Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #358273   MariusM
 03 Bal 2012 22:26
Donasssss rašė:as kalbu apie siometine ispanijos lyga. o cia tu cirku galim apie kiekviena istraukti
paskutiniuose turuose realo tikrai niekas netraukė, o buvo tokių momentų kur ir tuos ir tuos traukė, net labai akivaizdžiai. O kad barsą pati barstė išvykose taškus tai jau jų pačių bėdos.
 #358284   Donasssss
 03 Bal 2012 22:37
labai puikiai atsimenu du is eiles turus,kurie buvo labai neteisingiu,o tos neteisybes kaina 5 taskai
 #358290   Donasssss
 03 Bal 2012 22:39
O kad barsą pati barstė išvykose taškus tai jau jų pačių bėdos.

tai cia niekas nieko ir nesako,kaiptik daug kalbeta kad barsa pati prisigrybavo barstydama taskus
 #358294   Nerius
 03 Bal 2012 22:45
Saunuolis teisejas. Dirbo savo darba. Nebesvaikit,kad teisejai barsa La ligoj traukia. Buvo daug atveju,kai pvz ranka buvo baudos aikstej ir panasiai,bet niekas pendelio neskyre. Taip,kad nereikia nusisneketi. Cuenca ar kaip jis laike viena is Milano uz maikes irgi gavo geltona,lygiai taip pat,kaip ir pries antra pendeli viena is barsos laike Milano vienas. Viskas pagal taisykles. Cia tie kas verkia del milano tai jei nematet barsa du 100% bankes neispyre,tai cia laikykit,kaip atlygi uz pendelius jums.
 #358295   MariusM
 03 Bal 2012 22:46
Hujnia ta Ispanijos lyga, man ji kažkuom primena žalgrybio ir lietgrybio finalų kovas (vieni pabėga eigoje, bet likus nebedaug iki pabaigos atsiranda intriga) :)

O kalbant apie čempionų lygą dabar reikia sulaukti čelsio pergalės ir lauksim mano prieš tai įdėto adreso pasikartojimą (tik gaila, kad mėlinieji truputi ne to kalibro, bet kamuolys apvalus).
 #358296   Nerius
 03 Bal 2012 22:48
Chelsi manau ryt labai pajegus gauti nuo Benfikos. ::hai-bai
 #358306   Donasssss
 03 Bal 2012 23:01
MariusM rašė:Hujnia ta Ispanijos lyga, man ji kažkuom primena žalgrybio ir lietgrybio finalų kovas (vieni pabėga eigoje, bet likus nebedaug iki pabaigos atsiranda intriga) :)

