Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams

#69394   Agis
 25 Rgp 2008 23:49
Aciu uz pasiulymus, taciau dar pavasary administracija pasitarusi nusprende, kad kol kas "vaizdelio"nekeisim.

#70674   Sokratas
 05 Rgs 2008 10:37
Agis rašo:

Ateiciai, kad nekiltu jokiu nesusipratimu pasakau, kad bet kokiu yzeidzianciu zinuciu, keiksmazodziu pavartojimas kito forumiecio atzvilgiu, bus baudziamas priejimo prie forumo apribojimu (banu) menesiui yskaitant ir "Blevyzgas"

Gal per daug žiauriai mėnesiui, gal užtektų pirmam kartuoi ir savaitei, nes juk kartais ir klebonui išsprūsta :)

#70684   Raupsuotas
 05 Rgs 2008 11:16
Nieko cia neilgai.Akim bus sveikiau.O tai ka daryti jeigu tave replikuoja, komentuoja tau izeidzianciom mintim ar tonu?Neturiu nieko konkretaus si karta, bet kad tai kartais akivaizdu to nepaneigs net patys moderatoriai.

#70687   Sokratas
 05 Rgs 2008 11:33
o jei aš per tą mėnesį pasikarsiu, kas tada bus kaltas? :)

#70688   Skridžas
 05 Rgs 2008 11:35
Mano nuomone kad pirmas kartas turi butu ne ilgau kaip 2 savaitės,beto visada galime padaryty balsavymius,arba tiesiog klausyty dyktaturos,tai yra moderatoriu ir susitaikiti kad bus menesis. :roll:

#70692   Agis
 05 Rgs 2008 12:27
Bijai :lol:
Siulymas priimtas, nors pagal taisykles privalu pirma yspeti, taigi as kartais irgi pasikarsciuoju, kai zmones nesupranta apie ka as kalbu ;-)
Kiekvienas apribojimas apsprendziamas, kaip atsizvelgiama ir kitu nuomones, kuriu deja nelabai kas ir reiksti nori, apart kazkokiu kardinaliu pertvarkymu.

#70707   Xrapas
 05 Rgs 2008 13:08
bobis rašė:... juk kartais ir klebonui išsprūsta :)...
Vyrai, yra skirtumas tarp "išsprūsta" pokalbio metu ir išspausdintos frazės. Juk sako liaudy: "Kas parašyta- kirviu neiškaposi..." :roll:
Aš asmeniškai pokalbio , ypač "karšto' metu irgi dažnai nesusilaikau "nepasūdęs" kalbos kokiu nors žodeliu :oops:. Bet apgalvotos, atspausdintos ir išsiųstos kitą asmenį įžeidžiančios frazės laikyti "netyčia išsprūdusia" tikrai negaliu. Taip kad skaitykim, ką rašom, prieš išsiųsdami, ir nekils jokių nesusipratimų.
Visgi visumoj forumas labai tolerantiškas, Agi, manau, užteks ir 2 savaičių.

#73995   DainiusM
 01 Spa 2008 09:52
Gal galetumet temoje Slakys istrinti paskutine zinute skumbroto? Is sono ziuint negraziai atrodo... zmogus pilnas eufoijos pasidziauge, tegu suklyo biski, bet nebutin taip grubiai jm uzraukti sio dziaugsmo... :neutral:

#73997   Skumbrotas
 01 Spa 2008 10:12
niuxa rašė:Gal galetumet temoje Slakys istrinti paskutine zinute skumbroto? Is sono ziuint negraziai atrodo... zmogus pilnas eufoijos pasidziauge, tegu suklyo biski, bet nebutin taip grubiai jm uzraukti sio dziaugsmo... :neutral:
Grožis - skonio reikalas. Ir Labai alkanas nė biškį nesuklydo - pagavo atsitiktinai, pasidžiaugė ir kaip pridera paleido. Bet kad kiekvieną kartą ant slieko atsitiktinai pagavus šlakį, lašišą, upėtakį ar kiršlį pradėt kurt atskiras temas - yra mažvaikiškumas. Ir tai yra MANO nuomonė. Nepatinka - parašai savo. O gal pradedam kiekvienas sudarinėti sąrašus nepatinkančių žinučių ir siunčiam moderatoriams su pasiūlymu - "MAN nepatinka šito ano nuomonė, prašom ištrinti" :?:

#73998   Agis
 01 Spa 2008 10:27
nesipykit :-byta: Tema uzrakinta, o kai bus laiko zinute perkelsiu prie visu slakiu.Pasiziurekim kartais ir is sono, kad ne tik euforijos apimtam, bet ir naujam etejusiam zmogui kartais sunku pataikyti i tema, kadangi ne visuose forumuose taip smulkiai zinutes deliojamos pagal temas, tai ir buna nukrypimu, bet viskas pataisoma, viskas ismokstama ir bartis del to niekam neverta, juo labiau, kad kol kas ne jus ta juoda darba dirbate ;-)

#73999   audrutis
 01 Spa 2008 10:38
Kiekvienas forumas turi ir savo nerasytu taisykliu, tad susigaudyt tikrai nera lengva. As pavyzdziui biliardistu forume radau tema apie parduodama rusisko biliardo lazda ir ten pat parasiau savo skelbima. Forumieciu buvau isjuoktas kodel skelbima idejau i ta pacia, vos ne durnium isvadintas :) Ir administratorius netgi replikavo, kad nebijociau kurt temu ir juoku nekresciau :-D
O pas mus gi tvarka priesinga ir temas bandoma kaip imanoma labiau supirst. Tad as siulyciau biski daugiau tolerancijos, ypac pakankamai naujiems forume zmonems :roll:

#74010   Agis
 01 Spa 2008 12:26
Del nauju temu kurimo, tai pasikartosiu vel, nes laiks nuo laiko tenka priminti, kad forume noreta sukurti kazkokia nedidele bibliotekele apie kai kuriuos telkinius, zuvis yrankius ir pan.Todel ir prasome pas jus rasyti viska i tas temas, kad atsidarius konkretu telkiny, yranky, zuvies rusy viskas kas buvo parasyta apie tai, guletu vienoje vietoje ir nereiketu klaidzioti po simtus puslapiu su kiekvieno sukurtomis temomis ir ieskoti sau reikalingos informacijos.Pasiziurekit i parasytu zinuciu skaiciu ir jeigu nors kas simtoji zinute butu priskiriama atskirai temai, tai ar lengva butu susirasti kazka sau tinkamo.Ar forumietis, kuris kazkada anksciau isliedamas visa savo dusia atsake i kazkieno klausima, po kiek laiko atsakines dar y kruvas tokiu klausimu :?: Juk jau dabar turim pavyzdziu, kai tingima perziuretui tema, o uzduodami klausimai apie ta paty, tai kas butu jeigu zinutes nebutu sisteminamos :shock: Gautusi visur pokalbiai arba klausimai-atsakymai apie nieka.
Jau rasiau, kad tokia forumo struktura suprasti tikrai nesunku, taciau kartais naujokam ji sukelia sunkumu, bet tai nera priezastis ji pajuokti, taciau nieko smerktino, jei kas ir primena tvarka.

#74568   tuomahaukas
 06 Spa 2008 13:29
Visiškai pritariu Agiui. Užuot landžiojus po įvairius forumus ir uždavinėjus begalę kvailų klausimų, interneto vartotojui privalu atsiminti, jog prieš lendant į diskusijas ar darant užklausas, verta prisiminti bendravimo gyvai pavyzdžius.
Juk retas, atsidūręs žvejų kolchozo sukūrije, ims klausinėti: "ei, kokią meškerę man nusipirkti ? Ir, palauk, paporink man apie spiningo akcijas- kas tas yr?". Turite šansą gauti dūdon ? Taip. Labai realų.
O štai virtualiame pasaulyje noname vartotojai už etikos trūkumą nėra baudžiami ir rašo visur, bile kur papuola, saviems pseudosvarbiems klausimams kurdami naujas temas ir pan. Deja, problemų puodą srebia tik moderatoriai- už kvailų žinučių ar temų trynimą, kurios vartotojui anapus monitoriaus atrodo kitaip.
Todėl darkart nepatenkintiem argumentuoju: užuot malus šūdą, ateinant į šį forumą, skaitot taisykles, žiūrit struktūrą ir, jei yra tendencija įsilieti į gretas- rašote susipratę , o ne bet kur ir ne bet kada.
Ačiū už dėmesį.

#74797   Skridžas
 07 Spa 2008 20:36
Man pastringa žinutės ir neisiiunčia i pv uzstringa tarp siunčiamiu ,visos dėžutės neperpildytios..Nesduprantu kas čia dariosi..

#74816   blight
 07 Spa 2008 21:42
Shic klausimas ir man buvo pasistojes.
Kol vartotojas kuriam siunti neprisijungia prie Tribunos, kitaip sakant kol jis jos negauna, tol jin ir sedi prie siunciamu.
Vaizdziau: ash pvz ishsiunciau zinute vasario menesi, atsidarau shiandien dezute o jin sedi prie "Siunciami" ir suprantu kad veikejas kuriam siunciau jau yra ex forumietis, nes nuo to laiko nei kart neprisilogino :-D :lol:

#74825   Skridžas
 08 Spa 2008 06:18
Tai kad prisijunge šytie formueičiai,ir man dar parašio o atrašyti negaliu,tai yra galiu bet nenueina.. :neutral:

#74828   blight
 08 Spa 2008 07:33
Tada gal per daug rashai arba adminai padare finta "special for skridzas" :lol:

#74829   Agis
 08 Spa 2008 07:44
Vartotojo vardas aktyvuotas Taip
Gali siųsti privačias žinutes Taip
Gali turėti avatarą Taip

Patikrinau skridzo nustatymus ir nematau nieko draudziamo, taigi adminai tikrai neprikiso ranku prie nustatymu ;-)

#74890   alkanas
 08 Spa 2008 13:55
dar vartotojo nustatymus reik paziuret, jei pas ji nera "issokantis langas" gal nepastebi paprasciausiai , o cia skubat isregistruot :grin:

#74957   Agis
 09 Spa 2008 07:21
Adminai nei suziures, nei privalo ziureti ka kiekvienas pasikeite savo nusistatymuose nuo standartines formos :donknow'

#74959   Skridžas
 09 Spa 2008 07:27
Niekeio nekeičiau tiesiog pradėjio nebesusty žiniučiu :-D

#75033   kleckas
 09 Spa 2008 11:53
uch.... nemanau kad jau galima butu ka pakeisti, bet butu geriau jai naujai irasyta zinute i foruma isliktu pirmame puslapyje... o ne paciame gale.... 13 ar 55 puslapiuose :) :roll:

#75923   Pelekas
 15 Spa 2008 23:17
Sveiki, ar negalima butu padaryti tema apie geriausius ir brangiausius zukles irankius, siaip paskaityti del idomumo, paziuret nuotraukas, ivertint ir t.t. Gal tokia tema butu ir nieko :?: :roll:

#75935   Agis
 16 Spa 2008 06:59
Gal ir nieko, bet manau apspreskim kaip tai turetu vadintis, kad sutilptu ir prabangus kotai, rites, kateriai......Manau tokia pazintine temike visai nepamaisytu.Taigi siulom pavadinima.

#75994   gelmės
 16 Spa 2008 10:11
Iškilo tokis klausimas. :oops:
Kaip jūs nusprendžiate, koks forumo narys gali ir tinka būti moderatoriumi?
P.S. Jokiais būdais nepagalvokite, kad aš noriu. ;-)
Man taip idomu. O gal ką aš pramargalinau?

#75995   Agis
 16 Spa 2008 10:15
Ziuri, stebi, skaitai , diskutuoji, mastai , atsiklausi.... :lol: pasiulai tarp moderatoriu, balsuoji..Viskas.Kaip ir visur ;-)

#75998   gelmės
 16 Spa 2008 10:32
Ačiū už tikslų atsakymą. :gutgut

#76140   Pelekas
 16 Spa 2008 22:40
Cia del tos temos apie brangius ir gerus zukles irankius...
Turiu kelias temas, nezinau, gal skamba ir nieko. Cia keli variantai:
1. HI END zukles irankiai
2. Prabangiuju zukles irankiu kampelis
3. Aukstos klases zukles inventorius

Paskui aisku galetu buti potemes
a) kotai
b) rites
c) masalai
d) apranga, valtys :-D

Gal kazkas panasaus :roll: :-D

#76144   gelmės
 17 Spa 2008 06:13
Tai ir kurk, jei iškėlei idėją. :idea:
Aukštos klasės žūklės inventorius ir galima jo kaina.
Už tokius dalykus moderai nebaudžia. Tik atsimink, kad kažką ir pats turi parašyti, o ne laukti kitų. ;-)
Tik atsiras nuomonė :kas ta aukšta klasė :?: Vieniems ji asocijuosis su vienokiaias aspektais, kitiems su kitais. Ai, bet tam ir bus diskusijos.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė