nesenai skambinau pasienieciam, nes norejau su neregistruota pusle paplaukioti gegeje. pasake-
reikia numeriu

reikia numeriu
Žmogus ne ištisai sėdi prie kompo,todėl ir paaiškint negali,nors čia nėra ką ir aiškint - pasienio režimas - salygas bei tvarką diktuoją kita ministerija. Eidamas i žūklę juk nesiregistruoji,tuo tarpu pasienio zonoje tai būtina salyga. Tas pats ir su plaukiojimo priemonemis. Pasienio zonoje visi laivai turi turėti registracijos numerį ir vėliavą, netgi tie,kurie kituose vidaus telkiniuose pagal savo charakteristikas yra neregistruotini.Andrius0522 rašė:na aiskiau jau zmogus nebegali paaiskinti...faktas tas kad iki 6 metru valties galima sakyti nebera kur priregistruoti,taip kad pasienyje gali plaukioti...Airis rašė:tai ka daryt norint plaukti pasienio zonoje?
irgi variantasbobis rašė:Gal įstatymų nežinojo, o gal parūkyt norėjo dykai
Geriau nesistenkit Jūs tam andriukui įrodinėt ir logiškai aiškint. Vistiek jis turi savo neginčijamas "tiesas" O dar sako, kad jis nemokina. Sako gi Airiui, kad gali pasienyje plaukiot laisvai be numeriųAudronaša rašė:Žmogus ne ištisai sėdi prie kompo,todėl ir paaiškint negali,nors čia nėra ką ir aiškint - pasienio režimas - salygas bei tvarką diktuoją kita ministerija. Eidamas i žūklę juk nesiregistruoji,tuo tarpu pasienio zonoje tai būtina salyga. Tas pats ir su plaukiojimo priemonemis. Pasienio zonoje visi laivai turi turėti registracijos numerį ir vėliavą, netgi tie,kurie kituose vidaus telkiniuose pagal savo charakteristikas yra neregistruotini.Andrius0522 rašė:na aiskiau jau zmogus nebegali paaiskinti...faktas tas kad iki 6 metru valties galima sakyti nebera kur priregistruoti,taip kad pasienyje gali plaukioti...Airis rašė:tai ka daryt norint plaukti pasienio zonoje?
Beje,atsisakoma PRIVALOMOS registracijos, jei pageidausi ja registruot, ja ir uzregistruosi
Tai taip išeitų kad savo noru vis tik turėtų būt įmanoma užregistruot...Atsisakyta ir irklinių turistinių plaustų, kurių keliamoji galia mažesnė kaip 500 kg, sportinių laivų bei vandens dviračių privalomos registracijos.
Nu cia Klaipeda, ir kas per idiotai te dirbaJordanas rašė:Buvau Klaipėdoj kur registruoja valtis ir jie pasakė kad irkline valti priregistruot nėra jokiu galimybiu,užsiklijuok ant borto vėliava ir pasienis privalo leist plaukiot gavau toki atsakymą.Bet nuvažiavus i Plaškiu užkarda pasakė :jokiu būdu be registracijos numerio leidimo nebus
visi benzininiai varikliai registruojami,o jei jis vogtas kazkiek gali patampyti po...kol yrodysi kad piekai ir pansaulius5 rašė:niekas nieko nežino ir negali patarti ?
Varikli registruotu galima jai turi pirkimo pardavimo sutarti. Tai "baso" vargu ar koks isnpektorius registruos. Nu jai vogtas tai ... gaudyk pardaveja.saulius5 rašė:Sveiki visi žvejai. Senai turiu valtį tik su irklais ir pasiūlė man pirkti varikli 2,5 arklių galingumo, bet kiek suprantu, kad jis be dokumentų, tad klausimai butu tokie:
1. Ar tokio galingumo variklį reikia registruoti?
2. Kokios problemos jei jis vogtas?
3. Jei jis jau registruotas, ką tokiu atveju galima daryti.
(jei ne vietoj sukūriau tema, labai atsiprašau.)
LR vidaus vandenų laivų registre registruojami vidaus vandenų laivai, žvejybos laivai, mažieji, pramoginiai ir asmeniniai laivai, plūduriuojantys įrenginiai, plūduriuojančios priemonės, statomos vidaus vandenų transporto priemonės, vidaus vandenų transporto priemonių pakabinamieji varikliai, išskyrus sportinius laivus, vandens dviračius, irklines valtis, kurių ilgis iki 6 metrų, burines jachtas, kurių korpusas trumpesnis kaip 6 metrai, irklinius turistinius plaustus, kurių keliamoji galia mažesnė kaip 500 kilogramų.Domas rašė:Šiaip gan įdomiai parašyta, suprask kaip nori... - http://www.msa.lt/lt/naujienos/istaigos ... -vq12.html
Tai taip išeitų kad savo noru vis tik turėtų būt įmanoma užregistruot...Atsisakyta ir irklinių turistinių plaustų, kurių keliamoji galia mažesnė kaip 500 kg, sportinių laivų bei vandens dviračių privalomos registracijos.
Gandonus pirkdamas ir tai gauni ceki, o cia variklis.Andrei rašė:kas man atsakis , siulo man varikli bet be dokumentu . Ar nera problemu su registravimu ?
gili mintisNegazdink rašė:Gandonus pirkdamas ir tai gauni ceki, o cia variklis.Andrei rašė:kas man atsakis , siulo man varikli bet be dokumentu . Ar nera problemu su registravimu ?
O tu mašiną pirktum be jokių dokų???? Kam dar kvailus klausimus uždavinėtAndrei rašė:kas man atsakis , siulo man varikli bet be dokumentu . Ar nera problemu su registravimu ?