O sakykit, ką daryt jei mano plūdė, kuri tinka gandant srovėje, keliamoji galia vos 3gr (labiau tinkama vasara gaudyti su ja)? Dėti viršsvori, tarkim 6 gramus ir kokiu 50cm dideni gyli nei upės gylis ar kaip?
nepersveriamaGiesha666 rašė:O gaudant burbuliuku ar persveriama plūdė ar dedamas keliamas svoris? Ačiū.
nepatingejai, prisiregistravai, klausima uzdavei...... o paskaityt kelis puslapius atgal sunku?kindziulis rašė:Kas girdėti Minijoj žemiau pylos? Ar eina dar pagaut ka nors?
Aš ir nuvažiavęs buvau kelias dienas atgal, dėl to ir klausiu ar pasitaisė reikalai. Nes kai buvau beveik visi su 0 grįžo.diego rašė:nepatingejai, prisiregistravai, klausima uzdavei...... o paskaityt kelis puslapius atgal sunku?kindziulis rašė:Kas girdėti Minijoj žemiau pylos? Ar eina dar pagaut ka nors?
Aš ir pats naujokas,bet ana savaitgali teko apvažiuot tas vietas.Kaip suprantu, didžiausias žveju sambūris yra Gargždu mietstelio ribose .Pasižvalgyk http://www.maps.lt/map/,užtvanka matosi,tai vietos žvejybai reiketu ieškoti žemiau jos.Nors kol pats nepabandysi ir neieškosi nelabai kas ir paaiškes.Man atrode, kad radau perspektyvia vieta ,bet rezultatasGrimEYE rašė:Gal kas nors naujokui paaiskintu kur daug maz reiktu Gargzduose gaudyti ziobrius atvaziuojant nuo Klaipedos? Situ vietoviu visiskai nepazystu, tad jei nesunku parasykit kas detaliau kur galima prisesti, kur renkasi visas kulchozas. X asmeniniu vieteliu atskleisti neprasau, noriu tik orentaciniu uzuominu kaip kas:)
Skumbrotas rašė:Vakar buvau prie pylos užsukęs pažiūrėt - vanduo žiauriai sukilęs, srovė kosminė, žvejo nei vieno.
kita karta butinaiAiris rašė:kodel nepasilabinai, nes jauciu nesam susitike pries tai.