Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #589045   audrutis
 16 Rgs 2014 15:18
Del Ispanijos tu galvojai, bet man regis kazkaip tyliai galvojai :) Kodel tada nerekavai apie tai? :)

Isvardijai zaidejus, kurie visi buvo vidutiniokai. Gal tik Praske galejo pasiekt daugiau nei pasieke, bet ir jis suzibejo vos keletoje nereiksmingu rungtyniu, o jo klubine karjera vyko NBA ant suolo arba Europos vidutinioku gretose, ne lyderio vaidmenyje. Visi sie zaidejai aplamai neblizgejo ir per draugiskas, nebuvo jokie rinktines lyderiai ir kertiniai zaidejai. Jie visada buvo ant rinktines slenkscio ir tai ju maksimumas.
Jei as neteisus - pateik statistika apie ju blizgejima rinktines sudetyje.
Statistika apie puiku Kuzminsko ir Motiejuno zaidima ne didziausios itampos rungtynese as lengvai pateikciau, bet ir pats del to man regis nesigincysi. Tai reiskia, kad zaidejai gali zaisti, tik nesusitvarko su savo galva. Taciau sios problemos issprendziamos.
 #589051   hamis
 16 Rgs 2014 15:34
audrutis rašė:Statistika apie puiku Kuzminsko ir Motiejuno zaidima ne didziausios itampos rungtynese as lengvai pateikciau, bet ir pats del to man regis nesigincysi. Tai reiskia, kad zaidejai gali zaisti, tik nesusitvarko su savo galva. Taciau sios problemos issprendziamos.
Šitas geras :lol: Jaučiu, net Mažučio statistika "Ne Didžiausios Įtampos" varžybuose gali labai padoria rasti. Tai prieš silpnus šiek tiek stipresni visada geriau pasirodo. Kaip ir komandos, prieš stipresnes pralaimi, o prieš silpnesnes laimi.
 #589056   audrutis
 16 Rgs 2014 16:01
As kalbu ne apie statistika, kai zaidziama pries silpna varzova. As kalbu apie statistika, kai vyksta draugiskos rungtynes kad ir pries labai stiprius varzovus, o ne toks karas kaip 1/4 finalo. Jei jau Hami pakreipei tema apie stiprius/silpnus varzovus, nepamirsk kas geriausiai suzaide pries JAV. Kai realiai itampa zaideju neslege ;)
Na o Mazucio statistika rask, jei jau prakalbai ;)
Paskutinį kartą redagavo 1 audrutis. Iš viso redaguota 16 kartus.
 #589057   Rapolas
 16 Rgs 2014 16:02
Neee ,nu jau sąžinės turėkit lygint Mažutį su Motiejūnu ,jau net nejuokinga :-D
o Kuzminskas tai yra sužaidęs gerų rungtynių, statistiškai ir su USA PČ'e "sublizgėjo" ,bet tik statistiškai ,o šiaip tai aš labiau už litrą statyčiau nei penkis (jack'o aišku).. galva duota arba neduota ,ją krepšininkui ištobulint ypač sudėtinga, o dar matematikas griežtai reikalauja atidirbt pagal visas schemas :-D nu bet dar pakentėkit ,žiūrėkit ,kiek kentėjom dėl Javtoko baudų metimų (patys iš dešimties daugiau įspirdami :D), bet ėmė ir išmoko mėtyt galų gale ,gal ir eržiliuką pramuš ir supras ,kad ne su galva į kašį reikia dėt :-D
 #589058   audrutis
 16 Rgs 2014 16:08
Psichologija gali buti duota, gali buti isugdyta. Antras variantas reikalauja daug pastangu, bet jis taip pat veiksmingas. Ir tam yra begale ivairiu gudrybiu, apie kurias prirasyta daug knygu. Tiesiog reikia daug dirbti su savim ir rezultatas anksciau ar veliau ateis.
 #589059   hamis
 16 Rgs 2014 16:31
Mažutis ten juokais, norėjau pasakyti, kad ir lazda kartais iššauna. Aš vis tikiuosi iš jų, ta prasme iš Kuzminsko jau nesitikėjau nieko, bet is Motiejūno tikėjausi daug daugiau. Tai jei ka aš ir į lažybas jungiuosi iš litro tauraus gerimo, nes Kuzminsku nebetikiu. Deja šiuo metu nėra net kuom jį pakeisti tai ir stumdosi rinktinėje. Tikiuosi atsiras kažkas kas galės jam mesti rimtą konkurencijos pirštinę kitais metais dėl vietos dvyliktuke.
Kas dėl JAV varžybų tai ten nėra net ką lyginti. Komanda žaidė du kėlinius, tiksliau gynėsi padoriai, o poto jau leido pasireikšti. Laikyti vien dėl to, kad gal kada iššaus na man nesuprantama. Bet aš optimistas, lai stengiasi, gal kas išeis iš sunkaus darbo, bet jei ne kitais metais, audruti, ar toliau tą patį kartosi?
 #589061   hamis
 16 Rgs 2014 16:34
audrutis rašė:Psichologija gali buti duota, gali buti isugdyta. Antras variantas reikalauja daug pastangu, bet jis taip pat veiksmingas. Ir tam yra begale ivairiu gudrybiu, apie kurias prirasyta daug knygu. Tiesiog reikia daug dirbti su savim ir rezultatas anksciau ar veliau ateis.
Tai kas čia turi tuom užsiimti? Aš manau jis pats jaučia ko jam reikia, galų gale profesionalios komanos turi savo psichologus. Trenerių štabas turi matyti ko reikia kiekvienam žaidėjui ir maksimaliai jį paruošti čiampionatui. Juk gali būti, kad Kuzminskas po varžybų su Jav galvoja, kad va aš geriausias buvau ir man nereikia niekieno pagalbos. Manau jei sezonas jam bus blankus tai ir į rinktinę jau bus sunkiau patekti nei šiemet.
 #589065   Ulafas
 16 Rgs 2014 16:49
audrutis rašė:Del Ispanijos tu galvojai, bet man regis kazkaip tyliai galvojai :) Kodel tada nerekavai apie tai? :)

Isvardijai zaidejus, kurie visi buvo vidutiniokai. Gal tik Praske galejo pasiekt daugiau nei pasieke, bet ir jis suzibejo vos keletoje nereiksmingu rungtyniu, o jo klubine karjera vyko NBA ant suolo arba Europos vidutinioku gretose, ne lyderio vaidmenyje. Visi sie zaidejai aplamai neblizgejo ir per draugiskas, nebuvo jokie rinktines lyderiai ir kertiniai zaidejai. Jie visada buvo ant rinktines slenkscio ir tai ju maksimumas.
Jei as neteisus - pateik statistika apie ju blizgejima rinktines sudetyje.
Statistika apie puiku Kuzminsko ir Motiejuno zaidima ne didziausios itampos rungtynese as lengvai pateikciau, bet ir pats del to man regis nesigincysi. Tai reiskia, kad zaidejai gali zaisti, tik nesusitvarko su savo galva. Taciau sios problemos issprendziamos.
nematau prasmes su tavim gyncytis. Prasei vienu irodymu, dabar kitu. Isvardinau visus, kurie galejo buti lyderiais, bet nebuvo. I rinktine jie pateko ne uz grazias akis, o uz savo zaidima. Taciau tapo vidutoniokais, nors visi turejo puikias galimybes. Kaip ir Kuzia siandien turi net maziau sansu tapti lyderiu, vidutinioku. Nenoriu as jokiu irodymu is taves, turek tu tuos savo rozinius akinius. Gyvenk tikejimu.
Jei jau Hami pakreipei tema apie stiprius/silpnus varzovus, nepamirsk kas geriausiai suzaide pries JAV. Kai realiai itampa zaideju neslege ;)
puikia jose pasirode kylanti, o gal jau esanti, Lietuvos krepsinio zvaigzde - D-Mo. Po siu varzybu man nebekyla klausimu, kodel tokiu shudina jo padetis Hiujstone, jei jei per sias rungtynes, negalejo nieko pademosntruoti pries klubieti ir kitus.
Psichologija gali buti duota, gali buti isugdyta. Antras variantas reikalauja daug pastangu, bet jis taip pat veiksmingas. Ir tam yra begale ivairiu gudrybiu, apie kurias prirasyta daug knygu. Tiesiog reikia daug dirbti su savim ir rezultatas anksciau ar veliau ateis.
Kuziai su Motiejum siuos zodzius nusiusk, gal pades kitamet :-D :-D :-D
 #589170   ramkis
 17 Rgs 2014 09:26
Audruti, dėl lažybų. Aš formuliuočiau taip:
Ar 2015EČ Kūzia sugebės atsitiesti ir tapti vienu rinktinės ramsčių su tokiais rodikliais - ne mažiau 25 min/rungt, 10,5 taško? Jei jis perlips šituos rodiklius aš statau tau Jacko, jei ne tu man, ir aišku jei nepateks į rinktinę tu man? :-D :-D :-D
Rapoliuk, nebūk gers :-D
P.S. Audruti jei laimėsi tu, tai prie pono Danieliaus, norėsiu ir "kubietiškos" :roll:
 #589183   audrutis
 17 Rgs 2014 10:17
Ramki, negudrauk, kalba buvo apie Rio :) Tai pirma.
Antra kriterijus man nepatinka. Jei Kuzminskas pelnys po 10,4 tasko ir atkovos po 9 kamuolius as tau turesiu statyt, kazkaip cia nelogiska. Gal pagal naudinguma vertinkim. Jei Kuzminskas bus tarp 3 naudingiausiu rinktines zaideju statai tu, jei nebus - statau as. Jei nepateks i rinktine statau aisku as, isskyrus traumos ar ligos atvejus. O jei tarkim nepateks musu rinktine, tada davai vertinkim 2015 EC.
Kubietiska galim itraukti :) Zodziu litras Jacko ir kubietiskas, tinka?
 #589196   ramkis
 17 Rgs 2014 11:21
audrutis rašė:Ramki, negudrauk, kalba buvo apie Rio :) Tai pirma.
Antra kriterijus man nepatinka. Jei Kuzminskas pelnys po 10,4 tasko ir atkovos po 9 kamuolius as tau turesiu statyt, kazkaip cia nelogiska. Gal pagal naudinguma vertinkim. Jei Kuzminskas bus tarp 3 naudingiausiu rinktines zaideju statai tu, jei nebus - statau as. Jei nepateks i rinktine statau aisku as, isskyrus traumos ar ligos atvejus. O jei tarkim nepateks musu rinktine, tada davai vertinkim 2015 EC.
Kubietiska galim itraukti :) Zodziu litras Jacko ir kubietiskas, tinka?
Aš apie kamuolius nieko nesakiau, davai tarp 3 naudingiausiųjų. OK. ;-var-var. Ir apie OŽ aš iš viso nekalbėjau :-D :-D :-D Taigi 2015 EČ patenka ar ne tarp 3 naudingiausiųjų.
 #589215   Wytux
 17 Rgs 2014 11:56
ramkis rašė: Taigi 2015 EČ patenka.... tarp 3 naudingiausiųjų.
:nujau-ne
 #589229   Rapolas
 17 Rgs 2014 12:50
Jaučiu ,lažybos blėsta ir neteks perskirt :-D siūlau JACK'ą iškato atiduot Kuzminskui :-D gal kaip tik psichologiškai suveiks į gerąją pusę :-D
 #589230   ramkis
 17 Rgs 2014 12:52
Rapolas rašė:Jaučiu ,lažybos blėsta ir neteks perskirt :-D siūlau JACK'ą iškato atiduot Kuzminskui :-D gal kaip tik psichologiškai suveiks į gerąją pusę :-D
Kodėl blėsta, tik sąlygas aptariame. kad dviprasmybių nebūtu ir pan. O Kūzia tegu negeria... :-D :-D :-D
 #589231   Rapolas
 17 Rgs 2014 12:54
Tai kad ans mineralinį tik suka unt vieno piršto ir žvengia, o kai reikia kiaušus parodyt ,tai slepias po pernykščiais lapais :-D
 #589241   Ulafas
 17 Rgs 2014 13:31
ramkis rašė:
Rapolas rašė:Jaučiu ,lažybos blėsta ir neteks perskirt :-D siūlau JACK'ą iškato atiduot Kuzminskui :-D gal kaip tik psichologiškai suveiks į gerąją pusę :-D
Kodėl blėsta, tik sąlygas aptariame. kad dviprasmybių nebūtu ir pan. O Kūzia tegu negeria... :-D :-D :-D
jau ir tikejimas Kuzia blesta, lieka tik viltis... :-D :-D :-D uz vilti juk nestatysi Jacko, ar ne? :/braj;
 #589248   Rolas
 17 Rgs 2014 13:37
Tai, kad Kūzia jau ir du mineralinius ant pirštų pasuka... :grin:
 #589249   Rapolas
 17 Rgs 2014 13:38
Geriau jau ans du kiaušus parodytų :-D
 #589255   Rapolas
 17 Rgs 2014 13:45
Netiesiogiai čia buvo ,jei ką :-D
 #589263   vava
 17 Rgs 2014 13:58
a kas tave zino... :)
 #589355   audrutis
 17 Rgs 2014 21:59
Ramki, musu nuomones nesutampa juk del to, ar pasieks Kuzminskas kazka aplamai. Bet juk nedarysim mes derybu iki kol jam sukaks 30, kai zaidejas pasiekia savo karjeros pika. As siulau laukti tik 2 metus ;) Taip kad baik gudraut ir sutik su mano pasiulymu :)
 #589409   ramkis
 18 Rgs 2014 11:08
audrutis rašė:Ramki, musu nuomones nesutampa juk del to, ar pasieks Kuzminskas kazka aplamai. Bet juk nedarysim mes derybu iki kol jam sukaks 30, kai zaidejas pasiekia savo karjeros pika. As siulau laukti tik 2 metus ;) Taip kad baik gudraut ir sutik su mano pasiulymu :)
Na matai, OŽ dar toli horizonte, o aš jau Kūziai prognuozuoju nepatekimą į kitų metų rinktinę(aišku labai džiaugčiaus, kad būtu kitaip) :-D :-D Taigi, jam jau bus beveik 26, taigi EČ anot nekurių jis jau turėtu būt lyderis, o 2 metus man laukt 1l Jacko, kad ir kaip aš jį mylėčiau, per ilgai :-D :-D :-D Galiu: a)nesulaukt; b)tapti neištikimas; c) šalutiniai veiksniai...
Taigi, arba 2015, kuomet jau Mindaugas bus tikrai subrendęs, arba... Arba, lažybų nebus, dėl aukščiau paminėtų priežasčių :-D :-D :-D traumų atveju galėtumėm ir pratesti visą reikalą iki OŽ :-D :-D :-D
 #589419   audrutis
 18 Rgs 2014 12:46
Nenori - nereikia :) Seibutis, budamas 25 (2010), buvo visiskas rinktines atsarginis, su praktiskai nuline itaka rinktines rezultatams. Dabar jis - vienas lyderiu. Kleiza su Maciuliu lyderiais tapo tik 25. O Kuzia dar velyvo brendimo. Per daug tau lengvas grobis, o ir derybos gautusi ne del esmes (Kuzios karjeros susiklostymo arba nesusiklostymo), o del kazkokio principo.

Paskutines minutes siulymas. Jei jau imam kitus metus - tada tarp 5 naudingiausiu rinktines zaideju. Podlyj ty trus :)
 #589421   ramkis
 18 Rgs 2014 12:59
audrutis rašė:Nenori - nereikia :) Seibutis, budamas 25 (2010), buvo visiskas rinktines atsarginis, su praktiskai nuline itaka rinktines rezultatams. Dabar jis - vienas lyderiu. Kleiza su Maciuliu lyderiais tapo tik 25. O Kuzia dar velyvo brendimo. Per daug tau lengvas grobis, o ir derybos gautusi ne del esmes (Kuzios karjeros susiklostymo arba nesusiklostymo), o del kazkokio principo.

Paskutines minutes siulymas. Jei jau imam kitus metus - tada tarp 5 naudingiausiu rinktines zaideju. Podlyj ty trus :)
Ne nu ty i zagnul. tarp 5 ir aš su tavim patektumėm :-D Suprask,kad jau spalį, jam 25, vadinasi per EČ jam bus beveik 26. Taigi jau turėtu būt arti to, ar ne? O dar su jo domenimis ir supratimu. Taigi, jei jis kitamet patenka į rinktinę, tai jau turi būt pirmam trejete. Ir negali būti jokių išvedžiojimų. Kalbos apie kitus žaidėjus ir jų karjeros vingius manau ne vietoje. kalbam apie konkretų asmenį konkrečiu laiku.
 #589423   Rapolas
 18 Rgs 2014 13:07
Jeigu bus Kleiza rinktinėj kitąmet ,tai nė vienas iš jūsų į naudingiausių penketuką nepatektumėt, nes Kalnietis tikrai bus, Valančiūnas bus, Motiejūnas bus, taip kad geriausiu atveju Kuzminskas gali pretenduoti būt penktuoju numeriu ,o jums jau vietos kaip ir nebėr. "Karoče"- abu jūs bailiai :-D
 #589424   ramkis
 18 Rgs 2014 13:10
Rapolas rašė:Jeigu bus Kleiza rinktinėj kitąmet ,tai nė vienas iš jūsų į naudingiausių penketuką nepatektumėt, nes Kalnietis tikrai bus, Valančiūnas bus, Motiejūnas bus, taip kad geriausiu atveju Kuzminskas gali pretenduoti būt penktuoju numeriu ,o jums jau vietos kaip ir nebėr. "Karoče"- abu jūs bailiai :-D
Vat viską jaukia jeigu, bet šiaip manau, kad anas tikrai bus :-D
Nu gerai Audruti, imam viduriuką, į 4?
 #589425   audrutis
 18 Rgs 2014 13:10
Matai, kad kitamet patekt i pirma trejeta reikia aplenkti arba Kalnieti, arba Valanciuna, arba Motiejuna (jei pastarasis pagaliau padarys dideli zingsni i prieki). O kur dar Kleiza, kuris netare savo paskutinio zodziu ir nors mano akimis yra nebereikalingas, spres tai Jonas. Per daug cia mane uzspaudei.
Ir pamirsai, kad gincas is esmes vyksta del to, ar Kuzminskas aplamai taps puikiu krepsininku. Tu sakai jog ne, as sakau jog taip. Daugiau sios temos nebetesiu, nenori - nereikia ;)
 #589426   audrutis
 18 Rgs 2014 13:12
Rapolas rašė: "Karoče"- abu jūs bailiai :-D
Kurioj vietoj as bailys, prasyciau argumentuot :)
 #589427   Rapolas
 18 Rgs 2014 13:13
Jeigu patektų į pirmą naudingiausių LT krepšininkų penketą ,tai tikrai galima būtų skaityt (laikyt gal geriau :D)geru krepšininku :-D
Taigi, bailiukai susitarkit ,noriu perskirt :-D
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė