Vytenisnl rašė:Aš toj konferencijoj nedalyvavau, tai tų paslapčių nežinau ir susireikšminti negaliu. Ypač kai futbolas man daug artimesnis dūšiai (kad ir kaip daug nesąmonių LFF vyktų ir kokia rinktinė besusirinktų..). Mano komentaro nebūtų buvę, jei ne tavo žinutė "Bet tai man netrukdo jam klausimus uzduoti, nesvarbu pridare jis nesamoniu, ar ne. Man įdomus jo pasirinkimo motyvas, ypac, kai mano nuomone nesutampa su jo. Problemos?". Aišku jei nenori suprasti, kad NENORI rinktinės štabas viešinti šios informacijos, tai ir problemos. Tik ne man

Sorry, jei pamanei, jog susireiksminima taikiau paciam. Ne taip. Visa kita ... kai NENORI viesinti info, tai ir neviesini niekam. Kai viesini "niekam nesakykit" budu ir ne bet kam, o zurnalistam, tai rodo, kad kazkas ne taip. Arba susireiksminima, jog tik "mano nuomone pati paciausia".
Jei pats domiesi futbolu, ar taves neerzina, kodel LT rinktines treneriai vis dar yra savo kedese? Ar nebutu keista, kad po kokiu nors varzybu butu susitikimas su zurnalistais, tik neofialus? (netaikau analogijos i Kazlauska, tik i pacia situacija).