Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #638806   Ulafas
 24 Rgs 2015 18:36
Wytux rašė:.............
nu jo pa pa. Jei as spiningauciau ir salia guletu dar 11 spiningu su ivairiais masalais, suprasciau kodel manes klausineja. Paaiskinciau tiems 3 mln., kurie man netiesiogiai alga moka, ir kuriuos as atstovauju Euopoj ir Pasauli. Kas dar?
UZ Kazlauska taip pat balsuociau, zaviuosi jo sugebejimais, ir manau, kad jis the best siai dienai. Bet tai man netrukdo jam klausimus uzduoti, nesvarbu pridare jis nesamoniu, ar ne. Man įdomus jo pasirinkimo motyvas, ypac, kai mano nuomone nesutampa su jo. Problemos?
 #638807   Wytux
 24 Rgs 2015 18:52
Manau atsakytum i pirmus 317 klausimu , o i likusius .... 2999683 spjautum ir nueitum namo ......

p.s. Kazlui moka uz treniravima, o ne treniravimo komentarus :-D
p.s2 Gaila kad Kazlas (nors ir zvejys) cia neuzsiregistraves.....
 #638848   ramkis
 25 Rgs 2015 10:37
Aš nekvestionuoju Audručio pergalės, aš tai jau pripažinau dar čempui nepasibaigus. pripažįstu ir dabar ;-var-var. Taigi tu ryžas niekšeli, rašyk kada kaip ir kur :ruko
 #638852   vava
 25 Rgs 2015 11:34
taip svelniai jo dar nieks nevadino :)
 #638856   ramkis
 25 Rgs 2015 11:41
vava rašė:taip svelniai jo dar nieks nevadino :)
luboffffffff :-D
 #638862   audrutis
 25 Rgs 2015 12:13
Ramki, dėkui kad priminei apie mano ryžus plaukus, jau buvau pamiršęs tą bajeriuką :)

O kada ir kur tai yra du variantai. Pirmas - tu pakvieti mane į žvejybą ir viskas vyksta ten, antras - tu atvarai pas mane į svečius su nakvyne. Data susiderinsim.

P.S. Ramki, prisipažink atvirai - negi tu tikėjai, jog gali laimėt prieš mane....................... :-D
 #638864   ramkis
 25 Rgs 2015 12:28
audrutis rašė:
P.S. Ramki, prisipažink atvirai - negi tu tikėjai, jog gali laimėt prieš mane....................... :-D
Leisiu sau neatsakyti į šitą klausimą :-D
 #638869   vava
 25 Rgs 2015 13:08
jis galetu laimet zaidziant biliarda....
 #638872   audrutis
 25 Rgs 2015 13:24
Na gerai - nebespardysiu gulinčio :-D
 #638895   ramkis
 25 Rgs 2015 17:02
audrutis rašė:Na gerai - nebespardysiu gulinčio :-D
Prajuokinai :-D
 #638924   hipy
 25 Rgs 2015 21:14
audrutis rašė:P.S. Ramki, prisipažink atvirai - negi tu tikėjai, jog gali laimėt prieš mane....................... :-D
audruti, sakyčiau kad tu tik per fuksą praslydai ir tai turėjai čiurkštelėt kelnės :grin: žaidimu jis tikrai vos penktas ir tik dėka lievos naudingumo "formulės" apgynei savo bariuką...
 #639027   Vytenisnl
 27 Rgs 2015 13:35
Šia tema su vienu žurnalistu vakar kalbėjau. Buvo privati spaudos konferencija 3 valandų, kur buvo sutarta nieko neviešinti. Tai tikrai įdomių detalių papasakojo. Tik visiems ekspertams neviešina. Pėvėzė Kuzia čempo pradžioj ginasi labai lėtai dėl to, kad pas Plazą pripratęs prie retos gynybos sistemos. Prie trioškės kai laisvas žmogus jis įpratęs ne pult dengt, o spaustis į baudos aikštelę. O pas Kazlauską turėjo gintis. Ir kol sekundės dalį pragalvodavo ką daryt pradžioj (dėl įpročių kitų, nei nurodymai), tai ir pavėluodavo dažnai. Ir taip daug daugiau detalių yra. Tiesiog nukelkim kepurę prieš Kazlauską :).
 #639050   Ulafas
 27 Rgs 2015 19:08
Vytenisnl rašė:Šia tema su vienu žurnalistu vakar kalbėjau. Buvo privati spaudos konferencija 3 valandų, kur buvo sutarta nieko neviešinti.....
o koks tikslas neviesinti, nesake? Kuzios atveju nieko cia keisto ar nenormalaus, kai zaidi 10 men vienaip, zinoma, kad sunku persiorientuoti.
 #639062   ramkis
 27 Rgs 2015 20:49
Apie tuos Kūzios bajerius jau senai visi žinojo. Nieko čia naujo. Net sakyčiau informacija iš pernykštės spaudos.
 #639083   Ulafas
 28 Rgs 2015 08:51
Kuris nors matė straipsnių, puolančių Kazlauską? Tai ką skaitau aplink rinktinę - vien tik Kazlausko gynimas. Pačėso, Kurtinaičio, krepšininkų, šiandien Seibučio pasirodė "makulatūroj". Nesuprantu, kodėl bandoma ginti trenerį, kurio niekas nepuola ir nekritikuoja viešai. ;-) Gal povandeninės srovės yra? Bet Sabas turėtų tarti žodį, ir pasibaigs zirzalynė.
 #639085   andrius0302
 28 Rgs 2015 09:09
Man atrodo daug kas bijo, kad Kazlauskas ir vėl paliks rinktinę ir nebus kam treniruoti ( na Kurtinaitis sakyčiau dar geras treneris, o daugiau nežinau) dėl to ir gina.
 #639090   Ulafas
 28 Rgs 2015 09:43
andrius0302 rašė:Man atrodo daug kas bijo, kad Kazlauskas ir vėl paliks rinktinę ir nebus kam treniruoti ( na Kurtinaitis sakyčiau dar geras treneris, o daugiau nežinau) dėl to ir gina.
tai, kad nėra priežasčių jam palikti rinktinę (pagal galiojančius "standartus", kai nepasiseka), nebent savo noru :grin: iš kitos pusės kodėl jam nepasilikus? Klubai jau pernai nieko doro jam nepasiūlė, taigi rinktinė labai geras ramybės uostas su gera metine alga.
 #639215   Vytenisnl
 29 Rgs 2015 08:13
ramkis rašė:Apie tuos Kūzios bajerius jau senai visi žinojo. Nieko čia naujo. Net sakyčiau informacija iš pernykštės spaudos.
Pernykštė spauda apie tai sužinojo iš to paties skauto per tą patį neviešą pokalbį. O neviešinti tam, kad mūsų 3 milijonai ekspertų nepultų pasakot visko visiems aplink. Ypač anglų kalba :)
 #639237   Ulafas
 29 Rgs 2015 11:12
Vytenisnl rašė:
ramkis rašė:Apie tuos Kūzios bajerius jau senai visi žinojo. Nieko čia naujo. Net sakyčiau informacija iš pernykštės spaudos.
Pernykštė spauda apie tai sužinojo iš to paties skauto per tą patį neviešą pokalbį. O neviešinti tam, kad mūsų 3 milijonai ekspertų nepultų pasakot visko visiems aplink. Ypač anglų kalba :)
Mistinės paslaptys ir tiek. Kažkas labai svarbus nori pasijausti... :grin:
 #639246   Vytenisnl
 29 Rgs 2015 12:11
Aš toj konferencijoj nedalyvavau, tai tų paslapčių nežinau ir susireikšminti negaliu. Ypač kai futbolas man daug artimesnis dūšiai (kad ir kaip daug nesąmonių LFF vyktų ir kokia rinktinė besusirinktų..). Mano komentaro nebūtų buvę, jei ne tavo žinutė "Bet tai man netrukdo jam klausimus uzduoti, nesvarbu pridare jis nesamoniu, ar ne. Man įdomus jo pasirinkimo motyvas, ypac, kai mano nuomone nesutampa su jo. Problemos?". Aišku jei nenori suprasti, kad NENORI rinktinės štabas viešinti šios informacijos, tai ir problemos. Tik ne man :ruko
 #639280   Ulafas
 29 Rgs 2015 18:28
Vytenisnl rašė:Aš toj konferencijoj nedalyvavau, tai tų paslapčių nežinau ir susireikšminti negaliu. Ypač kai futbolas man daug artimesnis dūšiai (kad ir kaip daug nesąmonių LFF vyktų ir kokia rinktinė besusirinktų..). Mano komentaro nebūtų buvę, jei ne tavo žinutė "Bet tai man netrukdo jam klausimus uzduoti, nesvarbu pridare jis nesamoniu, ar ne. Man įdomus jo pasirinkimo motyvas, ypac, kai mano nuomone nesutampa su jo. Problemos?". Aišku jei nenori suprasti, kad NENORI rinktinės štabas viešinti šios informacijos, tai ir problemos. Tik ne man :ruko
Sorry, jei pamanei, jog susireiksminima taikiau paciam. Ne taip. Visa kita ... kai NENORI viesinti info, tai ir neviesini niekam. Kai viesini "niekam nesakykit" budu ir ne bet kam, o zurnalistam, tai rodo, kad kazkas ne taip. Arba susireiksminima, jog tik "mano nuomone pati paciausia".
Jei pats domiesi futbolu, ar taves neerzina, kodel LT rinktines treneriai vis dar yra savo kedese? Ar nebutu keista, kad po kokiu nors varzybu butu susitikimas su zurnalistais, tik neofialus? (netaikau analogijos i Kazlauska, tik i pacia situacija).
 #639299   Vytenisnl
 29 Rgs 2015 20:53
Man LFF labai daug dalykų nepatinka. Dėl to galit (tie, kam krepšinis numeris 1) tikrai džiaugtis, kad LKF palyginus viskas tvarkinga ir normalu :)

Dėl tos konferencijos, tai įspūdžiai daugiau draugo perteikti. Kokia LKF potekstė buvo galiu tik prielaidas kurti. Pagal šį draugą labiau tas neoficialus pokalbis buvo apšviesti žurnalistams, kad jie patys geriau gaudytųsi, labiau į temą klausimus uždavinėtų ir kitaip vertintų rinktinės darbą. Ar čia nepakišama kiaulė nežinau. Mano akimi geriau tiek, nei jokių komenarų. Na o po čempo gal ir galėjo būti koks klausimų-atsakymų šou, kad sužinoti daugiau iš Kazlausko apie jo planus.

LFF situacija yra daug painesnė, nes ten interesų grupės ne dvi ir ne trys.. Bet ne ta tema. Futbolo temoj bėdavosiuos, čia galiu pasidžiaugt pergalėm :)
 #640792   audrutis
 16 Spa 2015 08:59
Kiaušai turėjo kažkada sutvirtėt. Tiesiog psichologija. Persilaužė ir dabar jau matysim tikrąjį Kuzminską :)

Ramki, kur tu?
 #640797   ramkis
 16 Spa 2015 10:20
audrutis rašė:Kiaušai turėjo kažkada sutvirtėt. Tiesiog psichologija. Persilaužė ir dabar jau matysim tikrąjį Kuzminską :)

Ramki, kur tu?
Aš čia. Kaip sykis mintyjau kaip sutvarkyti tą mūsų reikaliuką? Gal sakau žiemą unt ledo, velėjant baisulinio dydžio dryžius? Ar kai menkės arčiau kranto pasislinks, ir anas iš mano laivelio padubasint, apsistojus kokiam Šventosios ar Karklės viešbutuke :-D
 #640800   vava
 16 Spa 2015 10:32
ramkis rašė: padubasint, apsistojus kokiam Šventosios ar Karklės viešbutuke :-D
as uz :)
 #640801   ramkis
 16 Spa 2015 10:34
P.S. arba dar trečias variantas, aš tau išsiunčiu paštu, ir tu kaip koks ČMO išdusini viską vienas :cool:
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė