Rapolas rašė:O aš apie minutes (kiek kam žaisti) iš antrųjų rungtynių (su Nigerija), o tuo labiau draugiškų mačų, tikrai nespręsčiau :-)
Apie minutes pagal tiek varžybų nespręstum, ale įvertint kad LT lygi su Nigerija - sugebi. Pagarba
ramkis rašė:Ne nu jūs čia skaldot, lyginat LT su kažkokiais indenais ir su afrikieciais
O va Ramkiui tikra pagarba. Bo lygint Nigeriją su LT - tai tas pats, kas lygint b...į su pirštu
hamis rašė:Reikia eiti tolyn, nes antro apsisikimo per du metus butu per daug...
Va žinai ... man pernai metai - nebuvo apši...mas. Buvo vienos nesėkmingos varžybos ir tiek. Man ne gėda dėl LT rezultatų EČ 2011, nors ir tikėjausi daugiau.
SKarolis rašė:Kas ten sakė apie davimą Jonui žaisti daugiau laiko, tai gal geriau po šaltu dušu nueina geriau pasipliūškenti. Drįsčiau teigti, jog kelios Jono klaidos būtent ir privedė prie tokio rezultato, nu bet visko būna. Taip Vegys, kabinėsiuos prie Jono, juk jis naujasasis Sabonis - žvaigždė.
Kad Jonas "naujasis Sabonis" tai čia tik tavo (ar dar kažkieno) nuomonė. Man Jonas - gan geras žaidėjas šiuo metu ir su galimybėm būti dar geresniu. Su Saboniu jo niekaip nelygčiau ir manau kad jų lygint negalima. LABAI skirtingi žaidėjai pagal žaidimo stilių.
SKarolis rašė:Kam paėmė Jankūną, jei jam vos porą minučių duoda žaisti. Juk jis geras gynyboje, gali tritaškį paimti, kamuolius moka nusiimti, ne taip kaip Sabonis žvaigždė Jonas
Vėl bbą su pirštu lygini ? Taigi pozicijos skirtingos. Lygink Javtoką su Jonu. Paulių su Darium ...
SKarolis rašė:Dulkys, paėmė žaidėją, kuris per skystas <...> kam tokį jauną žaidėją su seniais maišyti
Dulkys nėra jaunas. Jam 24 metai. O kad per silpnas kol kas rinktinei - sutinku.
SKarolis rašė:Jasikevičius <..> tie jo pasai iš po šiknos ištraukti jau nervais groja
Tie jo pasai daugelį ir žavi. Ne jis kaltas, kad žemesnio lygio žaidėjai sugaut nesugeba, nebūna pasiruošę.
SKarolis rašė:Javtokas - gal gali kas jam kokių erškėtrožių į šortus įtepti, kai kelmas stovi puolime
Turi ką geresnio pasiūlyt vietoj Roberto ? Jonas su Robertu manau geriausi LT C šiuo metu. Jei neturi - kam lazdavotis, jei pasirinkimo nėr ? Javtokas jau žaidimo nepagerins - traumos, amžius, etc. Man jis patinka atsidavimu rinktinei.
SKarolis rašė:Delininkaitis - išvis, ko jis ten tupi. Jei net žmogus nelošia
Siūlai jam išvažiuot namo ? Ar pačiam išbėgt į aikštę be trenerio sprendimo ?