SauliusM rašė:audruti, visi "rimti bachurai" gaudo komplektu lumis glx plius shimano... jau vien del to mane nuo situ pavadinimu pykina lengvai

ZIP rašė:SauliusM rašė:nors bendrai tai atsiprasau labai. jei tau zaigrala turet legendini lumi pati kruciausia. tai ir imk ir dar butinai GLX nes kitaip nelygis. bet tada neklausinek ar anas tinka ar netinka rip'n'minnow 65 tvicint. nes nu kaip gali netikt kazkam legendinis kotas.
Jeigu tamstai užmyniau ant nuospaudos atsiprašau. Norėjau tik patarimo ir ačiū patariantiems. Prie ko čia legendinis ar ne legendinis. Žinau, kad šitas spiningas yra gana universalus laitas, todėl jis mane ir domina. Naujo jo pirkti neplanuoju. Kaip minėjau didžiają dalį tvičinsiu su juo, todėl logiškai ir klausiu ar bus "aiškiai juntamas" skirtumas voblerių žaidime tarp IMX ir GLX modulių.
P.s nežinau kiek tamstai metų, bet nepamirškite, kad čia ne piemenys renkasi ir gerbkite kitus. Todėl jei neturite ką pasakyti, palaikykite liežuvį už dantų. Nieko asmeniško.
Kaip manai Agi, ar tai normalus pasisakymai i tema, ar vel prasidedančios provokacijos (beje, ZIP jau viena nesąmoninga posta pakomentavo)?
Ir dar turiu pastebejima. Jei pas mus visiskai ne i tema galima sau leist zemint kita :
SauliusM rašė:
o audruciui linkejimai, eik mamai pasiskusk cia nemyzciojes ir nemoralizaves, nes kalba buvo apie tai, kaip is principo pagaut ta sapala legaliais metodais, o ne apie zukles estetika.
SauliusM rašė:
nu bet tu ir myznius esi. bek dar mamai pasiskusk. labiau isteriskos naturos paieskot dar reik. pats su savo pasiulymais ir myzciojimais siukslini, o kai po to tave pasiuncia tai dar moderam verkslent begi...
tai tada pas mus turetu but galima ir pasiust kazka kuo toliau, ka as dabar ir padarysiu.
SauliauM, naglasis internaute, eik tu *PYP*
Na o dabar laukiu naujo moderatoriu pranesimo, kuris turetu mane pasiust atostogų, ko visai ir noreciau, nes visiskai nebesinori dalyvaut sitoje nesamoneje, kuri labai sėkmingai ir is naujo pradeda vel virt.
Dekui uz demesi