Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #638463   vyrgaz
 20 Rgs 2015 20:40
Jep..ispanai tiesiog stipresni..mūsų finalas buvo penktadienį..antri europoje, treti pasaulyje- ir tas nėra blogai. :gutgut
 #638464   Wytux
 20 Rgs 2015 20:45
Nu ka, rezultatas pasiektas geresnis nei buvo galima tiketis. Saunuoliai vyrukai! Lauksim Rio....
 #638467   Rapolas
 20 Rgs 2015 20:51
Laikas svest ,o ne liudet ,vyruciai :gutgut
Atidave duokle ispanams uz 2003-ius :-D
Su puikiu pasirodymu ,lietuvaiciai!!!
 #638468   Feniksas
 20 Rgs 2015 20:59
Taip. Laimejo sidabra kurio tikejos trbt 1/20 :grin: as buvau is daugumos :)
 #638470   SKYLINE
 20 Rgs 2015 21:11
ahh kad ir pralaimejom, dziaugiuos uz lietuvius, kad taip toli nuejom!
 #638480   Ulafas
 21 Rgs 2015 07:44
8 iš 10'ies.
Pagal komandos sudėti pasirodėm Puikiai! Šaunuoliai!
Belieka tikėtis, kad Rio būsim įgavę daugiau patirties, bei užkopsim ant pakylos.
 #638509   Sokratas
 21 Rgs 2015 11:47
Ką sako, kokią žinią siunčia ši krepšinio rinktinė, trečią kartą per trejus metus patekusi tarp keturių geriausiųjų Europoje ir pasaulyje, ir pirmą kartą istorijoje žaidusi du Europos čempionato finalus iš eilės?

http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/rim ... d=69055420
 #638562   Wytux
 21 Rgs 2015 22:04
Gal kas galit man paaiskint, kodel vyriausybe skyre 69480 euro rinktinei uz sidabra? cia taip darbo grupe sumaste artiesiog buten tokia suma buvo belikusi LT biudzete ?
 #638572   SatanKlaus
 22 Rgs 2015 08:13
Tai čia 240000 Litukais, turbūt tokia suma buvo numatyta nuo anksčiau už sidabro medalį :roll:
 #638586   Wytux
 22 Rgs 2015 10:49
ir tai nususko praktiskai 100 litu ......
 #638683   audrutis
 23 Rgs 2015 14:09
Ramki, o kur mano litras Jacko ir pora kubietiškų cigarų? :) Ir kur tavo kūnelis - juk tą litrą kartu ir imsim :)
 #638687   vava
 23 Rgs 2015 16:30
tai tipo Kuzminskas nr4 naudingiausiu sarase??
 #638692   ramkis
 23 Rgs 2015 17:42
Audruti,leisk išeiti iš transo. Ir reikia oficialios statistikos. Tuomet bus 1l pono Jack'o,gal kartu ir kūnas su anuo pasirodytu :-D
 #638695   Ulafas
 23 Rgs 2015 18:06
vava rašė:tai tipo Kuzminskas nr4 naudingiausiu sarase??
http://www.basketnews.lt/komandos/337-l ... dejai.html
cia pazymima, kad 3'ias :)
Mano kuklia nuomone :[anuol : 1. Maironis; 2. JV; 3. Kalnietis; 4-5. Jankunas-Seibutis; 6. Kuzia. Kodel? Kuzia nei vienose varzybose nebuvo "tempiantis" zaidejas, tik papildantis daugiau ar maziau. Gynyba dar ne super gera, ir nedenge tikru lyderiu. Bet jei statistika remtis... :D
 #638701   Wytux
 23 Rgs 2015 19:06
As tai labiausiai esu nusivyles Seibuciu - visiskai ne jo cempas. ... ir JV vistik dar stuobrys( nu ok ok , porai rungtyniu turejo rimta priezasti).
