Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #506520   krioklis
 10 Rgs 2013 15:25
Nebebus tos svajoniu komandos, kuri buvo Sabonio kartos prie sovetu ir tos kartos is kart po nepriklausomybes atkurimo! Visi jie zaide is sirdies ir idejos kaip patriotai uz Lietuva, ir pries sovietine santvarka! O dabar liko tik komercija rupi tik klubai ir geri pinigingi kontraktai! Cempionatai krepsininkas reikalingi tik save pareklamoti klubams. Nebebus daugiau to krepsinio kuri anksciau matem!
 #506523   EDVD
 10 Rgs 2013 15:30
greit rinktinės bus kaip klubai, visur bus naturalizuot isportininkai :)
 #506528   Rapolas
 10 Rgs 2013 15:40
Dar įdomiau, kai lietuviai ir latviai (grynuoliai !!) išlošia pvz. prieš makedonus (ir makalebą :D) arba prieš juodkalniečius (ir raisą :D) arba išviso prieš kokią tai asfalto "šalies" komandą :-D
 #506530   ramkis
 10 Rgs 2013 15:43
p.arturas rašė:o kaip jis elgiasi gaves ta kamuoli, galva isjungta, like keli vienodi judesiai...gal jam javtokas ikando?
Jo Kurnikova kalčiausia, sakiau tai ir sakysiu :-D :-D :-D
O jei rimtai, tai Jono žaidimui labiausiai trukdo tie metai cirke. Priprato prie sąlyginai lengvo žaidimo puolime, kur negalima baudos aikštelėje dvigubint ginybos(o pas mus net trigubina), kur žaidimas grindžiamas asmenine ginyba ir panašiai. Jei niekas nedvidigubintų prieš aną ginybos, tai 1x1 jis pusę žaidėjų maudytu. Bet čia senoji Europa, ir čia viskas kitaip. Todėl ir nuvilia mus Jonas. Patikėkite, po keletos metų jis bus dominuojanti C cirke, bet to nebus ant senojo žemyno. Tas pats buvo su Krstičium, tik kai grįžo į Europą pradėjo žaisti antrais metais, o dabar jau beveik nesustabdomas čia. Jonas visiškai nesinaudoja tuo ginklu kurį puikiai naudojo dar žaizdamas Europoj, t.y. metimais iš vidutinio, žaidimo veidu į krepšį. O nesinaudoja todėl, kad metus buvo grūdama į jo jauną ir durną galvą, tik kaip apsižaisti varžovą jėga, t.y. žaidžiant nugara. Darant verpstes ir kitus apgaulingus judesius, nes juk, pasikartosiu, antras žmogus realiai prie jo nepribėgs. Vat kame problema. O dėl tolimesnio žaidimo, nežinau ką reikia perlaužti, potencialo yra, bet šitos komandos ateitis po 2 metų. Nors Kleiza sužaidė gerai, bet matau jame daug problemų. Didžiausia, kad kai būna jis, visi jieško jo. Žaidimas pasidaro statiškas ir lengvai nuspėjamas. Ar pastebėjot, kad visuose mačuose, kai tik žaidimas, buvo be Lino viskas ėjosi daugiau mažiau gerai, tik išleidžia jį į aikštę, atrodo, kad kas viską sustabdo. O spėlioti, kas būtų jei būtų nėra prasmės, Sakiau prieš tai, dabar reikia, kad ir kurnikova bent kažkiek sužaistu :-D :-D :-D Visi šneka, kad yra per didelė drausmė aikštėje, aš manau priešingai. Gal būt Kazlas ir nori jos, bet jos ten nėra, ten vyrauja chaosas. Trukdo vienas kitam kovoje dėl atšokusio kamuolio(buvo daug tokių epizodų), daro ilgus perdavimus per būrį priešininkų(čia irgi daug), subėga 4 žaidėjai atakos metu į kraštą kur yra kamuolys(tas man baisiausia). Tai kokia čia drausmė, tokius dalykus moko pirmais metais žaidžiant krepšionį. Tą dar galima išvysti tik "Karūnos" moksleivių lygoje, bet jokiu būdu ne reprezentacinėje komandoje. Prasideda kaltinimai treneriui, bet treneris neateis ir neįmes baudų, nepadarys perdavimo ar neatkovos kamuolio, jau nekalbu apie pataikymą už kažkurį žaidėja. Daug visko susikaupė per tas dienas, didesnę dalį skandinau aluje, kitą dalį palikau žvejyboje, daug išrėkiau. Galų gale susipykau su žmona, jei reikals prives prie skirybų bus kalta LIETUVOS rinktinė :-D :-D :-D
 #506532   ramkis
 10 Rgs 2013 15:52
krioklis rašė:Nebebus tos svajoniu komandos, kuri buvo Sabonio kartos prie sovetu ir tos kartos is kart po nepriklausomybes atkurimo! Visi jie zaide is sirdies ir idejos kaip patriotai uz Lietuva, ir pries sovietine santvarka! O dabar liko tik komercija rupi tik klubai ir geri pinigingi kontraktai! Cempionatai krepsininkas reikalingi tik save pareklamoti klubams. Nebebus daugiau to krepsinio kuri anksciau matem!
Na istorija žino ir kitų faktų, jau po Sabonio ir Co eros, buvo nemažiau įspudingų pergalių, net tokių kokių nepavyko padaryti Arvydukui su kompanija. Ir 2000 OŽ ir 2003 EČ, iš dalies ir 2004 OŽ kur turėjom relias galimybes nukalti olimpinį auksą, ir tik Galandos mužikiški metimai iš tritškio nuo lentos mus palaidojo. Buvo daug gražių momentų, tik dabar kažkaip viskas pradėjo griūti. GAl, kad nėra trenerių tąsos, ateina žmonės kaip ir iš niekur. Visad buvo kažkoks ryšis, bet su Sereikos atleidimu tas dingo, dar vis stovi Kurčio žodžiai kai Sabas tapo LKF prezidentu. Niekas nesusimastėte, kodėl trenerių štabe nėra Rimo? Daug, oi daug visko nutiko ir nutiks.
 #506535   ramkis
 10 Rgs 2013 15:56
renaldas rašė:Issiliejai tsakant :lol:
Jo, bet tai dar menkniekis, nes tingiu klaviatūra daug skambinti :twisted:
 #506537   Rapolas
 10 Rgs 2013 15:59
Toks įspūdis, kad ramkis žmonai dar daugiau prišnekėjo, nei mums čia išsiliejo :-D
 #506543   vava
 10 Rgs 2013 16:27
ramkis rašė:Galų gale susipykau su žmona............
as irgi....
 #506549   Wytux
 10 Rgs 2013 16:46
ramkis rašė:... Niekas nesusimastėte, kodėl trenerių štabe nėra Rimo? ....
Aciu Dievui kad jo nera ... bet bijau tuoj prilys tu visokiu Geco gerbeju su sapalionem, kad Kazlas gaidys, reikia Rimo arba Paceso- tie tipo subines atspardytu job...om zvaigzdem :-D
O Jona ga;etu pamokinti viena triuka, kad kazkiek atsvertu amerikonu 'mokslus'- kai tik gauna kamuoli- iskarto atgal atmeta - per viena treniruote manau ir meska eitu ismokint to :-D
 #506551   edmundaxx
 10 Rgs 2013 16:50
Jo, nes jis kai gauna pylke, tai dzin jam, ar 1, ar 3 prieš jį ginasi, visada eina iki galo (metimo arba prarasto kamuolio). :grin:
 #506556   Wytux
 10 Rgs 2013 17:02
krioklis rašė:Nebebus tos svajoniu komandos, kuri buvo Sabonio kartos prie sovetu ir tos kartos is kart po nepriklausomybes atkurimo! Visi jie zaide is sirdies ir idejos kaip patriotai uz Lietuva, ir pries sovietine santvarka! O dabar liko tik komercija rupi tik klubai ir geri pinigingi kontraktai! Cempionatai krepsininkas reikalingi tik save pareklamoti klubams. Nebebus daugiau to krepsinio kuri anksciau matem!
tada buvo 4-5 komandos, kurios kapojosi del medaliu, visi kiti - tik statistai ant sutriuskinimo 30+ tasku. Dabar visi pramoko metyt oranziny kamuoli, nes keliu miliojonu tereikia surinkt 5-6 murzius kurie kazka moka, gerai jei koks vienas zaidzia NBA, nu plius nusipeki viena juocki ir vuolia- rimtas teamas.
 #506570   Vegys
 10 Rgs 2013 17:55
Kokį čia š.... malat dėl Jono V. ? Sutinku, jis nežaidžia taip kaip norėtųsi, bet jis žaidžia neblogai. Ir nekniskit smegenų, kad jam NBA kenkia ar pan. Jo statistika rinktinėje lyginant su ankstesniais metais - pagerėjus. Duokit Jonui žaist - jis sužais. Tik nemeskit jam tokių idiotiškų kamuolių, kurių jis negali paimt, kai jis negali apžaist. Nekeliu jo į viršūnes, bet bet jis nusipelno daugiau minučių, ypač - kai matosi, kad jis pradeda geriau žaist šiek tiek pažaidęs.

