Nu neužpyk, bet žmonių kvailumui ribų nėraVegys rašė:bandžiau žiūrėt NBA Rising Stars -LKL'o žvaigždžių dienos tiek pat įdomios kiek ir šios.
Mūsų Jonukas bandė pokštaut (metimas iš trijų), porą asistų padarė, bandė užtvaras statyt, ale kad jos niekam neįdomios, nes bet kas tik priartėjęs prie tritaškio iš kart meta. O šiaip atrodė apsnūdęs, gal varžybos neįdomios pasirodė, kad nutarė per tą laiką pailsėt (norinčių pasirodyt ten nors vežimu vežk)
Rezultatai su šiek tiek video - čia http://www.nba.com/games/20140214/HILWEB/gameinfo.html
Būčiau geriau pamiegojęs ir sėdėčiau jau ant ledo ...
Ir man būtu gėda, bet aš gal būčiau nutylėjęsVegys rašė:
LR ...p.arturas rašė:Koks *pyp* nusprende .
tundra tu zaliu spygliu.Wytux rašė:LR ...p.arturas rašė:Koks *pyp* nusprende .
kaip lkl tada vadinsi? nusivažiavęs kaip reta jis čia.edmundaxx rašė:Kibiro atrankoj ir Žalgiris atrodytų turbūt kaip Real'as.Juokais
![]()
O jei rimtai, tai dar Žalgiris tiek nenusirito, kad dėl kibiro kovotų...
edmundaxx rašė:Kaip, kaip, LKL atsigavęs, jei net Žalgiris tik 4-tas.Isivaizduok koks lygos galingumas.
tas pats kas macabi ar panatinaikosedmundaxx rašė:Man įdomu,kaip Rytas atrodytų prieš Real...Ypač šį sezoną. Tik tiek, kad tie nevykėliai iki varžybų su tokiom komandom nedaeina.
Nu jau... PAO išvis tegul džiaugias, kad į TOP16 isėjo. Maccabi laimi, bet nepasakyčiau, kad jau taip galingai atrodo. Net nežiūrint į paskutines rungtynes su CSKA.EDVD rašė:tas pats kas macabi ar panatinaikosedmundaxx rašė:Man įdomu,kaip Rytas atrodytų prieš Real...Ypač šį sezoną. Tik tiek, kad tie nevykėliai iki varžybų su tokiom komandom nedaeina.
visiskai neydomuedmundaxx rašė:Man įdomu,kaip Rytas atrodytų prieš Real...
reikėjo rašyti -53 :Dp.arturas rašė:taip knietejo -35 rasyt, bet ne tik -19 irasiau
lupa kaip obuolius...