sparnas yra ir buvau uzdiejas,reiks kelt dar bandyt.gal ir angos dar skires mano kataloge to nerodo.na korbas 1000lt kazi ar apsimokietu jai zynuociau kad kylsiu tada imciau gal,reiktu issinuomot 3,5 arkliuku tikraji. pabanymui. 

Gaunu visą korbą Merkuriuko 3,5 . Kai išbandysiu, parašysiumarenas rašė:sparnas yra ir buvau uzdiejas,reiks kelt dar bandyt.gal ir angos dar skires mano kataloge to nerodo.na korbas 1000lt kazi ar apsimokietu jai zynuociau kad kylsiu tada imciau gal,reiktu issinuomot 3,5 arkliuku tikraji. pabanymui.
seip taip ir yra patc korpusas korbo reiskias irgi skires.na bet galvojimo turiejom.o korba uzdiejus 3,5 butu viskas tikslu.Vitolis rašė:Marenai, Reikėtų atmint, kad 2,5 variklio korbo difuzoriaus angos skersmuo lygus 9mm, o 3,5 - 13mm.
Taip pat skiriasi ir akseleratoriaus angos skersmuo:
2,5 - 16mm
3,5 - 19mm
Todėl ir galvoju keist visą 3,5Aj korbą.
Pabandyk dar pakelt transą, kad kavitacine plokšte praktiškai būtų lygi su transo apačia. Svarbu, kad sraigtas oro negaudytų. Ir jei nepasidarei sparno ant variklio kojos (hidro sparno) būtinai pasidaryk ir viską atlikęs pabandyk. Dar pažaisk su kojos padėtim transo atzvilgiu. Gali būt, kad reiks jį pastatyt tarp pirmos ir antros skylės, arba tarp antros ir trečios. Tada reiks papildomai pragręžt papildomas kojos fiksacijos padėtis. Jei neturi sparno išmatavimų, kažkur buvau čia indėjęs. Jei ne, parašyk. Atsiūsiu.
Meluga reikia užbaigti surinktiemsas rašė:Meluga arba LLarus rinkis, visos kitos nusileidžia kokybe šioms dviems.
bandysim. dekuiKleckas1978 rašė:imk zemen reduktoriu ir tikrink vandens poma - sparnuote (siaip pagal ideja gamintojas jas siulo keisti kas 100 valandu darbo arba 1 karta metuose).
arba termostatas
meluga geriausias variantasemsas rašė:Meluga arba LLarus rinkis, visos kitos nusileidžia kokybe šioms dviems.
su sparnuote viskas gerai.Kleckas1978 rašė:imk zemen reduktoriu ir tikrink vandens poma - sparnuote (siaip pagal ideja gamintojas jas siulo keisti kas 100 valandu darbo arba 1 karta metuose).
arba termostatas
:D :D :D pievos. Jei butu tokiu defektu tai zmones eilese nelauktu situ valciu. Be to visas valtys fotkini?? O gal pats prekyba uzsiimi? Klientus i savo puse lenkiFBE rašė:Ok, nekeliu čia savo darbų nuotraukų, tačiau, kad visiems būtų aišku, įkeliu visiškai naujos Meluga defektus
1 valtis. 10 foto.