http://www.basketnews.lt/komandos/337-l ... dejai.htmlvava rašė:tai tipo Kuzminskas nr4 naudingiausiu sarase??
Mano akim žiūrint,tai statistika tūpa. Pvz Gailius buvo naudingesnis už Milaknį. Nu, kur logika? Tai lygiai taip ir su Kuzminsku...Ulafas rašė:http://www.basketnews.lt/komandos/337-l ... dejai.htmlvava rašė:tai tipo Kuzminskas nr4 naudingiausiu sarase??
cia pazymima, kad 3'ias![]()
Mano kuklia nuomone: 1. Maironis; 2. JV; 3. Kalnietis; 4-5. Jankunas-Seibutis; 6. Kuzia. Kodel? Kuzia nei vienose varzybose nebuvo "tempiantis" zaidejas, tik papildantis daugiau ar maziau. Gynyba dar ne super gera, ir nedenge tikru lyderiu. Bet jei statistika remtis... :D
kodel tupa del Gailiaus ir Milaknio? Tai, kad Milaknis zaide daugiau, nereiskia, jog jis zaide efektyviai. Rodo tik tai, kad Kazlauskas nepagristai pasitikejo Milakniu, o ne Gailiumi (adresuokit klausima treneriui).vava rašė:Mano akim žiūrint,tai statistika tūpa. Pvz Gailius buvo naudingesnis už Milaknį. Nu, kur logika? Tai lygiai taip ir su Kuzminsku...
Na, aš čia taip mislinu, jei jau Gailiaus neleido žaist, tai jis ir nebuvo komandai naudingesnis už Milakni, kuri leido žaist ir tas darė būtent tai, dėl ko ji ėmė į rinktine - metė trajakus.Ulafas rašė:vava rašė: kodel tupa del Gailiaus ir Milaknio?
Na statstika dar ne viskas, juolab kai imama tik kelias minutes zaidusio ( Gailiaus), nes:Ulafas rašė:kodel tupa del Gailiaus ir Milaknio? Tai, kad Milaknis zaide daugiau, nereiskia, jog jis zaide efektyviai. Rodo tik tai, kad Kazlauskas nepagristai pasitikejo Milakniu, o ne Gailiumi (adresuokit klausima treneriui).vava rašė:Mano akim žiūrint,tai statistika tūpa. Pvz Gailius buvo naudingesnis už Milaknį. Nu, kur logika? Tai lygiai taip ir su Kuzminsku...
Idomu palyginti "pensininka" Javtoka su Kavaliausku. Galime treneriui vel uzduoti klausima, kodel Antanu nebuvo pasitikima pakankamai?
Jei čia vienintelė "oficiali" statistika, tuomet nesiginčysiu. Yra kaip yra.Ulafas rašė:http://www.basketnews.lt/komandos/337-l ... dejai.htmlvava rašė:tai tipo Kuzminskas nr4 naudingiausiu sarase??
cia pazymima, kad 3'ias![]()
Mano kuklia nuomone: 1. Maironis; 2. JV; 3. Kalnietis; 4-5. Jankunas-Seibutis; 6. Kuzia. Kodel? Kuzia nei vienose varzybose nebuvo "tempiantis" zaidejas, tik papildantis daugiau ar maziau. Gynyba dar ne super gera, ir nedenge tikru lyderiu. Bet jei statistika remtis... :D
Baisu yra tai, jog keliamus klausimus suprantama kaip kompetencijos kritika. Taip gimsta neleciamieji.Wytux rašė:O siaip del klausimu treneriui- pirma ziurim i rezultata ir klausiam saves- ar 2-tra vieta cempe ir 3-cia pasaulio reitinge reikalauja trenerio kompetencijos kritikos?Del manes tai tegu vezasi viena Jaftoka i cempus jei taip 'stovesim' pastoviai....
Taip ;)audrutis rašė:Rapolai, prasidėjo interpretacijosTu kaip atsakingas už lažybų nugalėtojo nustatymą - užkirsk tam kelią. Primenu, kad lažybos vyko dėl Top-4 pagal naudingumo balus
Nu gal todel, kad paprastai klausimai is serijos " kodel taip, o ne anaip.." uzduodami kai pridaroma nesamoniuUlafas rašė: Baisu yra tai, jog keliamus klausimus suprantama kaip kompetencijos kritika.
Kazlausko atveju balsuociau 'UZ" , bent jau kaip minimum kol rezultatai geriUlafas rašė: Taip gimsta neleciamieji.
O dabar primesk, tu gaudai su spiningu prie balos, ryskiai apgaudai praktiskai visus aplinkui , o uz nugaros sustoje koks 3,000,000 ( kuriu nekurie gal net mate meskere pries tai gyvai) ir klausinetu :Ulafas rašė:Man idomu butu isgirsti paaiskinimus i siuos klausimus,....