 #638704   vava
 23 Rgs 2015 19:13
Ulafas rašė:
Mano kuklia nuomone :[anuol : 1. Maironis; 2. JV; 3. Kalnietis; 4-5. Jankunas-Seibutis; 6. Kuzia. Kodel? Kuzia nei vienose varzybose nebuvo "tempiantis" zaidejas, tik papildantis daugiau ar maziau. Gynyba dar ne super gera, ir nedenge tikru lyderiu. Bet jei statistika remtis... :D
Mano akim žiūrint,tai statistika tūpa. Pvz Gailius buvo naudingesnis už Milaknį. Nu, kur logika? Tai lygiai taip ir su Kuzminsku...
 #638706   Wytux
 23 Rgs 2015 19:31
Pritarciau vavai, siulau paimt litra is ramkio, litra is audrucio ir susedus prie apvalaus stalo isprest sita klausima........
 #638718   Ulafas
 23 Rgs 2015 21:34
vava rašė:Mano akim žiūrint,tai statistika tūpa. Pvz Gailius buvo naudingesnis už Milaknį. Nu, kur logika? Tai lygiai taip ir su Kuzminsku...
kodel tupa del Gailiaus ir Milaknio? Tai, kad Milaknis zaide daugiau, nereiskia, jog jis zaide efektyviai. Rodo tik tai, kad Kazlauskas nepagristai pasitikejo Milakniu, o ne Gailiumi (adresuokit klausima treneriui).
Idomu palyginti "pensininka" Javtoka su Kavaliausku. Galime treneriui vel uzduoti klausima, kodel Antanu nebuvo pasitikima pakankamai? Pamastykim, ar galejome vietoje priespaskutinio pagal naudinguma imti jauna Gudaiti? Manau, kad taip. Ir manau buvo klaida neimti jo i antra cempionata is eiles. Dabar Olimpiadoje ji paimsim ir sakysim - "jaunas, neisizaides rinktineje, reikia apsitrinti ir t.t.". Bet pamascius, kad Gudaitis jau galejo pradeti "apsitrinimo procesa" 2014 metais PC, o Olimpiadoje buti jau "treciameciu" ir papildoma jauna jega po krepsiu... sunku suprasti kai kuriuos sprendimus, ir svaisciojimus apie uzklupusia kartu kaita bei dejones apie neparuosta jaunima (patys pensininkus imam).
 #638726   vava
 23 Rgs 2015 22:28
Ulafas rašė:
vava rašė: kodel tupa del Gailiaus ir Milaknio?
Na, aš čia taip mislinu, jei jau Gailiaus neleido žaist, tai jis ir nebuvo komandai naudingesnis už Milakni, kuri leido žaist ir tas darė būtent tai, dėl ko ji ėmė į rinktine - metė trajakus.
O kas būtų, jei tuo metų Kazlauskas aikštėn būtų leidęs kitą žaidėją, nesuzinosim...
 #638734   audrutis
 24 Rgs 2015 06:40
Rapolai, prasidėjo interpretacijos :) Tu kaip atsakingas už lažybų nugalėtojo nustatymą - užkirsk tam kelią. Primenu, kad lažybos vyko dėl Top-4 pagal naudingumo balus :)
 #638747   Wytux
 24 Rgs 2015 08:49
Ulafas rašė:
vava rašė:Mano akim žiūrint,tai statistika tūpa. Pvz Gailius buvo naudingesnis už Milaknį. Nu, kur logika? Tai lygiai taip ir su Kuzminsku...
kodel tupa del Gailiaus ir Milaknio? Tai, kad Milaknis zaide daugiau, nereiskia, jog jis zaide efektyviai. Rodo tik tai, kad Kazlauskas nepagristai pasitikejo Milakniu, o ne Gailiumi (adresuokit klausima treneriui).
Idomu palyginti "pensininka" Javtoka su Kavaliausku. Galime treneriui vel uzduoti klausima, kodel Antanu nebuvo pasitikima pakankamai?
Na statstika dar ne viskas, juolab kai imama tik kelias minutes zaidusio ( Gailiaus), nes:
1. toks zaidejas paprastai zaidzia kai viskas aisku (rungtyniu gale) ir statistika daryt nesunku (bent jau lengviau nei rimto maco metu). Tai didelis klausimas ar Gialius zaisdamas Milaknio minutes butu buves efektyvesnis- burimas is tirsciu.
2. Kaip statistikoje atsispindi gynyba? blokais - kuriu biliakiek nepadarysi, surinktom prazangom - kas eis i minusa, gerai uzdengtu priesininku- kas niekaip neatsispindes gynyboje.
nu ir t.t. ir panasiai....

O siaip del klausimu treneriui- pirma ziurim i rezultata ir klausiam saves- ar 2-tra vieta cempe ir 3-cia pasaulio reitinge reikalauja trenerio kompetencijos kritikos? :roll: Del manes tai tegu vezasi viena Jaftoka i cempus jei taip 'stovesim' pastoviai....
 #638760   ramkis
 24 Rgs 2015 10:44
Ulafas rašė:
Jei čia vienintelė "oficiali" statistika, tuomet nesiginčysiu. Yra kaip yra.
P.S. nors kelia man daug abejonių :roll:
 #638772   audrutis
 24 Rgs 2015 12:44
Negi tu manai Ramki, kad Basketnews savo atskirą statistiką vedė, o ne paplatino oficialią? :) Jei taip manai - rask kitą statistiką :) Stumike tu stumike :-D
 #638788   Ulafas
 24 Rgs 2015 15:03
Wytux rašė:O siaip del klausimu treneriui- pirma ziurim i rezultata ir klausiam saves- ar 2-tra vieta cempe ir 3-cia pasaulio reitinge reikalauja trenerio kompetencijos kritikos? :roll: Del manes tai tegu vezasi viena Jaftoka i cempus jei taip 'stovesim' pastoviai....
Baisu yra tai, jog keliamus klausimus suprantama kaip kompetencijos kritika. Taip gimsta neleciamieji.
Man idomu butu isgirsti paaiskinimus i siuos klausimus, nes as nesuprantu kodel buvo taip daroma. Nesuprasdavau kodel Kalnieciui buvo leidziama metyti bepaliovos keletoje pirmu varzybu, kol Kazlauskas nepaaiskino, kad tai jo sprendimas, tikslu "isjudinti" Kalnieti, parodyti, kad juo tikima ir tokiu budu sutvirtinti pasitikejima savimi ir leisti "persilauzti", nes svarbiausiais momentais mums reikes jo tasku ir baimes nebuvimo. Laike tai pasiteisino.
 #638794   Rapolas
 24 Rgs 2015 16:41
audrutis rašė:Rapolai, prasidėjo interpretacijos :) Tu kaip atsakingas už lažybų nugalėtojo nustatymą - užkirsk tam kelią. Primenu, kad lažybos vyko dėl Top-4 pagal naudingumo balus :)
Taip ;)
Lazybas vienareiksmiskai laimejo audrutis ir kuzia :gutgut
Jokiu abejoniu, abejones tik del Jack'o kiekio gali but :-D
 #638801   Wytux
 24 Rgs 2015 18:10
Ulafas rašė: Baisu yra tai, jog keliamus klausimus suprantama kaip kompetencijos kritika.
Nu gal todel, kad paprastai klausimai is serijos " kodel taip, o ne anaip.." uzduodami kai pridaroma nesamoniu :roll:
Ulafas rašė: Taip gimsta neleciamieji.
Kazlausko atveju balsuociau 'UZ" , bent jau kaip minimum kol rezultatai geri :ruko
Ulafas rašė:Man idomu butu isgirsti paaiskinimus i siuos klausimus,....
O dabar primesk, tu gaudai su spiningu prie balos, ryskiai apgaudai praktiskai visus aplinkui , o uz nugaros sustoje koks 3,000,000 ( kuriu nekurie gal net mate meskere pries tai gyvai) ir klausinetu :
- An ko gaudai?
- Kodel mazai metai i ta puse??
- Pabandyk ant voblerio, gal pagausi daugiau ?
- Per greitai suki 'katushke'....
- Valas neperplonas?
- Maciau Korsakas ant kazkokiu gumu gaudo- nebendei ?
- Donkes nebandei uzmest?
- Ant batono su 'pravodke' geriau 'paimtum'....
........................
.............
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė