Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #467733   Vitolis
 16 Bal 2013 10:13
Laukiau šitos reakcijos čepajaus nuotykiams įvertint. Jau maniau, kad visiems pofik kas ką išdarinėja. Pasirodo dar yr ir padorių Tribūniečių :gutgut Neišsisukinėkit moderai, o priimkit sprendimą, atitinkantį pažeidimui ir mes jus toliau gerbsim ir mylėsim :/brazasista Arba ne '''bum
 #467735   edmundaxx
 16 Bal 2013 10:14
Asmeninė nuomonė:
Didelio kriminalo ir nusižengimo pačiai gamtai nematau, bet... Forumo taisyklės yra, ir už jų pažeidimus yra atitinkami "nuskausminimai". O kad kada ir taisykles verta peržiūrėt/pakoreguot....

P.S. klausimas: prieš pora dienų ėjau prie upės (nešiausi nebandytus voblerius išbandyt). Ar galiu ir aš jau būt tiesioginis nusikaltėlis? :superšokas Užbėgant klausimam į priekį pasakau, kad išbandyt nei 1 voblerio neteko, nes upė viską apsėmus buvo, tai nebent į medžius ir krūmus mėtyt galėjau.
 #467738   Andrius0522
 16 Bal 2013 10:18
edmundaxx rašė:Asmeninė nuomonė:
Didelio kriminalo ir nusižengimo pačiai gamtai nematau, bet... Forumo taisyklės yra, ir už jų pažeidimus yra atitinkami "nuskausminimai". O kad kada ir taisykles verta peržiūrėt/pakoreguot....

P.S. klausimas: prieš pora dienų ėjau prie upės (nešiausi nebandytus voblerius išbandyt). Ar galiu ir aš jau būt tiesioginis nusikaltėlis? :superšokas Užbėgant klausimam į priekį pasakau, kad išbandyt nei 1 voblerio neteko, nes upė viską apsėmus buvo, tai nebent į medžius ir krūmus mėtyt galėjau.
Propoguoji nors uzmusk ;-var-var.
 #467741   giedriuzzz
 16 Bal 2013 10:21
Edmundaxx, tu nešeisi voblerius testuoti, o Cepajavas rašė, kad ėjo tikslingai lydekų gaudyt, tai skirtumas kaip ir yra.
O vat jei tave su lydekiniais vobleriais GA sutiktų prie vandens telkinio, tai neaišku, kaip tektų išsisukinėt :lol:
 #467742   Andrius0522
 16 Bal 2013 10:22
giedriuzzz rašė:Edmundaxx, tu nešeisi voblerius testuoti, o Cepajavas rašė, kad ėjo tikslingai lydekų gaudyt, tai skirtumas kaip ir yra.
O vat jei tave su lydekiniais vobleriais GA sutiktų prie vandens telkinio, tai neaišku, kaip tektų išsisukinėt :lol:
nera lydekiniu,eseriniu salatiniu,vobleriu,yra VOBLERIAI ;)
 #467746   edmundaxx
 16 Bal 2013 10:25
Andrius0522 rašė:
giedriuzzz rašė:Edmundaxx, tu nešeisi voblerius testuoti, o Cepajavas rašė, kad ėjo tikslingai lydekų gaudyt, tai skirtumas kaip ir yra.
Nu jau ;-) Tai mane dabar sutiks braidžiojantį su kokių Red Ragų dežute ir sutiks su Orbitų 110 dėže. Nori pasakyt nebus skirtumo? :grin:
 #467750   Tadunce
 16 Bal 2013 10:27
Tu tikriausiai nebėginai su redragu virš žolių žvejoti, kad taip kalbi...

Dabar eikiti į kitą temą kalbėti kas yra brakonierius, ir kas nėra.

Savo pasiūlymą išsakėte, mes apsvarstysime ir pranešime ką nusprendėme
 #467775   Aruunis
 16 Bal 2013 11:25
edmundaxx rašė:
Andrius0522 rašė:
Nu jau ;-) Tai mane dabar sutiks braidžiojantį su kokių Red Ragų dežute ir sutiks su Orbitų 110 dėže. Nori pasakyt nebus skirtumo? :grin:
Kur taisyklese parasyta koks vobleris yra skirtas lydekai? :grin: :grin: as nieko nepropoguoju, tik juokingai skamba, pagaus su voblerio 10 cm, reiskia gaudau lydekas :grin:
 #467777   edmundaxx
 16 Bal 2013 11:29
Bet vis tiek, tikslas vis tiek kitas būtų, ne lydeka, ypač tokiu metų laiku. ;-) Niekas nesako, kad nepagautum. :!:
 #468069   edmundaxx
 16 Bal 2013 22:11
Kadangi panašaus pobūdžio temos pastaruoju metu paaštrėję, tai pacituosiu:
EDMA rašė:Ant ledo zinoma ir siandien dar 6 kg. Uzdarimas poledines neblogas
, dvi dieneles 15 kg ''plot ;-var-var.
 #468070   Andrius0522
 16 Bal 2013 22:12
edmundaxx rašė:Kadangi panašaus pobūdžio temos pastaruoju metu paaštrėję, tai pacituosiu:
EDMA rašė:Ant ledo zinoma ir siandien dar 6 kg. Uzdarimas poledines neblogas
, dvi dieneles 15 kg ''plot ;-var-var.
baisu :grin:
 #468093   Wytux
 16 Bal 2013 22:37
Vel tu su tuo savo akumu :-D

Ten man rodos du murziai gaude... ankstesniam poste gi rase
EDMA rašė:9,25 kg siandien du zmogenai
 #468533   Sokratas
 18 Bal 2013 05:04
įvėliau klaidą, net kelias, kuri iškreipia teisybę, jei galima taip pasakyti, sorry
Šiame rašinėlyje:

http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... =40&t=6937

Netoli nuo viršaus, šis sakinys

,,Kadangi, nuo jaunų dienų mėgau žvejoti, ir pats esu kilęs ne iš Laukuvbos krašto, tai tas pavadinimas man nuskambėjo gana keistai, kažkaip net mistiškai, pasakysiu aš jums, mieli žvejai."

turėtų atrodyti taip:

,,Kadangi nuo jaunų dienų mėgau žvejoti, ir pats esu kilęs iš Laukuvos krašto, tai tas pavadinimas....."

Gal galėtų kas pataisyti šį sakinį.

atleiskit už sutrukdymą :oops:
Dėkui.
 #469286   Vitolis
 19 Bal 2013 19:36
Ar moderatoriams nekliūna tokie skelbimai "pardavimų" skyrelyje? Čia ižvelgiu reklamą. O jos vieta manau ne čia.
Waidex rašė:Atsidarė internetinė UAB"Sliekas" parduotuvė!
Galite nusipirkti žvejybai masalą neišėję iš namų.
Perkant už 30 Lt pristatymas nemokamas!
Jei užsisakote ir apmokate iki 14 valandos, prekė jus pasieks jau kitą dieną!

http://sliekas.net/index.php?route=common/home
 #470179   SauliusM
 22 Bal 2013 12:08
Ignelis rašė: jei stovi rimtas, prie upes, kaip sovietinis mentas, nuo to patarimai geresni nepasidaro.
o tu ko lendi po sijonu pritarimo ieskot atsosas..? :cig. man butum visishkjai pofik ir galeciau su tavim pm pabendraut. bet ner pas tave kiausiniu..., nei boba nei vyras, sidas tu :twisted: . Bent retkarciais primirstum savo vaikyste, kaip visi sparde ir spjaude ant nugaros tau praeinant ir pabutum normalus..., nemyzciodamas sale kiekvieno mano posto. etc "duok durniui is kelio"
drasus vaikas. gavo asmenini moderatoriu ispejima, bet vistiek ant ragu soka. ar Igneliui tie ispejimai visgi negalioja? :roll:
butu idomu isgirst moderatoriu pozicija.
 #470205   Andrius0522
 22 Bal 2013 13:47
Antistatic Pranešimo tema: Re: Parduodu spiningą - St.Croix 9' AS 90 MF2
Parašytas: 22 Bal 2013 13:38

Miestas: Kaunas ne visi durni kaip tu supranta kas cia... avino galva.

kaip ir sita butu gerai sytrambyti,kol nepradejo nahintis,bledintis ir panasiai...
 #470223   pensininkas
 22 Bal 2013 14:22
Andriau0522,

Forumo administracija neatsako už parduodamų/perkamų/keičiamų žvejybos įrankių kokybę, jų būklę, kaina ir t.t.. Kiekvienas besidomintis gali individualiai teirautis apie tai ir išsiaiškinti asmeniškai.
Pašalinės žinutės, nesusijusios su pardavimu/pirkimu/keitimu, bus trinamos, o vartotojas, piktybiškai nesilaikantis "Skelbimo talpinimo taisyklių", gali būti įspėjamas.
 #470262   Andrius0522
 22 Bal 2013 15:16
pensininkas rašė:Andriau0522,

Forumo administracija neatsako už parduodamų/perkamų/keičiamų žvejybos įrankių kokybę, jų būklę, kaina ir t.t.. Kiekvienas besidomintis gali individualiai teirautis apie tai ir išsiaiškinti asmeniškai.
Pašalinės žinutės, nesusijusios su pardavimu/pirkimu/keitimu, bus trinamos, o vartotojas, piktybiškai nesilaikantis "Skelbimo talpinimo taisyklių", gali būti įspėjamas.
kalba eina apie tai kaip jis yvardina zmones!!!!!!!!!!
 #470512   SauliusM
 23 Bal 2013 08:51
Ignelis rašė:zmogau as taves nei pazystu, nei maciau, nei tave minejau bent vienam is savo postu. tad ir sedek ramus prie pc nesisnargliaves :gutgut .
As nebijau but nepopuliarus kaikuriais savo pasisakymais, tolerancijos pas mane netruksta. niekad nieko pirmas neizeidziau, akmenu i darza metyt nepradejau. Jei ishsakiau savo argumentuota nuomone, o man apie kazkokius myzalus ir t.t.. sneket pradeda, plius dar batona trumpint visiskai is "oro"... Tai ne tik atsosu pavadint butina, bet dar ir saliuta isaut progai pasitaikius, pamastymui. :gutgut (nes tas sauleno virtualus mano postu persekiojimas jau atsibodo) vyrai turintys kiausus ir sededami prie pc, renka zodzius labiau negu realybej bendraudami. Niekad neparodysiu pagarbos egoistui, kuris vieniems i subine lenda, o kitus menkindamas is saves pasaulio bamba stato. jeigu kas ant manes pyksta parasykit, paskambinkit ir pabendrausim kaip vyrai, bet ne forume.

P.s nesuprantu kam man moderatoriai ispejima dave kai as tik atsakinejau.
jau vakar klausiau. gal visgi moderatoriai gali issakyt savo pozicija ir paaiskint kas ir uz ka, nes zmogus matot nesupranta?
o siaip tai jei sitas shuva ir toliau ant manes los, o moderatoriai ir toliau nesiims veiksmu, tai as ilgai nesedesiu ir netylesiu ir pats su juo tvarkytis pradesiu, bet forumas nuo to tai tikrai graziau neatrodys.
cia nei koks gasdinimas nei ultimatumas is mano puses, bet man sedet tylet ir tyliai skaityt kaip kazkoks pacukas ant manes shuda pila irgi maziausiai idomu, kai tuo tarpu moderatoriai susitvarkyt su situacija per para laiko nesugeba.
 #470765   SauliusM
 23 Bal 2013 18:40
Gedcka rašė:As daug neskaitau, ir sito neskaiciau ,bet neisijausk Sauliau, kad cia tavo vieno forumas
O as kazkur taip sakiau, kad cia mano vieno forumas? Ir kam sitaip komentuot, jei neskaitei, kaip buvo? Tam kad zibalo papilt? Ir cia tavo klausimas ar pasiulymas moderatoriam buvo?
 #470783   Tadunce
 23 Bal 2013 19:23
O čia Tavo klausimas ar pasiūlymas?
Ar tiesiog noras atsakyti sudvejojusiam autoritetu?

Atsakyti nebūtina.
 #470809   alkanas
 23 Bal 2013 19:58
moderatoriai, siulau duoti sauliui laiko atvesti nuo tribunos, ty dekite jam bana nors savaitei, pailses, ramesnis gal bus :gutgut
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė