Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Gružlys, am. lašiša, nėgė, seliava, muskie... vėžys

#112220   petkiuks
 19 Bal 2009 13:25
nu nzn kur tu ten perki bet vakar buvom su Okuma tai nulekem 23.30 degaline nebedirbo vo teip............cia Nica Evil or Very Mad
na mes pirkom netoli lieposios tokioj kolonelei o kaip inai vadinas nepaziurejau

#112223   Laukinis
 19 Bal 2009 13:52
niu reiks pasukt,zinau apie kokia tu kalbi kolonele........bo lukoil statoil ir king kolonelese tocna ner leidimu :idea:

#112803   diego
 21 Bal 2009 18:43
sian per 3 valandas (nuo 13 iki 16h) 7 pleksnes. Didziausia papuole keptuves dydzio - buvau nustebintas :roll:

drauge veziausi, tai pirma gyvenimo zukle vainikavo dupletas ir pleksnytes ir otuko :cool:

#112809   savas
 21 Bal 2009 19:00
diego rašė:sian per 3 valandas (nuo 13 iki 16h) 7 pleksnes. Didziausia papuole keptuves dydzio
Zmona pamacius kas parasyta iskart pastebejo: " a pagal katra matuot, pas mane jos keturios, viena tokia, kita tookia , trecia toookia, o ketvirta is viso vienam kiausiniui " :lol:

#112812   Skumbrotas
 21 Bal 2009 19:02
savas rašė:
diego rašė:sian per 3 valandas (nuo 13 iki 16h) 7 pleksnes. Didziausia papuole keptuves dydzio
Zmona pamacius kas parasyta iskart pastebejo: " a pagal katra matuot, pas mane jos keturios, viena tokia, kita tookia , trecia toookia, o ketvirta is viso vienam kiausiniui " :lol:
Aha, prašom patislint - kas ten tilptų jei išimtum tą plekšnę :?: :roll:

#112814   Sumo
 21 Bal 2009 19:05
Sekmadienis, Palangos tiltas.
Nuo 16 iki 24 val 26 stukos, kelios grazios keptuves :lol: ir mazejancia tvarka iki 2cnt mometos. :lol:
Masalo nelabai rinkosi. Krevete, kuoja, strimele, vienodai.
Viena is "petelniu" :lol:
Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 3 Sumo. Iš viso redaguota 21 kartus.

#112819   Skumbrotas
 21 Bal 2009 19:12
Sumo rašė: Nuo 16 iki 24 val 26 stukos, kelios grazios keptuves :lol: .....
Ir vėl mato vienetas - keptuvė [oj-me:
Ryt eisiu nusipirksiu kokią keptuvėlę, bo kitaip pagal dabar turimą kol smetoninio uoto nepastversiu, tol čia neturėsiu kuo pasigirt... :(
 #112820   savas
 21 Bal 2009 19:21
Skumbrotas rašė:
Sumo rašė: Nuo 16 iki 24 val 26 stukos, kelios grazios keptuves :lol: .....
Ir vėl mato vienetas - keptuvė [oj-me:
Ryt eisiu nusipirksiu kokią keptuvėlę, bo kitaip pagal dabar turimą kol smetoninio uoto nepastversiu, tol čia neturėsiu kuo pasigirt... :(
Tarp kitko yra guminiu keptuviu pyragams kept, tos but pats tas matavimui - kokia bepagautum vistiek pritaikysi :-D

#112955   diego
 22 Bal 2009 07:23
nu keptuvininkai :lol: va jums vaizdziai vaizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis

#112958   cesius
 22 Bal 2009 07:26
Cia jo, beliek pelekus nukarpyt ir vidurius isverst :grin: :-D

#113476   petkiuks
 24 Bal 2009 07:17
na sianak vel bandysiu vaziuoti i liepaja pleksniu ziuresim kaip seksis,o gal kas buvot sianakt ar vakar?ar daug zmoniu?kaip kibimas?

#113567   Ignelis
 24 Bal 2009 13:37
vakar pavakare ant melnarages molo tupejau, viena keptuve ir trys pitaciokai :roll: kibimas silpnas ir taj tik ant raudes, strimeles net biciokaj nenorejo. ir stintos knisa prota neswarbu kur benusveistum :neutral: nekarto nebuves liepojoi, gal pas ka ejtu isipaishyt jei laisvos vietos atsirastu..? sekanti karta as pavezciau :grin: ::liux

#113708   maskatuoklis
 24 Bal 2009 19:50
Buvom vakar ant Liepojos molo, žvejojom netoli molo galo, tai vietos belekiek. Atlėkėm ryte apie 5val. tai buvo kokia 10 mašinų tik, matėsi žvejai iš po nakties po kibirą plekšnių buvo pagavę. Iki vidurdienio pagavau 21 plekšnę, kaip pirmą kart gaudant plekšnes sakyčiau per akis :) didžiausia 0,5kg, kitos irgi normalios, masalas - krevetės.

#113764   petkiuks
 25 Bal 2009 06:57
na as sianak buvau, atvaziavom kokia 9 vakaro tai masinu kaip rietavo turge,nuejom iki pat molo galo ir neradom vietos tai gryzom i pati prieki :evil: na bet kibimu nesiskundziu kibimas buvo visai neblogas,o apie trecia nakties isvis pleksnes pradejo kipti kaip isprotejusios taciau apie puse keturiu pradejom girdeti kaip sukauja, kaip ir prigere zvejei ar kazka panaus draugui sakau ar nebus kartais koks zmogus nukrites nuo molo na mano zodziai kaip gaila bet pasiteisino,poto priejo prie musu salia zvejojes zvejys ir papasakojo kas ivyko, tai pasirodo tikriausiai padaugines lietuvis uzmigo ant kedes ir ivirto i vandeni zmones mete ir sniura ir lemene taciau nepavyko isgelbeti sake jau beveik buvo ji prisitrauke bet vel atgal ikrito ir nebeisniro,kiek manau turetu per zines kazka daugiau papasakoti gal man ir netiksliai viska papasakojo, seip pikta kad tokioj pavojingoj vietoj zmones tiek geria ir dar ne viena matem kaip girta parveda nuo molo,na tomet dingo mums nuotaika po sitokio ivikio tai isvaziavome namo su bloga nuotaika nors pleksniu ir daug

#113767   Alvius
 25 Bal 2009 07:12
petkiuks rašė:na as sianak buvau, atvaziavom kokia 9 vakaro tai masinu kaip rietavo turge,nuejom iki pat molo galo ir neradom vietos tai gryzom i pati prieki :evil: na bet kibimu nesiskundziu kibimas buvo visai neblogas,o apie trecia nakties isvis pleksnes pradejo kipti kaip isprotejusios taciau apie puse keturiu pradejom girdeti kaip sukauja, kaip ir prigere zvejei ar kazka panaus draugui sakau ar nebus kartais koks zmogus nukrites nuo molo na mano zodziai kaip gaila bet pasiteisino,poto priejo prie musu salia zvejojes zvejys ir papasakojo kas ivyko, tai pasirodo tikriausiai padaugines lietuvis uzmigo ant kedes ir ivirto i vandeni zmones mete ir sniura ir lemene taciau nepavyko isgelbeti sake jau beveik buvo ji prisitrauke bet vel atgal ikrito ir nebeisniro,kiek manau turetu per zines kazka daugiau papasakoti gal man ir netiksliai viska papasakojo, seip pikta kad tokioj pavojingoj vietoj zmones tiek geria ir dar ne viena matem kaip girta parveda nuo molo,na tomet dingo mums nuotaika po sitokio ivikio tai isvaziavome namo su bloga nuotaika nors pleksniu ir daug
kad ir kaip gaila butu, bet kuprota tik grabo lenta istiesina :roll:

#114104   kursis
 27 Bal 2009 19:16
petkiuks rašė:na as sianak buvau, atvaziavom kokia 9 vakaro tai masinu kaip rietavo turge,nuejom iki pat molo galo ir neradom vietos tai gryzom i pati prieki :evil: na bet kibimu nesiskundziu kibimas buvo visai neblogas,o apie trecia nakties isvis pleksnes pradejo kipti kaip isprotejusios taciau apie puse keturiu pradejom girdeti kaip sukauja, kaip ir prigere zvejei ar kazka panaus draugui sakau ar nebus kartais koks zmogus nukrites nuo molo na mano zodziai kaip gaila bet pasiteisino,poto priejo prie musu salia zvejojes zvejys ir papasakojo kas ivyko, tai pasirodo tikriausiai padaugines lietuvis uzmigo ant kedes ir ivirto i vandeni zmones mete ir sniura ir lemene taciau nepavyko isgelbeti sake jau beveik buvo ji prisitrauke bet vel atgal ikrito ir nebeisniro,kiek manau turetu per zines kazka daugiau papasakoti gal man ir netiksliai viska papasakojo, seip pikta kad tokioj pavojingoj vietoj zmones tiek geria ir dar ne viena matem kaip girta parveda nuo molo,na tomet dingo mums nuotaika po sitokio ivikio tai isvaziavome namo su bloga nuotaika nors pleksniu ir daug
Nu visai negirtas jisai buvo (mano bendradarbio draugelis is Plunges pasirodo), gaila bicelio.....

#114116   petkiuks
 27 Bal 2009 20:09
saturnas rašė:Siandien ir ta girdejau , bet sake , kad tas saukes pagalbos , o kiti lt sau donkes toliau meta ir zwejoja ir ieko nedaro :evil: - geda jei taip istikruju buwo . Ir sake gerai pritempes buwo :roll:
as ten nemaciau kaip buvo bet tas kur sale manes zvejojo tai buvo
ten nuejes tai sake ir virve jam buvo numete ir liemene bet kad sake jegu nebeturejo prisitraukti,na netokioj vietoj gert reikia ten labai greit ir blaivas gali iktrist ir isvis as nesuprantu kam vaziot tokius atstumus kad tik prisiger tai geriau sedziu namie ir geriu

#114228   okuma
 28 Bal 2009 07:55
per tokius ''nuotykius'' bus taip kad uzdraus ta mola ir tiek ziniu...

#114509   baniusa333
 29 Bal 2009 12:08
wakar buwau ant siaurinio molo pleksnes pagaudyt,nuo 9vakaro pradejo jamti :lol: stinta nerwina labai jau drasko porcijas,iki 1nakties pilnas 10l kibiras.pitakai keli tik pasitaike siaip visa gera kambala :lol: jama ir ant strimeles ir ant parduotuwines krewetes

#114510   cesius
 29 Bal 2009 12:10
vakar tevas nuo 17 iki siandien 11val nuo palangos tilto tik 6kg

#114513   SauliusM
 29 Bal 2009 12:20
tai cia tipa rajk suprast kad pleksnius jau jama? :twisted:

#114518   cesius
 29 Bal 2009 12:26
Tai kad shuds , neim dar kaip reiketu :evil:

#114522   SauliusM
 29 Bal 2009 12:30
cesius rašė:Tai kad shuds , neim dar kaip reiketu :evil:
nevaryk dievo medin, 6kg tai jau ne 2-3vnt. mislinau savaitgali Nemunan gal varyt ale bet kad dabar nebezinau net.

#114527   cesius
 29 Bal 2009 12:42
Kol nein pagaut maximos maisho, tol neleidziu sau imt donkiu kad ir kaip zmona megtu pleksnes :grin:

#114528   Laukinis
 29 Bal 2009 12:51
cesius rašė:Kol nein pagaut maximos maisho, tol neleidziu sau imt donkiu kad ir kaip zmona megtu pleksnes :grin:
niu pas mumi kazko tos pleksnes nenori siemet eit

#114529   Skumbrotas
 29 Bal 2009 13:02
cesius rašė:Kol nein pagaut maximos maisho, tol neleidziu sau imt donkiu kad ir kaip zmona megtu pleksnes :grin:
Oho apetitai... :shock: Mximinis maišas per rybalką ir senais laikais buvo "gut" laimikis... Cesiau, pasiskaityk retkarčiais kūrinį "Senis ir auksinė žuvelė", labai teisingos mintys ten... :grin:

#114531   cesius
 29 Bal 2009 13:04
tai kad kiekvienais metais varau viena bet gera rybalke zmonai pleksniu, o paskui esu ramus su savo muhom ir spinais, galiu visus metus nieko neparvezt :grin: :-D

#114532   cesius
 29 Bal 2009 13:10
Skumbrotas rašė:
Oho apetitai... :shock: Mximinis maišas per rybalką ir senais laikais buvo "gut" laimikis... Cesiau, pasiskaityk retkarčiais kūrinį "Senis ir auksinė žuvelė", labai teisingos mintys ten... :grin:
Tavo manymu jiems uztenk keliu eseriuku :grin: :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 cesius. Iš viso redaguota 29 kartus.

#114534   Skumbrotas
 29 Bal 2009 13:14
cesius rašė: Tavo manymu jiems uztenk keliu eseriuku :grin: :-D Paveikslėlis
Turėtų užtekt, nes persivalgyt nesveika... :roll:

#114576   savas
 29 Bal 2009 16:53
Nu psio , varysiu unt molo: botagai paruosti jau senai, vis laiko pritrukdavau, tiesa ir Danes sciupoka pagaut buvau pasiryzes. Daba viskas savo vietose , galima pradet valgoma zuvi bandyt gaudyt, tik ar apsvietimu reik rimtesniu rupintis per nakti gaudant , ar tik prozektoriaus tereikia :?: Menulis tai plonas - daug neapsvies :donknow'
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 18
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė