VšĮ "Pensininko paramos ir labdaros fondas" Valdybos narys
Tai kad daugeli (NBA) paemus ir davus daug laiko galima padaryt tasku darymo masina, tik klausimas ar Donatui treneris ir komanda suteiks tokia garbe ir galimybe....ramkis rašė:O Motiejunas yra tasku darymo masina, kuriai reikia duoti daug laiko aiksteleje, ir jis manau gali tapti didele zvaigzde.
ir man kilo tokia mintis kai kelis kartus parodėkrioklis rašė:Nu ka neuzilgo manau naujas LR treneris bus Pacesas!
tai Maskoliunas per ilgaja pertrauka irgi matyt Pacesa pamatekrioklis rašė:Nu ka neuzilgo manau naujas LR treneris bus Pacesas!
o kai per z rungtynes saba parodo, tai manai, kad vis tik isbegsEDVD rašė:ir man kilo tokia mintis kai kelis kartus parodėkrioklis rašė:Nu ka neuzilgo manau naujas LR treneris bus Pacesas!
ir iš kur tu tok samoningas išlindai.....p.arturas rašė: o kai per z rungtynes saba parodo, tai manai, kad vis tik isbegs
meid mai dei...p.arturas rašė:o kai per z rungtynes saba parodo, tai manai, kad vis tik isbegsEDVD rašė:ir man kilo tokia mintis kai kelis kartus parodėkrioklis rašė:Nu ka neuzilgo manau naujas LR treneris bus Pacesas!