimuose ebay byvau rades vienas prie vieno tokia pat tik pati dezute laikymo skyresi.na o del gps jei noresi imti uz 250 duosiu.

ojojoj truputi nesamonele isejo. cia senasis modelis go pro digital 5 hero .
jo raiska tik 640-480. o ne hd. http://www.bhphotovideo.com/c/product/5 ... o_5_5.html
as ir nepagalvojau,kad dar yra senu, ne go pro modeliu.
noreciau grazinti, apmokesiu tavo pasto islaidas.apgailestauju

Išsiųsta: 08 Vas 2013 16:15

Rodyti žinutę

Andrius0522
Žinutės tema: Re: HERO Procam kamera
Katalogas: Išsiųstos
zinok tikrai kas buvo pas mane ta sumeciau,man matai ja isnese zulikai prancuzijoje be dezes,tai vai kas buvo tam komplekte tas buvo modelis irgi nzn koks tik zinau kad pries gerus puse metu ji kainavo 260 euru. skelbimuose ebay byvau rades vienas prie vieno tokia pat tik pati dezute laikymo skyresi.na o del gps jei noresi imti uz 250 duosiu.

Išsiųsta: 08 Vas 2013 16:06

Rodyti žinutę

Airis
Katalogas: Gautos
siaip del idomumo,kuris ten modelis yra?
ziuriu cia kiti su baterijom, kiti be "akies",kur ziureti gali,kai filmuoji. visokiu variantu. bet tas laikiklis tai turetu buti

ir jei uz 250 atiduosi gps, tai paimciau

Išsiųsta: 08 Vas 2013 13:31

Rodyti žinutę

Airis
jau pasiemiau. viskas ok.
tik klausimukas toks, prie tu priklijuojamu paduku, man rodos turetu buti dar vienas perejimas, pritvirtinti kamera, nes dabar niekaip nesuprantu,kaip ja pritvirtinti

Išsiųsta: 08 Vas 2013 12:23

Rodyti žinutę

Andrius0522
VIENAS JAU DOMISI,BET TAIP KOLKAS PAVIRSUTINISKAI

Išsiųsta: 07 Vas 2013 20:44

Rodyti žinutę

Airis
Andrius0522 rašė:
cia siuntos kodas,RN578236515LT INTERNETE PASTE PASIZIUREK KADA BUS NEREIKES LAUKTI KOL ATNES KVITUS IR PAN

dekoju. vis dar mastau ar man reikia gps

Išsiųsta: 07 Vas 2013 20:04

Rodyti žinutę

Andrius0522
cia siuntos kodas,RN578236515LT INTERNETE PASTE PASIZIUREK KADA BUS NEREIKES LAUKTI KOL ATNES KVITUS IR PAN

Išsiųsta: 07 Vas 2013 19:43

Rodyti žinutę

Andrius0522
va kaip ydejau pirmas batereikas tai nei jos dar iki galo neissikrovusios,o pasedusios nuo temperaturos minusines esant masinoje

Išsiųsta: 07 Vas 2013 13:32

Rodyti žinutę

Andrius0522
neprudinu,bet irgi praktiskai naujas

Išsiųsta: 07 Vas 2013 13:28

Rodyti žinutę

Airis
Andrius0522 rašė:
issiusta.

dar pagalvosiu del gps ar man jo reikia ar uzteks telefono

Išsiųsta: 07 Vas 2013 12:37

Rodyti žinutę

Andrius0522
issiusta.

Išsiųsta: 07 Vas 2013 11:06

Rodyti žinutę

Andrius0522
gerai,jokiu problemu...ryt po pietu jau bus paste..

Išsiųsta: 06 Vas 2013 23:43

Rodyti žinutę

Airis
Andrius0522 rašė:
Jonas Jonaitis
Dariaus ir Girėno xx-xx, Gargzdai cia tau ir isiusti ja?

taip

Išsiųsta: 06 Vas 2013 23:42

Rodyti žinutę

Andrius0522
Jonas Jonaitis
Dariaus ir Girėno xx-xx, Gargzdai cia tau ir isiusti ja?

Išsiųsta: 06 Vas 2013 23:39

Rodyti žinutę

Airis
Andrius0522 rašė:
na nesu zulikas tikrai,jau daug ka pardaves esu cia,patikek:) cia geriau nei skelbiu Lt db pats perku svarstykles
SWED BANKAS 1234567989 Jonas Jonaitis,cia drauges saskaita.

pervedziau

Nurodymas sėkmingai išsiųstas į banką!
Dokumento Nr. 88
Data 2013-02-06
Mokėtojo vardas Jonas Jonaitis
Mokėtojo sąskaita 123456789 „Swedbank”, AB
Gavėjo vardas Jonas Jonaitis
Gavėjo sąskaita 123456789 Swedbank AB
Kliento kodas gavėjo informacinėje sistemoje
Suma 400.00 LTL
Įmokos kodas
Mokėjimo paskirtis skola
Mokestis 0.80 LTL
Archyvo kodas 654564564564

Jonas Jonaitis
Dariaus ir Girėno xx-xx, Gargzdai

Išsiųsta: 06 Vas 2013 23:37

Rodyti žinutę

Andrius0522
na nesu zulikas tikrai,jau daug ka pardaves esu cia,patikek:) cia geriau nei skelbiu Lt db pats perku svarstykles
SWED BANKAS 123456789 Jonas Jonaitis ,cia drauges saskaita.

Išsiųsta: 06 Vas 2013 23:20

Rodyti žinutę

Airis
Andrius0522 rašė:
apie 10 kartu naudota, praktiskai nauja...2 gb kortele apie valanda su kapeikom filmavimo y 2gb telpa...su slidem pasitampem kelis kartus ant galvos uzsimete,siaip jei vietoje kazkur tai per akis 2 gb,jei kazkur y kelione reiketu koki 8 gb korteles,na bent jau 4 gb,dar laidai yra y telika...ir dar pora man rodos laikikliu kitur tvirtinti...

paimsiu. rasyk saskaitos nr. ir tikiuosi atsiusi uz ta pacia suma

Išsiųsta: 06 Vas 2013 23:19

Rodyti žinutę

Andrius0522
apie 10 kartu naudota, praktiskai nauja...2 gb kortele apie valanda su kapeikom filmavimo y 2gb telpa...su slidem pasitampem kelis kartus ant galvos uzsimete,siaip jei vietoje kazkur tai per akis 2 gb,jei kazkur y kelione reiketu koki 8 gb korteles,na bent jau 4 gb,dar laidai yra y telika...ir dar pora man rodos laikikliu kitur tvirtinti...

Išsiųsta: 06 Vas 2013 23:10

Rodyti žinutę

Airis
Pavadinimas: HERO Procam kamera

Andrius0522 rašė:
Andrius0522 rašė:
Praduodu kamera labai mazai deveta Hero Procam...su deklu apsaugai nuo vandens,dirzu ant galvos...

kaina 400 litu...puikus daiktas fiksuoti laisvalaiki...nuoroda kad matyti kas per daiktas. geros degtuku dezutes dydzio kamera..,su SD korteles atmintimi.

http://www.ebay.com/itm/GO-PRO-HERO-dig ... 2a28c2e580

http://imageshack.us/photo/my-images/109/img0109fs.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/51/img0108amj.jpg/

ar yra atminties kortele?
ar labai nubraizytas?
sunus norejo gimtadienio proga
jei normalus , rezervuoju
 #448527   Andrius0522
 13 Vas 2013 18:13
kanape tu,nesu as tas kur visur blevyzgavoja,tai tik snd sumasciau atsikasti per tavo zinutes kur cia dfiskusijos vyksta apie tavo klaidas,ir netgi tavo zodziai:

Airis
siaip del idomumo,kuris ten modelis yra?
ziuriu cia kiti su baterijom, kiti be "akies",kur ziureti gali,kai filmuoji. visokiu variantu. bet tas laikiklis tai turetu buti.

Kazkaip ne del ydomumo pasiklausei,nes kai parasiau kad pries puse metu ji pas mane atsidurusi,tau iskart iskilo klausimas kas cia per kamera,nes HD raiskos dar jauciu net nebuvo isleide gamintojai...
 #448529   Airis
 13 Vas 2013 18:23
ATSIPEIKEK ASILE, iskisai suda ,kainuojanti pora simtu brangiausiai ir dziaukis.tos hd jau senai yra ir net hero3 galima nupirkti uz 650lt . issiduriau,taip man ir reikia,kita karta busiu atsargesnis,kad neuzsirauciau ant tokiu dolbojobu.
pinigai yra uzdirbami, o reputacija --ne. kad tu paspringtum su tais pinigais.
 #448531   Andrius0522
 13 Vas 2013 18:33
taves as asilu idiote tu nevadinau...o DEL REPUTACIJOS-tu man nei brolis nei sese ir pan,kad tureciau reputacija islaikyti pries tave ar kitus cia esancius,ir jei nezinai Ne/asile,reputacija krenta melagiams zulikams ir t.t.o kad pats paskubejai ir norejai nuo asilo gera daikta uz kapeikas paimti nieko nesiklausinejes o pirldamas akis isdeges niekas nekaltas,nei vienam cia dar nemelavau ir nei vienas man cia nera priesas ir pan kad tureciau tai daryti.o kad pripazinai,jog issidurei,o ne isduriau tau siokia tokia pagarba.
 #448949   Vytenisnl
 14 Vas 2013 17:04
Iš principo moderams siūlyčiau šį susirašinėjimą perduoti policijai, kadangi Andrius0522 (be reputacijos) prisipažįsta, kad prekiauja vogtais daiktais, kas LR įstatymų yra draudžiama.

Cituoju:

Andrius0522
 #449031   Andrius0522
 14 Vas 2013 20:43
Vytenisnl rašė:Iš principo moderams siūlyčiau šį susirašinėjimą perduoti policijai, kadangi Andrius0522 (be reputacijos) prisipažįsta, kad prekiauja vogtais daiktais, kas LR įstatymų yra draudžiama.

Cituoju:

Andrius0522
Tadas Blinda-svieto lygintojas...

Vartotojas perspėtas, dėl moderatorių įspėjimo nepaisymo
 #449949   RastaMan
 18 Vas 2013 21:00
Sveiki,
spiningo temoje norėtųsi paskaityt ne tik apie kotų ir ričių "elitą", bet ir apie "eko" klasės gaminius. Juk toli gražu ne kiekvienas gali sau leisti pirkt šiuos beabejonės puikus gaminius. O ieškant kažkokios info reikia labai jau daug "verst" puslapių apie G.loomis, Croix, Lamiglas, croix, lamiglas, g.loomis ir t.t...
Tai manau būtų (turbūt ne tik man) malonu ir beabejo patogu atrast potemę pvz. "Eko produkcija", kuri dar "dalintųsi į pvz. spiningai ir ritės.
Tai va savo nuomonę išsakiau. Jūs kaip ir šios "didelės šeimos galvos" nuspręskit ar tai būtų verta dėmesio ar ne.
Ačiū :/braj; .
 #449951   Skridžas
 18 Vas 2013 21:04
Eko produkcija visa vienoda tad nėra ko pergyventi o tuo labiau ir diskutuoti ir lakas gaišti..Kai renkiesi daikta už 300-400....ir i viršu tada butu gerai neapsigauti :?
 #449956   RastaMan
 18 Vas 2013 21:22
Iš dalies tu teisus. Be abejo daiktas kurio vertė 500 lt ir aukščiau kur kas daugiau verčia susimastyt prieš perkant nei tarkim iki 200 lt. Bet kaip bebūtų kartas nuo karto visvien atsiranda "prašančių" patarimo apie pigesnę produkciją. Mano manymu padalinus šias dvi temas info būtų galima rast kur kas greičiau ir kaip čia pasakius vienoje temoje "nebesikirstų" du skirtingi dalykai :roll: . Kitaip tariant niekas nemaišytų tiems kas ieško kažko rimto įsiterpiant su savo "biudžetiniais" rūpesčiais ir atvirkčiai :grin:
 #449965   vava
 18 Vas 2013 21:43
a tai kam apsiribot tik ritemis ir spiningais?? tai tegu daro UL EKO, kastingas EKO, vobleriai eko, valtys EKO, varikliai EKo..... nu kad visiems gerai butu...
O gal cia tiesiog Rastamanui siuo metu reikia kazkokio daiktelio ir sunku giliau pasiieskot???
 #450026   RastaMan
 18 Vas 2013 23:49
Kaip ir nieko nereikia. Šiaip tik pasiūliau ir tiek :e:e . Ir nebūtina iškart :-ug spjaudytis. Gi nerašiau jog "davai kurkit", "davai darykit" "be to forumas miręs" ir pan.. Nuomonė daugumos aiški tai tada :stop-; :-D
 #450068   Agis
 19 Vas 2013 08:51
Buvo tokia tema "Pigi kinietiška produkcija", tačiau neatsiradus tos produkcijos kokybės ir tinkamumo įrodinėtojų, tema tris metus prabuvo be nuomonių reiškimosi, todėl buvo panaikinta, kaip neaktuali.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė