As Vegio noreciau paklausti, ar jis vis dar mano, kad LR yra zymiai aukstesnio lygio nei Astana? 

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
Čia žudantis klausimas.Wytux rašė:As Vegio noreciau paklausti, ar jis vis dar mano, kad LR yra zymiai aukstesnio lygio nei Astana?
+1Vegys rašė:O kas būtų, jei ufonautai atskristų LR iš LKL išmestų ?
Neįtikėtina ? Įtikėtina. Tiek pat, kaip ir tavo nesamonių teorija
Jei atvirai - nesekiau Astanos žaidimo. Tai Astanos žaidimo vertint negaliu.Wytux rašė:As Vegio noreciau paklausti, ar jis vis dar mano, kad LR yra zymiai aukstesnio lygio nei Astana?
tai kad daba rytas ketvirtasVegys rašė:O kas būtų, jei ufonautai atskristų LR iš LKL išmestų ?edmundaxx rašė:Tai tokiam scenarijui susidėjus, Ryta aplenkia 4-ios komandos (Žalgiris, Prienai, Šiauliai, Neptūnas). Kaip jum toks reikalas?![]()
Neįtikėtina ? Įtikėtina. Tiek pat, kaip ir tavo nesamonių teorija
o ka prienai ruseliai ar kazokairenaldas rašė:Nesu Ryto gerbejas, bet slykstu ziuret kaip ne kaikurie dziaugiaus bet kokiu Ryto pralosimu, nu buna visiems klubams blogu sezonu, a cia skalijat kaip sunis, supraciau ruseliai ar kokie kazokai cia rasytu....
visam pasauly yra taiprenaldas rašė:A prie ko cia Prienai? Dar syki paskaityk ka rasiau pries tai.
atai negalima pasidziaugt kai nemegstamiausia komanda gauna i kaulus ir dar ypac muo tokiu kaip prienaivava rašė:bet tu mende durnas v nature, jei nesupranti, kas tau sakoma. Ar taves kas praso, ar siulo uz LR sirgt?? Niekam net minciu tokiu nera.
Bet tas islindimas paskalyt kiekviena karta... nu nezinau.. kaip nebrendyla koks.. O siaip normalus diedas atrodo..
Audruti, galiu su tavim draugauti, a? Nes matau labai kietas bičas esi, toks ne kaušas...audrutis rašė:Ne tokiu kaušų kaip tu reikalas už ka aš balsuojuEDVD rašė:dar pasakyk kad balsavai už jo partijąaudrutis rašė:Minda, Romanovui uz tai visada busiu dekingas. O jei jis nepokstaus kisdamasis i treneriu darba - isvis ji dievinsiu![]()
nuo tu 100 lt tikrai nieks nepasikeisCreativ rašė: p.s. sekmes top16 zalfaniai, nepamirskit paaukot romkai, bo dar isardys tai, kas atrodo tikrai galingai siemet.
as irgi palinkesiu mendei niekada nepagauti rimto laimikio,kuojytes sprindines ir eseriukus cigaretinius gaudysi visa gyvenima,kai tave ryto sirgaliai uzkeikskrioklis rašė:As irgi noreciau pasidziaugti kai nemegstamos komandos fanas 5 is eiles zvejybas nieko nepagauna. To tau ir linkiu Mende!
nesvarbu man tie jusu uzkeikimaiminda rašė:as irgi palinkesiu mendei niekada nepagauti rimto laimikio,kuojytes sprindines ir eseriukus cigaretinius gaudysi visa gyvenima,kai tave ryto sirgaliai uzkeikskrioklis rašė:As irgi noreciau pasidziaugti kai nemegstamos komandos fanas 5 is eiles zvejybas nieko nepagauna. To tau ir linkiu Mende!