milano macas bus ydomesnis manau,biski jegos lygesnes.

tai kad su bayer zaide, o bayernas savo rungtynes zais kita savaitepensininkas rašė:nu cio, bajernas pavesyje kaip ir turejo buti
na rezultatas galejo buti visoks,nes ta statistika tokia...kai buvo 3-0,tai buvo trys smugiai y vartu plota,nedaznai taip buna,cia ir sekmes faktorius sudirbo,nes van persis irgi tris kartus prasmugevo,bet vartininkas vis pasiekdavo. siaip as galvojau,kad milanas minimaliu skirtumu laimes,bet gavosi,kad nupute arsenala. princo yvartis tai fantastika...biofizikas rašė:super milanas vakar sulose, dziugu matyt ju toki zaidima. net nesitikejau, kad taip lengva bus, o rezultatas ir didesnis galejo but :P visiskai pelnyta pergale. Princas po traumos gryzo ir uzdejo tikrai grazia banke saunuolis!
O MU man rodos irgi nebus lengvas pasivaikščiojimasDonasssss rašė:man citis gali tureti reikalui,kazkodel man taip atrodo
Taip ,tas pats .Donasssss rašė:nu ten tai ziauriai... Ir man atrodo,kad taspats zmogus dvi ysimuse,tai jam tada isvis kosmaras
nu gal nesakyciau,kad tik formalumas,bet padeti susikomplikavo tai stiprokai. o realas taip ir maniau,kad suzais lygiosio arba laimes minimaliu skirtumu... orai ir dirbtine aikste daro savo...pensininkas rašė:negi chelsiuj atsakomosios bus tik formalumas ir kris paskutine ir vienintele anglu ekipa?
nu tai jau tiek tetruksta iki to. Neapolis protingai suzais ir fsio,celsis buksuoja ziauriai,o neapolis su kraiciu atvaziuojaAlvydas2 rašė:ČL tampa dar įdomesnė,gal ketvirtfynalyje neliks nei vieno anglų klubo ,būtų staigmena ,bent man .
O už oranžinių pergalę įkalei čierkągelmės rašė:![]()
![]()
Va tep va. Geri "golai", geri pinigai.
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... z1nlv3Fh9X
nu cia geras,vejas tai nenormalus,kas zaidzia pavejui,tai gali nuo vidurio pilnumoi smugiuoti