deja, bet reikes paieskoti kitu priezasciuMariusM rašė:Jei nepateksim į olimpines, žinosim, kad kaltas buvo "tėvas" kuris paliko šeimą

deja, bet reikes paieskoti kitu priezasciuMariusM rašė:Jei nepateksim į olimpines, žinosim, kad kaltas buvo "tėvas" kuris paliko šeimą
O kartais pirmas 4-tas negauna olimpinio kelialapio ? Ar aš maišau kažką ?Ulafas rašė:deja, bet reikes paieskoti kitu priezasciuMariusM rašė:Jei nepateksim į olimpines, žinosim, kad kaltas buvo "tėvas" kuris paliko šeimąI olimpiada kitais metais Europos cempionate atrinkimas, taigi vaikai (Sarunas su Adu) paaugs ir zais geriau uz Kalnieti
man toks pat ispudis, nafig jis reikalingas, kai savu jaunu pilna, tik zaisti leisk.Rapolas rašė: p.s.: kad ir ta pati gerai atrodžiusi Kroatija, nu ir kam jiems tas lafajetau buvo reikalingas??
Na parodykit man nors vieną įžaidėją? Turi puolėjų,atakuojančių,o įžaidėjų?Ulafas rašė:man toks pat ispudis, nafig jis reikalingas, kai savu jaunu pilna, tik zaisti leisk.Rapolas rašė: p.s.: kad ir ta pati gerai atrodžiusi Kroatija, nu ir kam jiems tas lafajetau buvo reikalingas??
Garastas pasakė kažkada "J.Kazlauskas sakė, kad 10 žaidėjų jis jau turi pasirinkęs. Jei jau yra pagrindinis dešimtukas, tai likę du lemiamo vaidmens nevaidins. Kai dirbau rinktinėje, juokaudavome, jog tada galima imti net ir savo uošvę". Dėl to jokios progos Adui nematau. Žais Vasiliauskas ir po to kamuolį bumbsės Seibutis arba kiti patyrę žaidėjai.ramkis rašė:neribotos galimybės Vasiliauskui ir iš dalies Juškevičiui
Australijai ir Slovėnijai pralaimėt galima. Tragedijos nebus. Tragedija bus, jei pralošime tik vienai iš šių komandų. Tada net praėjus į 1/16finalį, kitame etape - JAV. Reik laimėt viską - arba pralošt abiemsUlafas rašė:galima Australams ir Slovenijai. Ir tai nebutu tragedija
O Ukic per prastas ? Sutinku, kad nebe tas jis jau, bet vis tiek ...O šiaip tai matai, daug kas atsisakė ar negali (Popovic, Planinic ...). Bet kai ir anie galėjo, vis tiek naudojo užsienietį Draper. Kodėl ? Laimėt nori. Kam Ispanija turi Ibaką ? Nebūtų Ibakos - būtų Mirotic. Toks gyvenimas.ramkis rašė:Na parodykit man nors vieną įžaidėją? Turi puolėjų,atakuojančių,o įžaidėjų?Ulafas rašė:man toks pat ispudis, nafig jis reikalingas, kai savu jaunu pilna, tik zaisti leisk.Rapolas rašė: p.s.: kad ir ta pati gerai atrodžiusi Kroatija, nu ir kam jiems tas lafajetau buvo reikalingas??
Aš taip ir būčiau daręs. Juškevičius manau vis tiek bus 3-4 įžaidėjas (kamuolio bumbsėtojas, o ne progų sukūrėjas). Ateityje kol kas jo nematau LT rinktinėje. O Gudaitis - visko gali būt. Progresuoja stipriai.Rapolas rašė:Manau, visks bus gerai, dabar jau ir Gudaitį galėjo paimt apšaudyt
Neaiškaus lygio olimpiadoje priskaldė malkų, o Latvijoje jaunimas pasikrovė. Turi būt pusiausvyra pasaulyje ar ne ?Rapolas rašė:Va, užtat Olimpiadoj lietuviukai malkų priskaldė, sveikinimai
paimam Eurobasket 2013 http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... _2135.html . Nenoriu nuvertint Kšistofo ar Javtoko, bet ar manai tie du žaidėjai, kurie per 11 varžybų sulošė 56 ir 88 (po 5 ir 8 min per varžybas) tikrai buvo tokie svarbūs ??? Nesakau, kad jie blogi. Tik jei nėra trenerio pasitikėjimo, tai mažai ką jie ir tenuveikt gali. O ką gali nuveikt 13-tasis žaidėjas, netyčiom pakilęs į 12 poziciją ?ramkis rašė:Na nuo to laiko,kai Garastas buvo treneriu iki dabar jau daug laiko prabėgo. Ir krepšinis pasikeitė ne į lėtąją pusę. Ar ne Vegy? Manau senolis gali būti ir neteisus, dėl dešimties žaidėjų.
Nu vat ir kurnikovos naudingumas rinktinėje išlindoVegys rašė:paimam Eurobasket 2013 http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... _2135.html . Nenoriu nuvertint Kšistofo ar Javtoko, bet ar manai tie du žaidėjai, kurie per 11 varžybų sulošė 56 ir 88 (po 5 ir 8 min per varžybas) tikrai buvo tokie svarbūs ??? Nesakau, kad jie blogi. Tik jei nėra trenerio pasitikėjimo, tai mažai ką jie ir tenuveikt gali. O ką gali nuveikt 13-tasis žaidėjas, netyčiom pakilęs į 12 poziciją ?ramkis rašė:Na nuo to laiko,kai Garastas buvo treneriu iki dabar jau daug laiko prabėgo. Ir krepšinis pasikeitė ne į lėtąją pusę. Ar ne Vegy? Manau senolis gali būti ir neteisus, dėl dešimties žaidėjų.
Lygis tai pakankamai aiškus, manau kur kas aukštesnis nei 16-mečių:Vegys rašė: Neaiškaus lygio olimpiadoje priskaldė malkų, o Latvijoje jaunimas pasikrovė. Turi būt pusiausvyra pasaulyje ar ne ?
Nieks,ir kam galvot? Žaidė silpni prieš dar silpnesiusUlafas rašė:Kroatija - Filipinai 81:78 (po pratesimo). Kas galetu pagalvoti?
renaldas rašė:Graziai sulose, gynyba ir atkovotus kamuolius dar pagerint, galima tada ir status sunesiot
siandej truksta.....Ulafas rašė:...Lyg ir Kalniecio netruko .
Turint pinigu kodel gi nesusidet tos holyvudo sypsenos.Vegys rašė:Nelabai supratau ... tokio amžiaus su implantais ? Kodėl ?
Anyway, super žaidėjas. Manau talentingesnis už JV ir D-Mo.
Vegys rašė:Garastas pasakė kažkada "J.Kazlauskas sakė, kad 10 žaidėjų jis jau turi pasirinkęs. Jei jau yra pagrindinis dešimtukas, tai likę du lemiamo vaidmens nevaidins. Kai dirbau rinktinėje, juokaudavome, jog tada galima imti net ir savo uošvę". Dėl to jokios progos Adui nematau.