Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #367631   Donasssss
 27 Bal 2012 13:27
nu kas del elgesio nelabai susijusio su futbolu,tai yra kas stipriai lenkia ta barsa... O siaip tai skaitau,kad viskas gerai cia yra. Gi zmones ten zaidzia ir negali kelis metus is eiles visko susisluoti. Graziai jie zaide,progu susikure,nu nepasiseke ir fsio. nei kiek neimu y galva...
 #367657   biofizikas
 27 Bal 2012 16:30
Guardiolai ate :) pavargo biciuks nuo spaudimo ir nuolatinio streso laimet nes jie gi ahujieniausi. Pakeite Vilanova asistentu dabar dirbantis bus matyt kaip jiem seksis kita sezona? Kas del daivinimu tai vienas is labiausiai uzknisanciu dalyku futbole ir daiveriu pilna visur pats iskritus milanui bayerna palaikau, bet robeno daivai nu ziaurus buvo ir vemt verte :( kad barsa iskrito irgi sirdi pamalonino nes ju zaidimas visiskai ne prie sirdies man trina kamuoli baudos aiksteles prieigose ir bando irident is keliu metru ismoke suniuka lost ir neleidzia lost kitoms komandoms palikdamos tik vieninteli sansa pastatyt autobusa i vartus :) ner aukstu perdavimu is krastu nes losia tik nykstukai ner dinamikos pirmyn atgal nes visalaik kamuoli jie kontroliouja ner staigiu prasiverzimu krastais nes viska kisa i centra kur mesis eina pro du tris ir griuna visalaik :) bet konkurentai kazkiek perprato tai ir neber ju taktika ant tiek veiksminga beto pavargo visi nuo monotonijos o dar kai uz poros meteliu pasitrauks xavi su iniesta reiks manau jiems gryzt prie iprasto fulioko nes tello su is C raides jaunuoliu taip dominuot turbut nebepavyks aikstes centre. dar labai uzknisa kad apspinta teiseja ir maldauja korteliu ir ikyriai irodineja savo tiesas :( reiktu tai uzdraust palikt tik kapitonui ta teise.
 #367660   Nerius
 27 Bal 2012 16:49
O tu nemanai,kad kamuoli taip i vartus iridenti yra daug sunkiau,negu nubegti krastu ir paskersuot kamuoli tikintis,kad kas su galva pamus ar nukris kam po koju. ;-) Matyt nedaznai ziuri varzybas jei nematai prasiverzimu krastais,kur Alvesas,Iniesta ir jaunimas uzbega. Kad Messis kraicioja,tai cia idomiai,nes taip,kaip cia sakai,kraiciodamas jau 41 ivarti kazkaip sugebejo ispirt. :donknow' Kas bus toliau,matysim. Tito puikiai pazysta Pepo stiliu ir ziuresim ka jis pakeis. Laikas parodys. :) Jaunimo as tikrai nenuvertinciau,nes kazkada ir Xavi,ir Iniesta buvo vaikai ir viskas po biski atejo. Taip,kad palauksim ir pamatysim. Nereikia cia spelioti. Pepas saunuolis. :/brazasista Atejo kaip ir is niekur padare stebuklu ir eina pailseti. ;uolrait Kazkaip jauciu,kad po metu jis turetu grysti nauju ideju sugeneraves. O dabar heiteriai pirmyn. :ruko
 #367665   Andrius0522
 27 Bal 2012 17:09
biofizikas rašė:Guardiolai ate :) pavargo biciuks nuo spaudimo ir nuolatinio streso laimet nes jie gi ahujieniausi. Pakeite Vilanova asistentu dabar dirbantis bus matyt kaip jiem seksis kita sezona? Kas del daivinimu tai vienas is labiausiai uzknisanciu dalyku futbole ir daiveriu pilna visur pats iskritus milanui bayerna palaikau, bet robeno daivai nu ziaurus buvo ir vemt verte :( kad barsa iskrito irgi sirdi pamalonino nes ju zaidimas visiskai ne prie sirdies man trina kamuoli baudos aiksteles prieigose ir bando irident is keliu metru ismoke suniuka lost ir neleidzia lost kitoms komandoms palikdamos tik vieninteli sansa pastatyt autobusa i vartus :) ner aukstu perdavimu is krastu nes losia tik nykstukai ner dinamikos pirmyn atgal nes visalaik kamuoli jie kontroliouja ner staigiu prasiverzimu krastais nes viska kisa i centra kur mesis eina pro du tris ir griuna visalaik :) bet konkurentai kazkiek perprato tai ir neber ju taktika ant tiek veiksminga beto pavargo visi nuo monotonijos o dar kai uz poros meteliu pasitrauks xavi su iniesta reiks manau jiems gryzt prie iprasto fulioko nes tello su is C raides jaunuoliu taip dominuot turbut nebepavyks aikstes centre. dar labai uzknisa kad apspinta teiseja ir maldauja korteliu ir ikyriai irodineja savo tiesas :( reiktu tai uzdraust palikt tik kapitonui ta teise.
a tu pats matai ka rasai????Barcos futbolas techniskiausias na jei ne pasaulyje tai europoje,kamuoli yspirti is toliau tereikia smugio ir taiklumo,o ynesti kamuoli zangliruojant ant koju reikia TECHNIKOS!!! '''bum :-ug ,o ir kai reikia tokiu smeigia Xavis Iniesta Messi kad siurpai eina per kuna...Puyolis senelis ir tas su galva is ginybos parbeges smeigia ir bega toliau gintis,nors jam jau matosi kad metai savo daro,nebetas judrumas...bet vistiek,galva ant peciu turi...bet va siemet kazkas zvaigzdynams pasidare ir patrauke juos kiti klubai...Zvaigzes greit gesta jeigu ka :D -4-6 metai ir ate skylutems,ateina jaunimas perspektyvus prisaudo ivartuku,ir pensininkai-zvaigzdes sedi ant suolu...
 #367671   Nerius
 27 Bal 2012 17:36
Donasssss rašė:nerius kaip suprantu buvai nuvares tas varzybas. kokia situacija su biletais,kada pirkot?
O buvo taip :

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Cia tik kelios foto is daugelio. Kazkaip neina ideti foto per imageShack,nes jos virs 5mb. :( Atroj foto Messi kamuoliukai,trecioj paskutines 5 taures,ketvirtoj komanda atvaziuoja i Camp Nou. Alvesas tik kiek maciau su savo Audi atvaziavo. :grin: Bilietu mes neturejom,nes kai susiruosem i Barca ju jau nebebuvo. Beveik visa Sestadieni praleidom Camp Nou. Muziejus,stadionas ir panasiai. Bilietus medziojom pries varzybas. Pigiausius kokius radom 600E uz du bilietus. Cia buvo pigiausi kokius siule. Brangiausi 1600e uz du bilietus. Cia kainos valandos begi pries varzybas. Siaip ispudziai nerealus. ;-var-var. Naujam sezonui reiks suplanuoti daugiau kelioniu ten. :cool:
Cia sitos taures visi nori dabar? :lol:
Paveikslėlis
 #367673   Sokratas
 27 Bal 2012 17:53
Kaip gera būt turtingam, net pavydas suėmė... Bet visteik , manau, dažnai nepaskraidysi Barsai iš paskos...O gal apsirinku , nzn.

O, ką rašo Biofizikas, gali suprast tik jis pats, ir tai turbūt po parašymo praėjus ne daugiau kaip 30 minučių :lol:

Pvz.: bet robeno daivai nu ziaurus buvo ir vemt verte kad barsa iskrito

nes ju zaidimas visiskai ne prie sirdies man trina kamuoli baudos aiksteles prieigose

:-D :-D :-D
 #367688   Donasssss
 27 Bal 2012 18:50
cia isvis rasant labai vadovaujamasi simpatijom ir antipatijom,ko pasekoja kartais yra ziauriai nusisnekama,nes y realybe nebeziurima. o siaip man gaila,kad pepas palieka barselona,nes labai korektiskas zmogelis. yrodinejo ko yra verti darbais,o ne kaip nekurie kalbomis. kad ir po siu dvieju nesekmiu,per 4 metus is 18 galimu titulu turi paemes 13,tai cia komentaru nebereikia...
 #367719   Šaltupys
 27 Bal 2012 20:06
Donasssss rašė:cia isvis rasant labai vadovaujamasi simpatijom ir antipatijom,ko pasekoja kartais yra ziauriai nusisnekama,nes y realybe nebeziurima. o siaip man gaila,kad pepas palieka barselona,nes labai korektiskas zmogelis. yrodinejo ko yra verti darbais,o ne kaip nekurie kalbomis. kad ir po siu dvieju nesekmiu,per 4 metus is 18 galimu titulu turi paemes 13,tai cia komentaru nebereikia...
Jų ir nereikia :gutgut .
 #367834   biofizikas
 28 Bal 2012 10:44
O, ką rašo Biofizikas, gali suprast tik jis pats, ir tai turbūt po parašymo praėjus ne daugiau kaip 30 minučių :lol:

Pvz.: bet robeno daivai nu ziaurus buvo ir vemt verte kad barsa iskrito

nes ju zaidimas visiskai ne prie sirdies man trina kamuoli baudos aiksteles prieigose

:-D :-D :-D[/quote]

nu ir pavarei :) dar po viena zodi reikejo isrankioti ir sakini sudeti :)

p.s.1 ok kita kart pasistengsiu taskus sudeti kad suparstumet.
p.s. 2 o tai visiem turi patikt techniskas futbolas? toks koki barsa zaidzia? kodel man negali patikt pvz fiziskai stiprus futbolas?
 #367837   Nerius
 28 Bal 2012 11:21
Viskas gerai. Tau gali patikti toks futbolas koks tau patinka. ;uolrait
 #367932   Donasssss
 28 Bal 2012 19:50
tai aisku,kad gali patikti,tik nereikia nesamoniu pezeti ;uolrait
 #367991   gelmės
 29 Bal 2012 07:18
Bernai, fulė y fulė :gutgut Kiekvienas turim mylimą komandą, nu gal nea... gal palaikomą. ''plot
Gal jau mes nenusileiskime iki to lygio, kaip apie "kašį" kai kas rašo. :lol:
Man, pvz, gražu kai ivarčiai būna ne sniurgliai. ;-) Juk kalbame apie komandas, kurios yra stipriausios ne tik europoje, bet ir pasaulyje. :ruko O komandų lyderiai..... už juos geresnių nelabai ir beyra. ;;yel
p.s. Žoduką "bernai" parašiau todėl, kad manau, jog truputėliuką už jus esu vyresnis. :tia-tau
 #367994   Donasssss
 29 Bal 2012 08:04
viskas tvarkoi. tik vat tas ir yra keisciausiai,kad dauguma kalba apie savo nemegstamas komandas. o tai kam apie jas kalbeti? tai turi savo palaikoma komanda tai ir dziaukis jos laimejimais,diskutuok apie ja,neina net suprasti kas yra ju palaikoma komanda.
 #368297   Šaltupys
 30 Bal 2012 14:41
Šiandien nusimato neblogas Mančesterio klubų derbis mano manymu :?: .
 #368323   Sokratas
 30 Bal 2012 15:45
aga, tikrai. tai už ką statom? :lol:

O ką reiškia derbis, perevodčiks nežino kaip išverst tokį žodį, kaip tik aną nebandžiau rašyt :oops:
 #368337   Nerius
 30 Bal 2012 16:34
Kai losia to paties miesto dvi komandos.
Su savo tais statymais tai pasikurk sau tema ir ten sveik. Yra futbolo tema,tai apie zaidima ir kalbet,o ne apie savo statymus. Uzknisai tikrai.
 #368367   Donasssss
 30 Bal 2012 19:33
nusimato geros varzybos,nes ju svarba ziauriai didele.
 #368375   Sokratas
 30 Bal 2012 20:06
Nerius rašė:Kai losia to paties miesto dvi komandos.
Su savo tais statymais tai pasikurk sau tema ir ten sveik. Yra futbolo tema,tai apie zaidima ir kalbet,o ne apie savo statymus. Uzknisai tikrai.
be įžeidinėjinų negali apsieiti?
 #368376   Nerius
 30 Bal 2012 20:18
nieko izeidziancio nematau cia.
 #368383   Sokratas
 30 Bal 2012 20:36
o tai ko čia aiškini, ką man daryt?
 #368402   MariusM
 30 Bal 2012 21:40
Iki pertraukos nepraleist bankės ir bus bent 15 min ramu, o šiaip sunkiai žiūrisi kaip raudonieji velniai kamuolį kartas nuo karto paridinėja :?
 #368407   Nerius
 30 Bal 2012 21:50
Pirmas kelinys Man City priklause ir jei taip toliau tai bus grazu. :)
 #368408   Nerius
 30 Bal 2012 21:52
bobis rašė:o tai ko čia aiškini, ką man daryt?
Cia tau pasiulymas pamastymui,nes cia tema NE statymai,o FUTBOLAS. :mėlynvarla
 #368416   Sokratas
 30 Bal 2012 22:04
Taip -futbolas. O futbole, kaip ir kituos sportuos yra statoma, jei nepatinka tas žodis- spėjama,prognozuojama, kas išlos, kas prakiš, :)

