Pusiau.ramkis rašė:A tu cia rimtai?edmundaxx rašė:Užteks jau Kavaliauskų visokių, jau Anisimovas geriau.![]()
![]()

Jei neima žuvys- ima žvejai.
Pusiau.ramkis rašė:A tu cia rimtai?edmundaxx rašė:Užteks jau Kavaliauskų visokių, jau Anisimovas geriau.![]()
![]()
Šiek tiek gal atsilikęs esu - ar brolis traumuotas ? Ar tik prikarksėt nori ?ramkis rašė:Vat jei Jankunas atsigautu, tada kalbos nera, nachrien Katelynas. O jei ne? Siulai geriau ant suolo laikyti, tarkim, traumuota broli?
Va pagal mano krepšinio suvokimą, snaiperis tai 2 numeris (nors riba tarp tokių kaip 2 ir 3 numerio beveik ištirpus). O SF mes manau tikrai turim ir net per daug. Todėl šiuo atveju palaikau edmundaxx poziciją, kad jei Pocius apskritai bus pasiruošęs rinktinei, jis žais ne SF'u ..ramkis rašė:Didelios galios nematau, nes kaip rase Vegys nera tokio uztikrinto snaiperio-metiko, kuris sauna nesusimastes.edmundaxx rašė:Labai galinga bus SF pozicija. Įdomu, ar Pocius su Jasaičiu pateks? Nu Pocių nebent į SG stumt. Jasaičiui ir baisiai didžiulė konkurencija, kai tokius sezonus lošia Kuzia su Jonu...
+ šiemet jam sezonas geras + jis rinktinėje apskritai gerai lošiaramkis rašė:Jasaitis manau poliubomu eis, anas ginasi ziauriai, tikriausiai geriausiai is visu. Realiai gali uzdengti bet ka.
Kam rūpi ką latviukai apie jį pagalvos ? Dar pasakyk, kokią paniką įneštų pvz kokiems nors Morėtų "Ežerūnas" žaidėjams.ramkis rašė:Ir Motiejunas idomiai ziuretusi SF, inestu daug panikos latviukams![]()
Seniai nebemačiau Anisimovo žaidžiant. Ale kad jis pasikeistų kažkuom ypatingai - abejoju.edmundaxx rašė:Užteks jau Kavaliauskų visokių, jau Anisimovas geriau.
Su sąlyga, kad Jonas supras kad jis ne NBA žaidžia. Jei ne - 5 min ir ate už susirinktas pražangas.ramkis rašė:Na paskutiniu dveju metu jo ginybiniai pasirodymai uz rinktine tai mane visiskai nedziugino. Bet gal Jonas viska sustatytu i vietas?
As apie kita JonaVegys rašė:Su sąlyga, kad Jonas supras kad jis ne NBA žaidžia. Jei ne - 5 min ir ate už susirinktas pražangas.ramkis rašė:Na paskutiniu dveju metu jo ginybiniai pasirodymai uz rinktine tai mane visiskai nedziugino. Bet gal Jonas viska sustatytu i vietas?
+ jei neturėtume antro C, kitos komandos galėtų žaist per savus C, kad išbauduot Joną.
Nu tai senai visiems aisku,kad ciela egzpertaigiedriuzzz rašė:Nu va, tik kažkas paminėjo Oreliką rinktinėje ir iškarto straipsniukas atsirado![]()
http://www.lrytas.lt/sportas/krepsinis/ ... -duris.htm
Vegys rašė:pritariu. vis ne sausai.kamstis rašė:Pirmas cvekas jau ikaltas
Šitas buvo aišku dar sezonui net neprasidėjus...Vegys rašė:P.s. Kamšti ir kiti "žali" - šiemet jūs verti pergalės
Idomu, kaip cia toli nuo Jono sarasiuko, kuri jis laiko portfelyjeWytux rašė:C: Valanciunas, Javtokas/Kavaliauskas/Brolis
PF: Motiejunas, Kleiza, Jankunas/Brolis
SF: Maciulis,Kuzminskas/Jasaitis/Orelikas(?)
SG: Pocius, Seibutis, Gecevicius, Kauke
PG: Kalnietis,Juskevicius/Cizauskas
Egzpertai (2) man jau pasufleravo dvyliktukąramkis rašė:... Paliko egzpertus nezinioje vel![]()
![]()
Šitas realiausias atrodo. Tik manau Kazlauskas dar kažką iš senių kalbina.Rapolas rašė:Egzpertai (2) man jau pasufleravo dvyliktukąramkis rašė:... Paliko egzpertus nezinioje vel![]()
![]()
M. Kalnietis
R.Seibutis
A.Juškevičius
Š.Jasikevičius
--
D.Motiejūnas
S.Jasaitis
J.Mačiulis
L.Kleiza
M.Kuzminskas
P.Jankūnas
--
J.Valančiūnas
R.Javtokas
--
Rezerviniai du (nu tipo traumos atveju): M.Gecevičius ir A.Kavaliauskas
Sake sarase yra 18 zaideju, a jus cia tik dali isdestetehamis rašė:Šitas realiausias atrodo. Tik manau Kazlauskas dar kažką iš senių kalbina.