Tai as berods visa tai isdesciau, ir nera jokio skirtumo UAB, ar kitas svabas:Wytux rašė:Nezinau kiek tixliai byra i sav.biudzeta, bet per derybas buvo pamineti kazkokie skaiciai 4 limopno su virsum + dar 2 su kapeikom limonu nuo Zalgirio subyrejo. NEzinau kas ir kaip skaiciavo. Pagal UAB buhalterija nenoriu skaiciuot, nes sportininkams ten gal kiti taxai.
ramkis rašė:i savivaldybiu biudzeta byra tik labai mazas procentas mokesciu, t.y. fiziniu asmenu pajamu mokestis
Ten pat yra paaiskinimas ir kokia suma realiai patenka nuo Z i Kauno biudzeta ir kiek Kaunas skyre Z per siuos metus.ramkis rašė:Taigi GPM siuo metu yra 15% nuo su darbo santykiais susijusiu pajamu, o bet taciau, sitoj situacijoj yra daug ivairiu neapmokestinamu dalyku, todel manau realiai velgi mokama nuo 20-22 mln. tai yra apie 3.5 mln litu per metus, tai jus man pasakykite kiek turi atseiketi savivaldybe?
Taigi savivaldybe, kaip ir permokejusi pagal tavo formuleWytux rašė:Mano pasiulymas buvo remti tokiu procentu, kad liktu ir kazkiek savivaldybei

Nesikabineju, bet tiesiog tu taip parasei, ir tas man labai patikoWytux rašė:Cia jau kabinejiesi prie zodziu

ot tai dave ...