Ir čia , šioj temoj, aš tik apie futbolą, tik...
 #368443   MariusM
 30 Bal 2012 22:42
MU lygina rezultatą ir rytojaus labai ankstyvą rytą aš su plačia šypsena išvykstu į laukinę gamtą :!: :!:
 #368449   Nerius
 30 Bal 2012 22:57
Nu Bobikai,su tavim nera prasmes gincytis. Geriau tau duoti kelia. Mariau,tai ryt be sypsenos i laukine gamta? :eek: Man City siandien tikrai verti pergales buvo. Daug grazesnis ir tiksliasnis zaidimas nei Man U. Grazios varzybos. :gutgut
 #368451   ZeMeR
 30 Bal 2012 22:58
Deja niekas niekur nelygina. Sveikinu city su pelnyta pergale! ;-)
 #368453   Donasssss
 30 Bal 2012 23:04
imtyniu vaiksmu irgi netruko. MU treneriukas nuo 1986m dirba,vat cia tai zmogus nesimeto niekur. siaip MU turetu perpusti dideliu permainu vejai jei nori islaikyti laaabai auksta lygi. komentatoriu geras pastebejimas,kad jei laimes cempionata citis tai arabai numes dar koki 100 milijonu. taip ziurek kitais metais MU gali isvis su savo veteranai nebeykibti...
 #368457   Foje
 01 Geg 2012 06:42
Donasssss rašė:taip ziurek kitais metais MU gali isvis su savo veteranai nebeykibti...
Prieš rašydamas geriau galėtum pasidomėti. Šiaip MU dabar yra beveik jauniausia komanda visam Premier Ship'e, o palyginus komandos vidutinį amžių, faktą, kad visą sezoną pagrindinius žaidėjus kankina traumos, tai rezultatas nėra jau toks tragiškas. Aišku abydna, kad iššvaistė 8 taškų persvarą, bet ką padarysi, kamuolys apvalus. MU reikia permainų, bet SAF juk iš komandos tikrai niekas neatleis, teks palaukti dar vieną sezoną, kol pats paliks komandą. Dar vienas faktas, kad nusimato smagi vasara "žaidėjų turguje", pats MU direktorius pabrėžė, kad laukia nemažos permainos: pagrindiniai taikiniai - Modričius, Hazardas, Gaitanas, Kagawa, Goetze. Jei kas rimčiau domisi futbolu, tai žino, jog šitie žaidėjai irgi dar pakankamai labai jauni. Taigi MU tikrai nepražus kitą sezoną. O kas dėl dabartinio sezono, belieka pasakyti, kad visos viltys dedamos į Newcastle, nes Man City dar išvykoj loš su jais :roll:
 #368524   ZeMeR
 01 Geg 2012 13:38
Foje viskas teisingai parašyta. Tik ,kad "pagrindiniai taikiniai - Modričius, Hazardas, Gaitanas, Kagawa, Goetze." Visos stipriausios pasaulio komandos nusitaikusios į šiuos žaidėjus. Tiek Arsenal'as tiek Chealsea tiek ir kiti stiprus bei pajėgus klubai įsigyti tokius žaidėjus. Taip ,kad garantiją ,kad nors vienas atsidurs MU nėra... Kažkada C.Ronaldo galėjo atsidurti Arsenale, tačiau kas pirmesnis tai gudresnis. :-D
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 123
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė