gelmės rašė:Kažko nesitiki, kad vokietukai išeis.
Jau 7 min Benzema galėjo, bet.... proga... ir... vartininkas savo padarė. Puikiai atrėmė. Apie 50 min Ronaldo neiėnaudojo geros progos, tik besispirinėjantį kamuolį Ozilis inkalė.
Na o vokietukai žaidė gan disciplinuotai ir Riberys (ar kaip ten) sugebėjo tarp daugybės kojų stipriai pasiūsti ten, kur reikia.
Pabaiga dėsninga. Viena neišnaudota Gomero, o antras šansas nepraleistas.
P.S. Nei už vieną nestradalinau, jei ką.

o aš tai labai stradalinau:
1. pastačiau dar prieš rungtynes už Realą, nedaug, bet pastačiau. Na čia kaltininkas jau aiškus-Zemeriux, pats prisipažino
2. antro kėlinio vidurį matau kad čia bus kaip ir lygios, o kofas vis dar 2,2, mestelėjau už lygiąsia 150 lt......

Kaltininkas irgi aiškus- tas kas įvartį įspyrė rungtynėms baigiantis
3. Žmona šiaip niekada nestato, bet kas ten jai užėjo nzn, atėjo su dviem litais , sako pastatyk ir nuo manęs. sakau už ką nori, tai sako nesvarbu. Susakiau situaciją, koeficientus ir tada sako, na tada už vokiečius įmes tą dvuškę, kofas buvo tuo momentu už juos 3,2...
tai rungtynėms pasibaigus dar jai turėjau atseikėt 6,4 lito

. nu tie tai nepradingo, parplaukė sąskaitikėn, bet vistiek abidna labai man buva
Belieka tik džiaugtyis, kad kažkokia nematoma ranka sustabdė, neleido mestelt už lygiąsias tūkstantuko. o buvotokių norų... Vai vai, tada jau tikrai būč apsikriokęs
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.