Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #706975   DainiusM
 02 Lap 2017 14:23
klaida... daug kas spec raso gliCas, tai man ir idomu pasidare is kur kojos dygsta sitokiam rasymui? nuo rusisko "глис" gal ir kirilicos nemokejimo...
 #707029   alkanas
 03 Lap 2017 08:13
Airdeck valtis žmonės renkasi dėl mažesnio svorio ir lengvo surinkimo. Tavo atveju į ta valtele daug € nekisciau, ilgai ja nesinaudosi. Sedek ant borto ir nesuk galvos. O jei vistiek nori, tai gali virš dugno tarp balionų dėt plokste ir ant jos kėdę, gali ant borto klijuoti laikiklius ir tvirtinti kėdę, arba suolo laikiklius papildomai kur reikia prisiklijuot
 #707073   alkanas
 04 Lap 2017 00:36
Rašoma buvo apie kolibri.
Apie "gerus" brendus tai čia kaip kas supranta, kam Kolibri kam larus promarine ar suzumar ir PNS pūslės
 #707093   Aksas
 04 Lap 2017 10:44
Keistas toks nusistatymas. Kolibri valtį naudoju jau 3 metus. Kiekvieną kartą lankstau, pats vienas susinešioju. Man pilnai pakanka. Kokybė tikrai ne Maximinė. Aišku, būtų galimybė laikyti priekabą ir valties neišleidinėti, būtų mąstoma apie didesnę ir geresnę. Bet už tai kiek sumokėjau, kokybe esu patenkintas.
 #707098   minBOAT
 04 Lap 2017 12:22
Norėčiau kelis žodžius tarti apie KOLIBRI valtis. Eilę metų taisant įvairių gamintojų PVC valtis, patekdavo ir visų modelių Kolibri. Tikrai nebuvau patenkintas tų valčių oro vožtuvais, siūlių kokybe. Atskirais atvejais ir PVC audinio storiu. Kalbu apie senesnes valtis. Tačiau pastarųjų metų modeliai iš esmės yra ženkliai kokybiškesni visomis prasmėmis. Gražaus dizaino. Todėl dabar baidytis Kolibri jau nėra dėl ko.
PVC valčių gamyboje pastebiu tokias tendencijas. Vieni gamintojai startuoja su išskirtine kokybė, o išsikovojus gerą vardą ir vietą rinkoje, pradeda viską optimizuoti, taupyti, mažiau skirti dėmesio kokybei. Kiti gamintojai neriasi iš kailio norėdami būti patrauklesniais vartotojams siekdami aukštesnės kokybės už konkurencingą kainą. Viskas yra reliatyvu. Niekas nestovi vietoje.
Nuo 2017 m. rugpjūčio mėn. Oficialusis ir igaliotasis KOLIBRI garantinis ir pogarantinis servisas yra minBOAT.Service
 #707107   minBOAT
 04 Lap 2017 19:02
Naujoms bet kokio gamintojo valtims nebūdingas oro išėjimas per patį PVC audinį. Mano praktikoje buvo tik vienas atvejis kai UK pirkta nauja Honwave valtis Airdeck dugne turėjo 2 ar 3 vietas, kur oras ėjo tiesiai per PVC. Kažkaip netolygiai buvo užlieta...
Siūlių visiškas sandarumas yra visų gamintojų galvos skausmas. Jei ir tų, kurie siūles suvirina ugnimi ar šaltu būdu. Beveik visose randu kažkokių nesandarumų. Tikrintų naujųjų Kolibri siūlės mano vertinamos taip pat kaip Bush.
 #707108   minBOAT
 04 Lap 2017 19:12
ramkis rašė:MinBOAT ar jos pagerėjo būtent nuo tos datos kur nurodei? :cool:
Aš dar nieko nedariau, kad jos dar labiau pagerėtų. Tačiau yra ketinimai tiesiogiai prisidėti prie Kolibri kai kurių modelių tobulinimo. Geresnio pritaikymo žvejų poreikiams, lengvesnio glisavimo ir pan.
Tam reikia suderinti 3 šalių galimybės, interesus, skirti daug laiko, važiuoti į gamyklą... Tikriausiai ten valgyti daug lašinių su cibuliais gausiai užgeriant...
Bet kokiu atveju, visos naujienos pasieks jus
 #707109   alkanas
 04 Lap 2017 19:25
Leidžia ir naujos per medžiaga ir ne viena, tiesiog jos kaip "mažai naudotos geros" parduodamos vis kitam žmogui , jų remontuoti neapsimoka, taip ir randa uz visai pigiai kokį galutinį vartotoją kuriam ji gera
 #707118   minBOAT
 04 Lap 2017 22:52
Tai ir puiku :)
Daugelio valčių oro nuotėkį dažniau pastebi tie, kurie jas laiko visada pripūstas. Ant priekabų ar pan.
Dar tarp importuotojų sklando kalbos, kad 10% oro nuotėkis per parą yra deklaruotas sertifikuojant valtis EU rinkai ir gaunant CE žymėjimą. Tokio dokumento man nei vienas lig šiol neparodė...
 #707119   alkanas
 04 Lap 2017 23:16
Būtent, Aksas, palaikyk pripusta, per žūklę nieko nepajusi.
o kas liečia valciu gamintojus ir visokius ju šūkius tipo pitiletku za tri dnia ir tt tai nepirma kartą ir nevienintelis gamintojas maike ant krūtinės plėšė, kaip nieko gero nebuvo taip ir nėra nei dinamikos nei reliatyvumo
 #707136   Dovydas30
 05 Lap 2017 18:36
Nu ka isbandziau siandien brolio valty,kad zinot ko noriu testuota valtis suzumar 360al,vietos 2 pakanka bet jei jau imciau toke didele tai visus 4m geriau tada balionai 50cm,nes sita 1 nesiau is namu atgal tai nelabai smagu bet imanoma,butu su airdeck valtis nereiktu ten ta dugna rinkt isrinkt gal butu superinis variantas
 #707138   Bigudukas
 05 Lap 2017 18:41
Turejau promarine ibp300, promarine iba300, dabar deluxe320. Tik nauja valti nusipirkes ja kietai priputu ir palaikau ilgesniam laikui. Ne viena tureta valtis oro neleido. Ir taip visas laikydavau garaze pripustas, jokiu problemu neturejau nei su oro nutekejimu nei su dar kazkuo.
 #707140   Dovydas30
 05 Lap 2017 18:54
Minboat ta prasme su 3,60 gimarojus tai ten +15 kg per 2 tases jau daug nepakeistu,problema kita dugna rinkt isrink,o gal yra kazkas is didesniu su airdeck? Ar jau taip nepastoveciau? Balionai 45cm ziurejau bush skate ten 51 oj smagiai sedetusi ant ju manau
 #707144   PelkiuSenis
 05 Lap 2017 19:40
Sakai tau ok butu nesiot, kad ir per 2 tases 3.6-4m ilgio valti, kur bendras svoris 70kg, gal net daugiau, ir kaip rasei 500m? :roll: Jau vien atvykus i vieta 2k su valtimi, ir bent kartas su iranga, o jei dar variklis, jei elektra tai akumas....
Kitas momentas, jei bus elektra tai 100Ah akuma ir varikliuka tampyt kaifo ir nebus prie valties., bent 5k vaikscioiot iki automobilio tektu
O 50cm bortai sedejimui gerai, bet nzn ar tikrai to reikia. 40cm bortai, 3m kietadugne valtele, ir gana normalu sedet, o mano ugis ir virs 1.9m.
Jei nori airdeck didelio - tai variantas, honwave 3.8m: http://www.s-technika.lt/honwave-pripuc ... -t38-ie-2/
Svoris 50kg, bet jau viskas vienoje taseje.
 #707145   Dovydas30
 05 Lap 2017 19:46
Anksciau kur rasiau mazos irgi ieskausi ziuriu kada vienas kad ir pasinest galeciau,bandziau su tohatsu 6 tai elektros nesinoretu po benzo,tik jau reiktu 8-10variklio. Valtis valtis su varikliu tada lriekabos reik garazo to nera ir galvoji ka ce susiburt
 #707147   vytiocha
 05 Lap 2017 19:53
Valties zvejybai 380-420 nupirkimas yra sunkus kompromisas.Pats kazkada prie Ventes 4m zodiac valti surinkinejau kuvaldikes,didelio atsuktuvo ir pagalio pagalba.Uz gero kilometro taryt eseriai kaip pablude kibo.... kaip pablude milijonas piktu uodu padejo surinkinet valtele.Keikdamasis priemiau sprendima-priekaba.4m airdec valtele nebus lengviau transportuojama ar nesiojama-svoris skuros aidec valteles ta pati,o kartais dar +2-3kg.Kad stovet normaliai ant matraso reiketu pasidet kazka tai.Nesistovi komfortiskai nors tu ka.Dar viena baika-3kg starki pabandyk numest aukstyn papais.... .Dar-4m airdec tradicine,uzdejus 15-20ag matariuka ,raitysis kaip kirminas.Yra kompromisas daug maz.Tai ruskos-ukrainietiskos pilnai pripuciamos DND valteles.Ten konstrukcija labai nebloga-dugnas nesiraitys,surinkimas dar parastesnis.... ,bet kokybe juju.Va atsimenu kai nusipirkau maskvic-2141-pasaka.Pasaka kol nepamaciau audikes lodeles ir pasatuko-kuilio.Jei nera priekabos siai dienai rinkciaus kietadugne valtele-dvi tases,surinkimas +8-10min ilgiau nei pilnai puciama,bet uz tai komfortas, praktiskumas.Del 3.5-4m valteliu tiksliausiai issireiske Zimka-tai savanoriskas draugo isigijimas kuriam beveik dzin tavo problema-4m valtele,jos tampymas,surinkimas-isrinkimas.Pirk zmogau 290-320 valtike,motoriuka tohatsiuka 9,8ag 27kg ir kaifuosi kaip benbras prie storos drebules.... ir draugui patarsi toki kaifova komplekteli isigyt.
 #707151   varanas
 05 Lap 2017 20:23
Na del svorio tai airdeck, bet kokiu atveju laimi, jei kietadugne pvz 320 sveria apie 50 ar 60 kg. Ta pati airdeck brig d 330 w 31 kg o honwave 38 kg tai 20 kg. MAZIAUSIAI LENGVESNE TAI JAU YRA SUPER. ;-var-var. Jei ne ant priekabos tai mano nuomone tik airdeck
 #707164   Tukas
 06 Lap 2017 07:38
Dovydas30 pasizek valti su DND dugnu kur Vytiocha paminejo. As tokia irgi turiu nusipirkes ir nesigailiu. Stoveti 3 kartus geriau negu ant airdeck, surinkimas isrinkimas dar paprastesnis. pas mane ilgis 330 kameros 48cm, pilnos valties svoris 46kg (vienas suoliukas sveria 3.8kg, tai 2x3,8=7,6kg) tik va minusas, kad visas svoris viename maise ir jeigu nesi vien tik pacia valti maise vistiek gaunasi apie 38kg. Kokybe.. gal priklauso kokio gamintojo pasirinksi, as pasirinkau navigator, tai del kokybes neturiu jokiu priekaistu (valciu esu ciupinejes nemazai)
 #707165   alkanas
 06 Lap 2017 09:17
Dnd navigator gerai jau vien dėl garantijos, jei ji reali, kitų bijočiau, nebent solar arba rotan, bet € daugoka ir automatiškai dar didesnė ty brangesnė rizika. Jas daugiau išleistas vežiojasi ir kaip jų ilgalaikis oro laikymas, siūlės neaišku, rinkausi iš dnd, buvau apsistojęs ties grouper 330, gyvai mačiau, nusprendžiau nerizikuoti
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė