Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #500204   Vegys
 13 Rgp 2013 17:29
ramkis rašė:
Wytux rašė:labai tikiuosi kad Pocius atsigaus ir paskraidys- jau pasiilgau jo reidu....
:roll: nemanau. Per mažai laiko, nors galiu ir klysti. Kolei kas man jis labai silpnai atrodo. Kaip ir kurnikova bei Adas. Vaizdas nepasitaisė, nuo pirmų rungtynių. Nu nelimpa kamuolys prie rankų nors tu ką
Nu taip, Pocius nesižiūri. Ale kas žiūrisi iš mažesnių ? Kol kas nė vienas. Ir tas nedžiugina. Kažin, kaip LT atrodytų prieš normalią rinktinę, kuri gintųsi zona ?
 #500206   Wytux
 13 Rgp 2013 17:59
ramkis rašė:
Wytux rašė:Pocius, nu dar Kalnas ( kai jo gimtadienis) gali 5/5 pavaryt ... labai tikiuosi kad Pocius atsigaus ir paskraidys- jau pasiilgau jo reidu....
:roll: nemanau. Per mažai laiko, nors galiu ir klysti. Kolei kas man jis labai silpnai atrodo. Kaip ir kurnikova bei Adas. Vaizdas nepasitaisė, nuo pirmų rungtynių. Nu nelimpa kamuolys prie rankų nors tu ką
Kaip ir Vegys sake- nieks is mazu nesiziuri. o ziurint i tai, kad nieks nesiziuri Pociaus perspektyva atsigauti man trodo realiausia.
Kurnikovos jau nauju triuku neismokinsi, taip kad ten vilciu ner...
Ado gaila, nes Kazlas gera sansa duoda, bet matyt vyrukas perdeges laksto...
Vegys rašė: Kažin, kaip LT atrodytų prieš normalią rinktinę, kuri gintųsi zona ?
ydomu kaip atrodytu variantas kai pries zona kelis aukstus paleist prie tritaskio megstancius pasitrainioti - Kliauza, Motiejus, brolis- visi jie megejai ne po kasiu pluga traukt :-D
 #500212   ramkis
 13 Rgp 2013 18:35
Na iš mažų Seibutis, Kalnas ir Delnas man paliek gerą įspūdi kolei kas. Čyžas žiūrisi,taškų nepelno,bet ir nesąmonių nepridirba. Pagal amžių ir tai,kad naujokas rinktinėje,tai sakyčiau net solidžiai kol kas. Kūzia gerai žiūrisi,bet ar jį galima būtu statyt į atakuojančius - nežinau. A var ryžas tai net nežinau. Vis tikiuos iš jo,na nepataikė vakar,bet anas mesti nebijo. Kol kas už Pocių man žiūrisi geriau. Pocius aiškiai praradęs ryšį su viskuom kas vyksta aikštėje. Tiesa jo žaidimas manęs nežavi jau nuo 2011. Buvo keletas blykstelėjimų ir tiek. Bet jei anas pradėtų žaist kaip senjau tuomet aišku kad jis,o ne dukart eurolygos čempionas :-D
 #500217   Vegys
 13 Rgp 2013 18:56
Jūs geriau nelyginkit vieną su kitu, o sakykit kas EČ žiūrės nuo sopkutės :)
Manau, Juškevičius + Gecevičius. O va dėl trečio nesu tikras.
Iš vienos pusės, sakyčiau galėtų tai būti Delninkaitis. Ale tada liekam su 1 normaliu įžaidėju + vienu jaunu. Kalniečio traumos atveju - ne kas ... O ir atakuojantys tik 2 ... Delninkaitis manau gali žaist 1-2 pozicijoje. Kaip kad atsarga tarp šių pozicijų. Todėl manau, kad jis liks, nors ir nežais daug.
Palikt Kalnietį + Delninkaitį (ty paleist Čižauską) - galbūt, bet spėju, kad Čižauską paliks, nes Kazlauskas ieško tikro įžaidėjo (nors aš jame kol kas nieko tokio, ką mokėtų kiti per daug neįžvelgiu).
Tada nieko kito neįžiūriu, kaip tik palikt vieną brolį. Kurį - nežinau, man jie labai panašiai žaidžia. Jų dviejų aikštelėje nereikia, o ir šiaip kiti C/PF geri yra.
Bet asmeniškai aš atsisakyčiau Čižausko ... :oops: Broliai stabiliai žaidžia.

Aišku, kol kas būrimas iš kavos tirščių. Kažin, ar nepadarė klaidos darydami tvarkaraštį, kad su rimtesnėmis komandomis žais tik Atėnuose, kai spėju jau bus galutinis 12-tukas. Manau, tikėjosi Rusijos stipresnės rinktinės ...
 #500221   vava
 13 Rgp 2013 19:19
nu jo, nors visi varo ant Javtoko, galvoju, kad jis liks rinktineje
 #500222   Wytux
 13 Rgp 2013 19:24
Vegys rašė:. sakykit kas EČ žiūrės nuo sopkutės :)
...
As ziuresiu :ruko
Kadangi Kazlas min ant 4 metu kontrakta turi tai gali si karta ir surizikuoti ziurint i ateiti kaip skant.
Delna gal ir butu logiska palikti ziurint i sita cempa, bet y perspektyva ziurint reikia 'lauzti' jaunus 'mazus'.
Todel su manim ant sofkes galimai ysitaisys Darjusas( nugara) ir jei Valancius su Kurnikova negaus traumu , po to sakyciau Delnas ( ziurint i perspektyva ir i tai ,kad koks Gecas irgi gali persivaryt kamuoli) ir turbut Adas ( jei nenukonkurous stebuklingu budu Cyziko)
 #500225   ramkis
 13 Rgp 2013 19:43
Na žiūrint į perspektyvą,reiktų atkabint delną. Bet yra dar vienas bet. Adui davė progą ir pažaisti 2 numeriu,t.y toje pozicijoje kur jis turėtu jaustis gerai. Ir ten jam nesisekė. Todėl manau atkabins Adą,o paliks delną. Sėkmingai susiklosčius situacijai, rinktinė pateks į PC. O tam lygije jau ir Adas galės pasiblaškyti,plius manau vaus patirties eurolygoje. Tuomet bus galima duoti pailsėti Kalniečiui ir dar daug kam. Nu juk patys žinote koks yra PC. Šiai dienai dar atkabinčiau tikriausiai Pocių. Tegu su savo šokėja šiemet pasidžiaugia. O paskui atsigahs rinktinėj vėlgi PC. Na ir aišku nerealu bet atkabinčiau kurnikovą. Bet aišku greičiausiai atkabins brolį. Bet tai mano nuomonė. Ir Jonas nebūtinai turi taip pasielgti :ruko
 #500230   Vegys
 13 Rgp 2013 19:56
Apie Javtoko atkabinimą minčių buvo, bet jis ginasi geriau už brolius. Apskritai, manau ~ 25 min C žaidimo turėtų atitekt JV. PF Motiejūnas/Kleiza yra, kas sudarys kokia 30-35 min. Abiems broliams nelabai užtenka laiko per varžybas. Jie abu žaidžia gerai, bet man jų žaidimas gan panašus, tai manau, užtektų vieno.

Dėl Ado - sako, dideli problemsai su kamuolio varymusi, kai spaudimą daro. Sako, dėl to nuo Kazlausko velnių gavo. Kiek tiesos - nežinau, tik pasakojo žmonės ...
 #500231   Wytux
 13 Rgp 2013 20:02
Vegys rašė: tik pasakojo žmonės ...
Vieciniai ? :-D
 #500232   Vegys
 13 Rgp 2013 20:10
vieciniai, katrie bendrauja su ne vieciniais ...
 #500241   ramkis
 13 Rgp 2013 20:30
Nu žodžiu. Jonai klausyk, atkabini Adą, o dėl kitų mes čia dar pasitarsim ir išrinksim kas mūsų manymu bus gerjausia Lietuvai :-D
 #500244   edmundaxx
 13 Rgp 2013 20:37
ramkis rašė:Nu žodžiu. Jonai klausyk, atkabini Adą, o dėl kitų mes čia dar pasitarsim ir išrinksim kas mūsų manymu bus gerjausia Lietuvai :-D
Ir Gecevičių. :grin: Dėl paskutinio reik pagalvot. :-D
 #500248   Vegys
 13 Rgp 2013 20:40
jo, da pastarsim ir Joną informuosim :)
 #500252   ramkis
 13 Rgp 2013 20:46
Nesuprantu kodėl nekuriem nepatinka Gecevičius. Kuom jis šiai dienai prastenis už keletą,o tiksliau už vieną, kitų? Norėčiau išgirsti priežastį. O gal priežastis ne žaidime? O tame kur žaidė ar žais?
