Zmona pamacius kas parasyta iskart pastebejo: " a pagal katra matuot, pas mane jos keturios, viena tokia, kita tookia , trecia toookia, o ketvirta is viso vienam kiausiniui "diego rašė:sian per 3 valandas (nuo 13 iki 16h) 7 pleksnes. Didziausia papuole keptuves dydzio
Aha, prašom patislint - kas ten tilptų jei išimtum tą plekšnęsavas rašė:Zmona pamacius kas parasyta iskart pastebejo: " a pagal katra matuot, pas mane jos keturios, viena tokia, kita tookia , trecia toookia, o ketvirta is viso vienam kiausiniui "diego rašė:sian per 3 valandas (nuo 13 iki 16h) 7 pleksnes. Didziausia papuole keptuves dydzio
Ir vėl mato vienetas - keptuvėSumo rašė: Nuo 16 iki 24 val 26 stukos, kelios grazios keptuves.....
Tarp kitko yra guminiu keptuviu pyragams kept, tos but pats tas matavimui - kokia bepagautum vistiek pritaikysiSkumbrotas rašė:Ir vėl mato vienetas - keptuvėSumo rašė: Nuo 16 iki 24 val 26 stukos, kelios grazios keptuves.....
![]()
Ryt eisiu nusipirksiu kokią keptuvėlę, bo kitaip pagal dabar turimą kol smetoninio uoto nepastversiu, tol čia neturėsiu kuo pasigirt...
kad ir kaip gaila butu, bet kuprota tik grabo lenta istiesinapetkiuks rašė:na as sianak buvau, atvaziavom kokia 9 vakaro tai masinu kaip rietavo turge,nuejom iki pat molo galo ir neradom vietos tai gryzom i pati priekina bet kibimu nesiskundziu kibimas buvo visai neblogas,o apie trecia nakties isvis pleksnes pradejo kipti kaip isprotejusios taciau apie puse keturiu pradejom girdeti kaip sukauja, kaip ir prigere zvejei ar kazka panaus draugui sakau ar nebus kartais koks zmogus nukrites nuo molo na mano zodziai kaip gaila bet pasiteisino,poto priejo prie musu salia zvejojes zvejys ir papasakojo kas ivyko, tai pasirodo tikriausiai padaugines lietuvis uzmigo ant kedes ir ivirto i vandeni zmones mete ir sniura ir lemene taciau nepavyko isgelbeti sake jau beveik buvo ji prisitrauke bet vel atgal ikrito ir nebeisniro,kiek manau turetu per zines kazka daugiau papasakoti gal man ir netiksliai viska papasakojo, seip pikta kad tokioj pavojingoj vietoj zmones tiek geria ir dar ne viena matem kaip girta parveda nuo molo,na tomet dingo mums nuotaika po sitokio ivikio tai isvaziavome namo su bloga nuotaika nors pleksniu ir daug
Nu visai negirtas jisai buvo (mano bendradarbio draugelis is Plunges pasirodo), gaila bicelio.....petkiuks rašė:na as sianak buvau, atvaziavom kokia 9 vakaro tai masinu kaip rietavo turge,nuejom iki pat molo galo ir neradom vietos tai gryzom i pati priekina bet kibimu nesiskundziu kibimas buvo visai neblogas,o apie trecia nakties isvis pleksnes pradejo kipti kaip isprotejusios taciau apie puse keturiu pradejom girdeti kaip sukauja, kaip ir prigere zvejei ar kazka panaus draugui sakau ar nebus kartais koks zmogus nukrites nuo molo na mano zodziai kaip gaila bet pasiteisino,poto priejo prie musu salia zvejojes zvejys ir papasakojo kas ivyko, tai pasirodo tikriausiai padaugines lietuvis uzmigo ant kedes ir ivirto i vandeni zmones mete ir sniura ir lemene taciau nepavyko isgelbeti sake jau beveik buvo ji prisitrauke bet vel atgal ikrito ir nebeisniro,kiek manau turetu per zines kazka daugiau papasakoti gal man ir netiksliai viska papasakojo, seip pikta kad tokioj pavojingoj vietoj zmones tiek geria ir dar ne viena matem kaip girta parveda nuo molo,na tomet dingo mums nuotaika po sitokio ivikio tai isvaziavome namo su bloga nuotaika nors pleksniu ir daug
as ten nemaciau kaip buvo bet tas kur sale manes zvejojo tai buvosaturnas rašė:Siandien ir ta girdejau , bet sake , kad tas saukes pagalbos , o kiti lt sau donkes toliau meta ir zwejoja ir ieko nedaro- geda jei taip istikruju buwo . Ir sake gerai pritempes buwo
Oho apetitai...cesius rašė:Kol nein pagaut maximos maisho, tol neleidziu sau imt donkiu kad ir kaip zmona megtu pleksnes
Tavo manymu jiems uztenk keliu eseriukuSkumbrotas rašė:Oho apetitai...cesius rašė:Kol nein pagaut maximos maisho, tol neleidziu sau imt donkiu kad ir kaip zmona megtu pleksnesMximinis maišas per rybalką ir senais laikais buvo "gut" laimikis... Cesiau, pasiskaityk retkarčiais kūrinį "Senis ir auksinė žuvelė", labai teisingos mintys ten...