Wytux neapykanta LR esamiems / buvusiems žaidėjams (šiuo atveju Gecevičiui) :-vimt

Kazlauskas - mane stebina. Per visą laiką, nesugebėjo atrinkt kas yr kas. Vieną dieną 30 min žaidžia Pocius, kitą dieną jis sėdi ant suolo. Vieną dieną Kšistofas sumeta 20+, kitą dieną jis sėdi ant suolo. Man tas nepatinka.

Kas teikia vilčių rinktinėje - fasuojasi maži geriau nei kad per atrankines. Tereikia indėlio po krepšiu.

Kas netingint - perduokit J.Kazlauskui, kad startinis turi būt Kalnietis, Pocius (arba Seibutis), Kleiza (lai jis čia PF nevaidina), Motiejūnas, Valančiūnas. Ir jie turi žaist po 30 min - šito irgi nepamirškit paminėt.
 #506575   Wytux
 10 Rgs 2013 18:16
Vegy- man LR su savo zaidejais ' pabarabnu"- jokiu emociju. Nejau tikrai pac manai, kad Gesas siemet rinktineje butu zibejes ? Jis suoer vienapusiskas ir siemet net ta jo puse labai nekokia.....
 #506579   Vegys
 10 Rgs 2013 18:31
Aš pats jo nebūčiau traukęs į rinktinę. Bet esmė tame, kaip tu apie jį atsiliepi. Pvz "Gecas KAZKADA neblogai mete". Meta ir dabar jis gerai. Pagal kurias varžybas sprendi, kad jis prarado taiklumą ??? Tiesiog, derinių ant jo nebuvo.
 #506582   ramkis
 10 Rgs 2013 18:40
Vegy,nieks nestumia ant Jonuko. Bet šitas bukas lipimas į medį juk neatėjo šiaip iš niekur. Sutinku,kad paso gero nėr,bet jo žaidimas irgi pasikeitęs. Į gerą ar į blogą? Na čia iš kurios pusės pažiurėsi. O daugiau tai fig znajet. Net galva neneša.
 #506586   Vegys
 10 Rgs 2013 18:47
nesiginčinu, lipimas medin man irgi nepatinka. Ale dar tikrų C turim ?
Aš matyt labai konservatyvus. Man reikia tikro C, tikro įžaidėjo, tt. Senobinis esu :)
 #506590   ramkis
 10 Rgs 2013 18:56
Vegys rašė:nesiginčinu, lipimas medin man irgi nepatinka. Ale dar tikrų C turim ?
Aš matyt labai konservatyvus. Man reikia tikro C, tikro įžaidėjo, tt. Senobinis esu :)
A kaip tavo liguistose fantazijose atrodo tikras C ir tikras įžaidėjas ? :-D Turim kurnikovą,bet eina jis ... nesikeikiant. Bet ir jis turi bent kažką daryt,o tai dabar niekur,apie puolimą net nekalbu. Nu laukiam rytdienos,manau pizdako nusirovė storai,turi raumenį atleist ir supurtyt varliaėdžius ;uolrait
 #506591   Wytux
 10 Rgs 2013 19:01
Vegys rašė:Aš pats jo nebūčiau traukęs į rinktinę. Bet esmė tame, kaip tu apie jį atsiliepi. Pvz "Gecas KAZKADA neblogai mete". Meta ir dabar jis gerai. Pagal kurias varžybas sprendi, kad jis prarado taiklumą ??? Tiesiog, derinių ant jo nebuvo.
mete neblogai kai uz LR lose , kai emigravo - nelabai blizgejo, kai draugiskas zaide - neblizgejo - pagal tai ir sprendziu. O pagal ka tu sprendi ?
 #506593   ramkis
 10 Rgs 2013 19:06
Nu baikit jūs apie tą Gecevičių. Nu nėra jo rinktinėj ir taškas. Reikia rytdienai strategiją susukt ir perduot,o jūs apie Gecevičių. :-D
 #506598   Wytux
 10 Rgs 2013 19:15
strategija visom sekancioms rungtynems paprasta ... masazuotojas Juozukas kiekvienan isbeganciam i aikste spiria i kiausus - nu kad pykcio pas murzius atsirastu veiduose. Tik pyktis veide baigiasi , Kazlas sodina grajoka, Juozukas isseinanciam is aiksteles dar karta fisa i kiausus, kad ir ant suolelio visi pikti sedetu. Stai tokia strategija- visi bus pikti ir plesys priesininkus, plius kiausiai gal istins biski, o kaikas gal net suzinos kad tokius aplamai turi.
 #506599   ramkis
 10 Rgs 2013 19:21
:-D Nu da ir Buzelis galėtu kokį veiksmą ant sužvėrėjimo susukt. Aišku Juozuko spyris tai čia jau vaistas železnas,bet Aidas galėtu irgi pasitarnaut. Tuos kiaušus suspaust saujoj diktai galėtu,pvz tiem kas baudas prameta arba prasileidžia kokį Batuma. :-D
 #506600   Vegys
 10 Rgs 2013 19:36
Wytux rašė:O pagal ka tu sprendi ?
Sprendžiu pagal šių metų rezultatus LR beigi normalų pataikymą žaidžiant už rinktinę.
ramkis rašė:
Vegys rašė:Aš matyt labai konservatyvus. Man reikia tikro C, tikro įžaidėjo
A kaip tavo liguistose fantazijose atrodo tikras C ir tikras įžaidėjas ? :-D
Tikras C - Šakas arba Tkačenka. Aukštas ir sunkus, kuris moka mest iš kelių metrų net ir su pora pakibusių ant rankų, kuris nesitrina prie tritaškio (arba ten praleidžia ne ne daug laiko).
Įžaidėjas - Jaska, ty toks, kuris turi 15 akių aplink visą galvą ir dar smegenų pilną galvą. Tiesa, ir ranką ne kreivą.
 #506601   renaldas
 10 Rgs 2013 19:37
Wytux rašė:strategija visom sekancioms rungtynems paprasta ... masazuotojas Juozukas kiekvienan isbeganciam i aikste spiria i kiausus - nu kad pykcio pas murzius atsirastu veiduose. Tik pyktis veide baigiasi , Kazlas sodina grajoka, Juozukas isseinanciam is aiksteles dar karta fisa i kiausus, kad ir ant suolelio visi pikti sedetu. Stai tokia strategija- visi bus pikti ir plesys priesininkus, plius kiausiai gal istins biski, o kaikas gal net suzinos kad tokius aplamai turi.
:-D :gutgut
 #506602   p.arturas
 10 Rgs 2013 19:42
Ta tama humoro biski:
Vyksta kovų be taisyklių čempionatas. Į finalą patenka didžiulis amerikietis ir mūsiškis berniokas iš Kupiškio. Treneris sako mūsiškiui:
- Klausyk, jis turi firminį užgriebį. Jeigu pagaus, iškart pasiduok, nes jis jau keletą kovotojų šio užgriebio pagalba į reanimaciją nusiuntė...
- Supratau.
Prasideda kova, amerikietis pagauna mūsiškį ir pradeda laužti. Treneris liūdesy eina į persirengimo kambarį ir staiga girdi - mūsų himnas skamba. Treneris ateina, mato, kad mūsiškiui medalį ant kaklo kabina. Treneris prieina:
- Kaip tu išsisukai iš to užgriebio? Iki šiol dar niekas negalėjo to padaryti...
- Suprantat.. Čiumpa jis mane... Jaučiu - viskas - pizdiec man: viena ranka vienur, kita - kitur, trečia - kitur ir staiga matau - kiaušai! Galvoju "ai, bus kas bus - įkąsiu, gal paleis" ir kandu... Jūs nepatikėsite, ką gali padaryti žmogus, pats sau įkandęs į kiaušus!
 #506605   Kairys
 10 Rgs 2013 19:48
:-D :-D ;uolrait
 #506608   Wytux
 10 Rgs 2013 19:57
ramkis rašė:...Tuos kiaušus suspaust saujoj ...
cia jau kaikas gali yzvelgti homosiatina :roll: geriau jau spyris ....'po muzski' :ruko
 #506611   Wytux
 10 Rgs 2013 20:03
Vegys rašė: Sprendžiu pagal šių metų rezultatus LR beigi normalų pataikymą žaidžiant už rinktinę.
normalus cia kaip paziuresi .... net puikus pataikymas pasirengime nieko negarantuoja oficialiose. O siu metu LR rezultatai tu cia apie Garasto taure ?
 #506617   Vegys
 10 Rgs 2013 20:39
Wytux rašė:O siu metu LR rezultatai tu cia apie Garasto taure ?
Taip.
 #506619   Wytux
 10 Rgs 2013 20:41
Tai kad ten treniruotes su vaikais.....
  • 1
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 357
  • VDS, VPS serveriai