 #500253   vava
 13 Rgp 2013 20:47
palaukim dar del Geco. tegu dar pazaidzia. beje, taip, kaip ir kiti. Spesim dar Jona informuot :)
 #500255   Wytux
 13 Rgp 2013 20:48
Tai kad dukartcempas labai vienapusiskas .. jei krenta tai ymeta, jei nekrenta- tuscia vieta .... pvz Pocius turi ( turetu turet ) prasiverzima , Delnas manau neperspektyvesnis uz cempa....
 #500260   ramkis
 13 Rgp 2013 20:56
Wytux rašė:Tai kad dukartcempas labai vienapusiskas .. jei krenta tai ymeta, jei nekrenta- tuscia vieta .... pvz Pocius turi ( turetu turet ) prasiverzima , Delnas manau neperspektyvesnis uz cempa....
Sunku nesutikti,bet šiai dienai Pocius aikštelėje nedaro nieko,o jei ką daro tai blogai. Pas Delną su perspektyvom jau vakarop saulelė. Bet pasikartosiu,patekus į PC galima bus dar daugiau eksperimentuot. O dabar labai patikimas ir patyręs žaidėjas galintis žaisti dviejose pozicijose, galintis imtis iniciatyvos. Dukart čempionas vertingas tuom,kad gali būti leidžiamas keliom minutėm mesti būtent keleta tritaškių.
 #500261   Vegys
 13 Rgp 2013 20:57
ramkis rašė:Nesuprantu kodėl nekuriem nepatinka Gecevičius. Kuom jis šiai dienai prastenis už keletą,o tiksliau už vieną, kitų? Norėčiau išgirsti priežastį. O gal priežastis ne žaidime? O tame kur žaidė ar žais?
Jei turi omenyje LR, tai žinai, kad man tai tikrai nėra minusas :)
Pats Gecevičius man patinka (nors ne vieną pažįstu, kad jo žaidimas nepatinka). Tikiu, kad LR jis atsigaus. Beje, už LR žaisdamas jis nebuvo vienpusiškas. Kas pamiršo, gali prisiminti http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2010 . Vienpusiškas - tai Milaknis, Bagatskis (čia kaip pvz) ...

O kol kas nepatinka tuom, kad mano akim žiūrint jis neranda vietos ... Bet žinoma, gali dar įsibėgėt.
 #500263   Wytux
 13 Rgp 2013 20:59
ramkis rašė:.. Dukart čempionas vertingas tuom,kad gali būti leidžiamas keliom minutėm mesti būtent keleta tritaškių.
nu MESTI keleta tritaskiu tai gali isleisti porai minuciu ir mane :ruko
 #500265   edmundaxx
 13 Rgp 2013 21:05
Nu buvusio Bagatskio tai gal jau nelyginkim su Milakniais ar Gecevičiais. :grin: Čia tas pats, kas lygint "guminį ir originalą". :-D
Kazlausko shemos pakolkas matosi, kad visai ne tritaškiais paremtos, tai to Gecevičiaus dar mažiau reik... Vietoj jo tikrai geriau Delininkaitį jimt, tas universalesnis, nors jau ir saulelė vakarop, kaip kažkas minėjo.
 #500276   ramkis
 13 Rgp 2013 21:28
Wytux rašė:
ramkis rašė:.. Dukart čempionas vertingas tuom,kad gali būti leidžiamas keliom minutėm mesti būtent keleta tritaškių.
nu MESTI keleta tritaskiu tai gali isleisti porai minuciu ir mane :ruko
Nu jo,užuot metęs keletą tritakių dabar bastaisi tarp trijų miestų nerasdamas sau vietos :-D Kažkas nužudė ir paslėpė ėalentą gal būt gerčsnį net už Ainarą ;uolrait
 #500287   Wytux
 13 Rgp 2013 22:02
Tai jei jus nebutumet murziai ir mane Kazlui rekomenduotumet tai gal ir isbegciau i aikstele likus kelioms minutems ir atsilikinejant rinktinei kad mestelt viena kita troica ../;nzv
 #500289   ramkis
 13 Rgp 2013 22:28
Wytux rašė:Tai jei jus nebutumet murziai ir mane Kazlui rekomenduotumet tai gal ir isbegciau i aikstele likus kelioms minutems ir atsilikinejant rinktinei kad mestelt viena kita troica ../;nzv
O kur tu anksčiau buvai? Dabar jau niekaip. Reikėjo dar prieš sąrašo sudarymą. Nu dabar kitiem metam. Ryt grąžų tękstą surašysiu, kas norės pasirašys. Kai sakant prakišim tave į kitų metų PC,aišku tai ne to lygio turnyras bet kaip apšilimas tiks. :-D
 #500292   biofizikas
 13 Rgp 2013 23:09
man pasirode kad gecevicius labai klauso trenerio nurodymu ir nesiima jokiu inciatyvu ir improvizaciju kitaip elgiasi pocius kuris neretai ilipa i medi, o tas gali imponuot matematikui bet dar tikrai anksti sprest, ko tikrai nenoreciau tai kad delna imtu vietoj kazkurio izaidejo tarkim cizausko ir i cempa vyktu tik kalnas ir delnas kaip pg.
 #500311   Rapolas
 14 Rgp 2013 07:01
Wytux rašė:
Vegys rašė:. sakykit kas EČ žiūrės nuo sopkutės :)
...
As ziuresiu :ruko
Ir aš prisijungsiu prie jūsų :-D
Mano nuomone, šalia mūsų greičiausiai bus vienas iš PUF-ų (Darjušas, greičiausiai, nes bratką "grybu" pavadino už gautą bloką, nors ir nebuvo baudos :D), tada- Delninkaitis, nes Gecevičius pilnai susitvarko su "jo" funkcijom (ir nebijo mest, gali pasivarinėt, klauso matematiko, prastai ginasi abu vienodai:D), nu ir trečias- Adas (greičiausiai), nes Čižas man solidžiau atrodo, netaip skuba, nu ir aš jame- kažkaip Šarą įžvelgiu ateity ;-)
 #500314   Wytux
 14 Rgp 2013 07:09
ramkis rašė:
O kur tu anksčiau buvai? Dabar jau niekaip. Reikėjo dar prieš sąrašo sudarymą. Nu dabar kitiem metam. Ryt grąžų tękstą surašysiu, kas norės pasirašys. Kai sakant prakišim tave į kitų metų PC,aišku tai ne to lygio turnyras bet kaip apšilimas tiks. :-D
O kur tu anksciau ziurejai ? :-D Na bet kuriuo atveju jau susiplanaves baldus perstumdyt si rudeni tai sunkiai eitu 'presiplest' jei reiketu dar ir troicus pametyt.
Laukiam siandienos maco, gal issaus kas is tu kurie nesaude....
 #500369   ramkis
 14 Rgp 2013 08:52
O.K. Wytux perduosim Jonui, o tu žiūrėk, nesusitraumuok baldus stumdydamas. nes žinai PC nelauks ;uolrait
 #500381   Vegys
 14 Rgp 2013 09:30
labai įdomi tema. Labai.
Tiesą sakant, nenustebčiau, jei naudoja. Jėgų žaidimas atima begalę, žaidžia po 2-3 varžybas per savaitę, o kur dar dideli atstumai.
Iš vienos pusės - net ir norėčiau, kad NBA toks skandalas sudrebintų. Čia tikriausiai paveikė pavydas, kad amerikiečiai gali daugiau už europiečius (taip, taip, Europoje irgi yra mokančių žaist, bet didžiosios žvaigždės - JAV krepšininkai arba kaip minimum žaidžiantys NBA užsieniečiai). Na bet taip kalbėt tikriausiai negražu ... :oops:

Gal kas nors žino - kaip dažnai tikrina krepšininkus NBA / EL / FIBA ? Ar negalimi tokie pat dopingo preparatai (vos neparašiau narkotikai, prisiminęs, kad krepšininkus dažniausiai baudžia už marihuaną) kaip ir kitoms sporto šakoms ?
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė