DainiusM rašė:as naudojau 2mm AMG3.
Kas tas 2mm AMG3? Google visokius mersus, ratlankius meta

DainiusM rašė:as naudojau 2mm AMG3.
Oi, labai atsiprašauminBOAT rašė:Dolcas, tai gali daryti iš plastiko arba iš faneros. Galima ir iš skardos, bet tau ji prie PVC valties nelabai dera. Kai būsiu darbe, nufotkinsiu paprastą staliuką į PVC valtį. Gal Alkanas nenualps iš piktumo
2 milimetru storio aliuminio-magnio lydinio skardos marke...Dolcas rašė:Kas tas 2mm AMG3?
variklis ryškiai per žemai pagal transą. Pabandyk dar paaukštint. Bus efektas tikrai geresnis.Dolcas rašė:Nu pas mane ne tik variklis telpa
Vitolis rašė:variklis ryškiai per žemai pagal transą. Pabandyk dar paaukštint. Bus efektas tikrai geresnis.Dolcas rašė:Nu pas mane ne tik variklis telpa
Galima, bet reikia tada jau pirkti kita laikikli, klijuojama kaip manau, klijuot, ir t.t.... Va tame ir esme kad honwave ant transo turi tas papildomas medziagos ataugas, persiprasau, nezinau kaip tiksliai tai vadinasi, ir jos matomai uzima vietos reikalingos :/Dolcas rašė:Galima sonaro laikiklį ir iš valties šono tvirtinti, nebūtinai gale, nes kaip supratau, nori,kad laikiklis būtų nuimamas.O šiaip,man tų bangų atmušėjų ir nereikia
Su Velcro juostelėmis trikampį arba abudu esu daręs ne vienai valčiai. Ją atklijuoti galima tik terminiu būdu. Reiškia reikia atsargiai kaitinti fenu ir kokio nors įrankio pagalba neskubant atlupti. Turiu įspėti, kad kai kurių valčių gamyklinis klijavimas būna mirtinas. Tuomet ... vis tiek reikia darytiPfk rašė:Aciu uz minti su velcro juostelem. Atrodo variantas teisingas. Vat klausimas, kaip lengvai tie trikampiai pasiduoda atklijuojami? Daugiau darbo/resursu kainuotu pamodifikuot ta viena trikampi ar sukt tiesiai prie transo? Valtis bus transportuojama sulankstyta
Tam, kad trancas netyčia neišsinertų iš laikiklių, labai geras sprendimas- varžtai kiaurai, kniedės, medvaržčiai. Tai to stiprumo tikrai pakanka. Yra PVC valčių, kur varikliai iki 70 HP ir trikampių nėralinasykas rašė:Galvojau, kad sitie trikampiai netik nuo vandens purslu, bet ir stiprumui, kap "atramines sijos"su velkro juostelem gera ideja