Ignelis rašė:zmogau as taves nei pazystu, nei maciau, nei tave minejau bent vienam is savo postu. tad ir sedek ramus prie pc nesisnargliaves

.
As nebijau but nepopuliarus kaikuriais savo pasisakymais, tolerancijos pas mane netruksta. niekad nieko pirmas neizeidziau, akmenu i darza metyt nepradejau. Jei ishsakiau savo argumentuota nuomone, o man apie kazkokius myzalus ir t.t.. sneket pradeda, plius dar batona trumpint visiskai is "oro"... Tai ne tik atsosu pavadint butina, bet dar ir saliuta isaut progai pasitaikius, pamastymui.

(nes tas sauleno virtualus mano postu persekiojimas jau atsibodo) vyrai turintys kiausus ir sededami prie pc, renka zodzius labiau negu realybej bendraudami. Niekad neparodysiu pagarbos egoistui, kuris vieniems i subine lenda, o kitus menkindamas is saves pasaulio bamba stato. jeigu kas ant manes pyksta parasykit, paskambinkit ir pabendrausim kaip vyrai, bet ne forume.
P.s nesuprantu kam man moderatoriai ispejima dave kai as tik atsakinejau.
jau vakar klausiau. gal visgi moderatoriai gali issakyt savo pozicija ir paaiskint kas ir uz ka, nes zmogus matot nesupranta?
o siaip tai jei sitas shuva ir toliau ant manes los, o moderatoriai ir toliau nesiims veiksmu, tai as ilgai nesedesiu ir netylesiu ir pats su juo tvarkytis pradesiu, bet forumas nuo to tai tikrai graziau neatrodys.
cia nei koks gasdinimas nei ultimatumas is mano puses, bet man sedet tylet ir tyliai skaityt kaip kazkoks pacukas ant manes shuda pila irgi maziausiai idomu, kai tuo tarpu moderatoriai susitvarkyt su situacija per para laiko nesugeba.