Apie Žalgirį irgi sklando visokios naujienos... Smagu, kad Motiejūnas vėl komandoj.
Drausmes gal kiek ir yves, o bet taciau ar is Babarausko pavyks Novicky padaryt tai abejojuRapolas rašė:Biškutėli gal drausmės įves, otai palaida bala jau buvo
nebutina is bebro kazka lipdyt, sueis ir toks, tegul novicki is jomos pasaro, vat tada interesai sutaps.Wytux rašė:
Drausmes gal kiek ir yves, o bet taciau ar is Babarausko pavyks Novicky padaryt tai abejoju![]()
Kalbi kaip dainuoji.Wytux rašė:Drausmes gal kiek ir yves, o bet taciau ar is Babarausko pavyks Novicky padaryt tai abejojureikia pokyciu zaideju tarpe, kas turbut ir yvyks kita sezona, o dabar tik issiaiskins ar sutampa " klubo vadovų ir trenerio požiūris į komandos žaidimą, treniruočių procesą, tikslus“ ........
po tokiu durnu pasisakymu belieka pasidziaugt, kad zalias burbulas kartu su lenkais partiniais, baigia nusprogt.kamstis rašė:Man,tai jis kaip treneris,tai![]()
Na bet Vilnieciam,jis juk ir Lenkijos rinktine treniruos
![]()
Tai grįžta ?mcdee rašė:Jonuko "sugrizimo proga"...
Matyt, neturiu jumoro jausmo visai, nes man nejuokinga. Jei Ž tikrai bankrutuotų, būtų didelis smūgis LT krepšiniui. Kuo daugiau šalyje pajėgių komandų - tuo geriau. Neduok die kristų Ž (ar LR), LT komandų lygis manau kristų. Kristų apskritai domėjimasis LT komandų žaidimu, nes jų lygis būtų švelniai tariant ne koks ..Wytux rašė:Alia kainekurie visikai be humoro jausmoKadangi Z gresia realus bankrotas tai LR atsivers visos galimybes LKLe is 4tos vietos pakilt i 3-cia
Ir galu gale pasirodys kad bene geriausias sezonas is keliu paskutiniu metuVegys rašė:.....iškovot auksą. .. ...
mano zmona ir netikejoVegys rašė:Netikiu, kad tu prasčiau dainuoji, nei kad dabar šneki
ruoskis natas, lavink stygas - dainuosiWytux rašė:...savaitgali pora dienu praleisiu geroj kompanijoj....
Tai grįžta ?Vegys rašė:mcdee rašė:Jonuko "sugrizimo proga"...