Tai ar kas gali papasakot kaip pasidaryt atrama variklio kojai?
tai as tau nieko ir nesakau, tik suabejojau sito reikalo tikslingumu. Dabar foto neturiu, bet jei savaitgali sugalvosiu kur pazvejoti ir nepamirsiu, padarysiu fotoAiris rašė:nuoroda imeciau tik todel,kad zmogus prase.
Lobiss, butu idomu pamatyti nuotrauka, kaip atrodo tavo variantas.
kaip buvau zadejesAiris rašė: Lobiss, butu idomu pamatyti nuotrauka, kaip atrodo tavo variantas.
kodel tu galvoji kad atremus sraigto dali variklio svoris stebuklingai "pasidziauna" ant tos atramos??? Tu tik pakeli koja, bet svoris kaip buvo ant transo taip ir liko.Vitolis rašė: Kaip tik, kai pervežant pakeli koją (o tai būtina daryt ir dėl saugumo visais atvejais) ir įstatai į ją atramą, transas nusikrauna maksimaliai.
Vitolis rašė: Kas rodo ir ant tamstos variklio kojos kavitacinės plokštės atsiradęs akmuo, tačiau ją įtempus tavo pavyzdžiu, papildomai apkraunamas transas. Įveržiant koją, išorinėn pusėn iveržiame ir transą. Tai elementari fizika 5-6 klasei.
nepiktai ir as ;) nesusipykes as su jumara jausmu. Del to balvono ir man is pradziu keistai pasirode, nes po apacia ploksteje taip pat yra tablete. Kokio velnio jis ten taip gudriai prisuktas velniai zino....Vitolis rašė: Vien tik uždėdamas hidro sparną ir tai mislinau, kaip paslėpt varžtų galvutes. O čia toks balvonas.Na va vėl sakysi, kad ižeidinėju.
Aš gi nepiktai
Na nebent plaukiotum pastoviai kokioj Azovo jūroj, Kaspijoj, kur vandens sūrumas ypatingas, bet mūs Baltija tai.... O kai gėlam undenį, tai tas anodas kaip kiškiui STOP signalas ir tiekLobiss rašė:nepiktai ir as ;) nesusipykes as su jumara jausmu. Del to balvono ir man is pradziu keistai pasirode, nes po apacia ploksteje taip pat yra tablete. Kokio velnio jis ten taip gudriai prisuktas velniai zino....Vitolis rašė: Vien tik uždėdamas hidro sparną ir tai mislinau, kaip paslėpt varžtų galvutes. O čia toks balvonas.Na va vėl sakysi, kad ižeidinėju.
Aš gi nepiktai
tai ne ten bedu ieskai... priekaba blogai sureguluota arba libiotke s...?Mykola rašė:Užtraukiu ir su rankine perkelias minutes. Su dviem rankom reikia gerokai palūšėt. Ratukai kaip ir vietoj, slidės aptrauktos pvc, dar primontuosiu papildomai prieky ratukus. Bėda ta, kad dantračiai nelaiko, iš paprasto metalo, tik nucinkuoti gal. Valtis ne iš lengvųjų -ribas 4,5 m su 50 ag varikliu.