O kalbant apie čempionų lygą dabar reikia sulaukti čelsio pergalės ir lauksim mano prieš tai įdėto adreso pasikartojimą (tik gaila, kad mėlinieji truputi ne to kalibro, bet kamuolys apvalus).
ispanijos lyga ir man primena tapati
 #358309   Donasssss
 03 Bal 2012 23:07
man tik labai keisti kaikuriu klykavimai... is mano pazystamu,praktiskai visi palaiko skirtingas komandas. tai po varzybu pakalbi kas gerai,kas negerai,be jokiu nesamoniu. cia zmogus issirenka savo megstama komanda ir reikia nereikia saukia kiek gerkle gali,matydamas tik jam palankius dalykus,o kas jam nepalanku tai apsimeta lyg nieko nebutu buve.
 #358334   gelmės
 04 Bal 2012 06:49
6 min su keliom sekundėm - idealus perdavimas Messiui, (galėč kartojimą kelis syk žiūrėti) :ruko tik, kad jis prašovė. -liežvis
Antras 11- nuolikinis... nu nea (Čia tik mano nuomonė) tamposi už tų marškinių visi.. pirštus stiprina. :-D
Nežinau kodėl, bet antra pusė "grajaus" man kažko :nujau-ne
 #358390   biofizikas
 04 Bal 2012 09:27
nu kaip beziureciau antras pendelis lempinis. taskas. palinkesiu barsukams sekmes ateity ir patiems primust tiek kiek reik pergalei. Go AC milan!!! nenusiminkim susikoncentruokim dabar i seria a nes mes prieki tik dviem taskeliais.
 #358394   ZeMeR
 04 Bal 2012 09:34
gelmės rašė:6 min su keliom sekundėm - idealus perdavimas Messiui, (galėč kartojimą kelis syk žiūrėti) :ruko tik, kad jis prašovė. -liežvis
Antras 11- nuolikinis... nu nea (Čia tik mano nuomonė) tamposi už tų marškinių visi.. pirštus stiprina. :-D
Nežinau kodėl, bet antra pusė "grajaus" man kažko :nujau-ne
Visiškai sutinku. Pirmas turėjo būt, antras hm... Anglijoj dar ne taip tamposi ir vis tiek neskyria 11m. Antras kėlinys buvo žiauuuriai nuobodus.
 #358439   Sokratas
 04 Bal 2012 11:26
geras buvo tas antras pendelis, nes einant į pabaigą pirmam kėliniui, pastačiau, kad Barsa jį laimės, o kofas tuo metu buvo 3,6 :lol:
 #358525   Donasssss
 04 Bal 2012 14:45
as kad ir palaikau barsa,bet sutinku,kad antras penzelis nesamone, bet kadangi yvertinus abieju varzybu visus momentus,nu nematau jokios tragedijos,tikrai tas pendelis nebuvo viska nulemes. y pusfinali isejo ta komanda kuri jo neabejotinai verta. vien paziurejus y statistika darosi graudu,atlikus viena smugi y vartu plota reiksti kazkokias pretenzijas, del nepatekimo y pusfinali, turetu buti geda ir nemanau,kad milanas kazka sakys labai. Nesu as kazkoks didelis barsos fanas,bet bukim realistais ir neysikaskim vieno momento. Siai dienai realas ir barsa yra visa galva auksciau uz betkuri pasaulio kluba,nu aisku milanas,bayernas palankiai susikloscius aplinkybems gali laimeti,bet... Taigi viskas yra normaliai ir nepanikuokim taip...
 #358536   Nerius
 04 Bal 2012 15:42
Va Reala su Bayern bus tikrai idomiai paziureti.:klasta!: Bayernas tikrai gerai atrodo. Manau turi gerus jie sansus nukaut Reala.
 #358548   Donasssss
 04 Bal 2012 16:44
realui nuskilo ketvirtfinalis,bet uztat pusfinalis nebus lengvas,aisku realas stipresnis,bet jei nepatektu y finala tai neskaityciau to didziule sensacija
 #358793   Donasssss
 05 Bal 2012 08:30
nu realas vakar pasismagino,bet ir praleido du... sveikinimai celsiui,nors man ciut geriau atrode benfika
 #358820   Nerius
 05 Bal 2012 09:40
Benfika tikrai gerai atrode vakar. Net viena pasalinus zaide tikrai gerai. It netgi imuso ir turejo dar sansu.
 #358830   biofizikas
 05 Bal 2012 10:45
Donasssss rašė:as kad ir palaikau barsa,bet sutinku,kad antras penzelis nesamone, bet kadangi yvertinus abieju varzybu visus momentus,nu nematau jokios tragedijos,tikrai tas pendelis nebuvo viska nulemes. y pusfinali isejo ta komanda kuri jo neabejotinai verta. vien paziurejus y statistika darosi graudu,atlikus viena smugi y vartu plota reiksti kazkokias pretenzijas, del nepatekimo y pusfinali, turetu buti geda ir nemanau,kad milanas kazka sakys labai. Nesu as kazkoks didelis barsos fanas,bet bukim realistais ir neysikaskim vieno momento. Siai dienai realas ir barsa yra visa galva auksciau uz betkuri pasaulio kluba,nu aisku milanas,bayernas palankiai susikloscius aplinkybems gali laimeti,bet... Taigi viskas yra normaliai ir nepanikuokim taip...
vot kai barsa prapis as tau tapati parashysiu, o as sergu uz milana ir man nusisikt ant statistikos o pendelis tas gyvai ziurint buvo tragedija dabar biski aisku jau nusiraminau :) ir beto yra du skirtingi dalykai i pertrauka iseit 1:1 ir 1:2.
 #358836   MariusM
 05 Bal 2012 11:09
Užtenka vien Graikijos pavyzdžio kuomet ji laimėjo 2004 m. Europos čempionatą, viena dvi kontratakos ir visas žaidimas toliau gynyboje ... Ne visada kiekybė nulemia kokybę. Sportininkams tikslas vienas - laimėti, o žiūrovams visai kas kita.
 #358849   mcdee
 05 Bal 2012 11:49
biofizikas rašė: vot kai barsa prapis as tau tapati parashysiu, o as sergu uz milana ir man nusisikt ant statistikos o pendelis tas gyvai ziurint buvo tragedija dabar biski aisku jau nusiraminau :) ir beto yra du skirtingi dalykai i pertrauka iseit 1:1 ir 1:2.
O kokia tavo nuomone apie pirma susitikima San Sir'e ? Kai Alex'i verte pries teisejo nosi (galinio), arba ta pati Puyoul'i stume belekaip keliant kampini (smugio metu) ? Tada teisejai irgi Barca palaike ir tempe ?

Matai tik ka nori matyt ir reki dar visa gerkle...

Ir aplamai, ner ko cia visiem ko stengtis, va Chelskis gaus pora 11m i ju vartus, dar pora raudonu parodys, kad ramiau butu ir Barca vel finale...reik klausyt ka mauras sneka, Barca = UEFA mafija ! Va tik nesuprantu, kam is vis jie losio, galetu is kart medalius uzsikabint ir drybsot visus metus papuldimi...
 #358866   Nerius
 05 Bal 2012 12:37
mcdee rašė:

Ir aplamai, ner ko cia visiem ko stengtis, va Chelskis gaus pora 11m i ju vartus, dar pora raudonu parodys, kad ramiau butu ir Barca vel finale...reik klausyt ka mauras sneka, Barca = UEFA mafija ! Va tik nesuprantu, kam is vis jie losio, galetu is kart medalius uzsikabint ir drybsot visus metus papuldimi...
:lol: :lol: Tai,kad nera ten lost toj Barsoj juk kam,nu jei ispiria patys,be pendelio tai cia fuksas visai. :lol:
 #358916   biofizikas
 05 Bal 2012 15:36
mcdee rašė:
biofizikas rašė: vot kai barsa prapis as tau tapati parashysiu, o as sergu uz milana ir man nusisikt ant statistikos o pendelis tas gyvai ziurint buvo tragedija dabar biski aisku jau nusiraminau :) ir beto yra du skirtingi dalykai i pertrauka iseit 1:1 ir 1:2.
O kokia tavo nuomone apie pirma susitikima San Sir'e ? Kai Alex'i verte pries teisejo nosi (galinio), arba ta pati Puyoul'i stume belekaip keliant kampini (smugio metu) ? Tada teisejai irgi Barca palaike ir tempe ?

Matai tik ka nori matyt ir reki dar visa gerkle...

as tau galiu irgi prikelt is senesniu varzybu pilna pievu kur barsa trauke teisejai vis bandot kist kitas varzybas, mano nuomone tokia kad kaip ir pirmam grajuj neskyre vaikisku 11m baudiniu taip ir dabar turejo neskirt ne kieme losia kad uz maikes prilaike ir pendelis pasiziurek fule daugiau nieks tokiu neskiria pendeliu. cia matai arbitras labai principingas pasitaike :( as nerekiu kad barca silpnesne ar pan. nebutinai stipresni turi laimet cia kamuolys apvalus o as palaikau milana ir norejau kad jis iseitu i pusfinali nesvarbu man jie silpnesni ar stipresni o kad suprastum kad tas ivartis daug ka pakeite nereik but labai protingam. na dabar celsis tures proga revansui nors ir nelabai as jais tikiu bet palaikysiu poroj jous.
 #358928   Nerius
 05 Bal 2012 16:42
Nu jau gal tu baik cia verkti del tu pendeliu,nes jau yra,kaip yra ir neidomu niekam,kad tu cia putojiesi savaite del to. Chelsis su tokiu zaidimu gaus nuo Barsos ir viskas ten manau aisku jau. Pagrazejo chelsio zaidimas,kai pakeite treneri,bet tikrai nera net arti barsos ar realo su bayern. Jei vos i 1/4 finali istempe ir ten pries benfika sakyciau nekaip atrode,tai va cia viskas ir turetu baigtis. Man Benfikos gaila,nes tikrai graziau nei Chelsis lose abejose geimuose. Cia mano nuomuone.
 #358944   ramkis
 05 Bal 2012 18:06
:-D :-D Na mergaitės čia ir paverkšlenot. Ir už vienus parypavot ir už kitus. Antras pendelis tai vėjas konkretus,o blaugrana būtų laimėjusi ir be jo. Tik tiek bėdos,kad man kaip visiškai neutraliam stebetojui tai paliko šiokį tokį preska skonį . O dėl pusfinalių tai oi kaip nieks neaišku. Ir nekabinciau laurų nei vieniem. O jūs dar parypaukit,labai linksma .
 #358953   Donasssss
 05 Bal 2012 18:34
tai vienas cia negali patiketi kaip jo stebuklingas milanas nepateko y pusfinali. p....ui jam statistika,p....ui jam,kad pirmuose varzybuose istrauke teisejas ta jo milana,o vat pendzelis jau pasaulio pabaigai prilyginamas. nu tokio bliovimo,dar nesu mates. patyleciau as tavo vietoi,apoelis budamas daug kartu zemesnio lygio komanda daugiau progu susikure zaizdamas pries reala nei tas tavo milanas. tu dziaukis,kad tik tiek tegavo. kalbejau su pora draugu kurie yra ziaurus milano fanai,tai sako,kad tam momentui teisejas sunervino tikrai,bet realiai tai milanas atrode silpnai ir sancu tikrai neturejo. zinant kaip barsa uzsuka kai jei labai reikia,o tai ir parode pavyzdys siemet su realu kai du kartus prasileido pirmi,tai kazkaip esu tikras jei nebutu paskyre to baudinio ir po pirmo kelinio butu buve 1-1,tai milano vartininkiukas butu minimum kokius 3 kartus krapstes kamuoli is tinklo. kadangi as nesu toks ziaurus fanas kazkurios komandos tai man svarbiausia kad iseitu stipresne komanda,o ne kazkaip netycia ymuse viena lempini yvarti,poto per atsakomases baudos aikstelej ginasi visi vienolika,nu vempti varo nuo tokio futbolo,kaip ir kalbos kad nebutinai turi laimeti stipresni,kad kamuolys apvalus ir pan...
 #359010   Šaltupys
 05 Bal 2012 20:36
Dabar labiausias man bus mačas įdomus tai Baern ir Real ,kitam Čelsiui bus sunku prieš Barsą .
 #359012   Donasssss
 05 Bal 2012 20:41
realas tures reikalu manau,o del barsos ir celsio tai man abejoniu nekyla...
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 123
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė