Kt. patiekalai ne iš žuvies, firminiai receptai, gaminimo paslaptys, naudingi patarimai
#15679 Agis
05 Lap 2006 00:19
Manau, visi zinome, kad prie karstu zuvies patiekalu maistiniu suderinamumo atzvilgiu geriau tinka ryziai, negu bulves.Taciau be isradimo pateikti ryziai greitai atsibosta ir nebenorima apie juos kalbeti.Siulyciau pabandyti pora garnyro is ryziu variantu.Tiek pirmu, tiek antru variant ryzius pirmiausia issiverdame.Kas tingi virti pagal tikrajy ryziu virimo buda, gali tiesiog virti jau plikytus pakeliuose.Taigi isverdam, atsaldom.Pirmu atveju pakepinam truputelyje aliejaus (jei sau negaila, tai zinoma alyvu) tarkuotu morku ir svogunu, ydedame truputy ryziu prieskoniu (cia irgi kas megsta ).Pakepinus sudedame i ryzius, ymusame pora kiausiniu, viska ismaisome ir darom apvalios ar pailgos (cia pagal ismone) kotletukus ir juos pakepiname truputy is abieju pusiu.Zinoma kepti reikia pradeti tada, kai pagrindinis zuvies patiekalas baigiasi keptis ar troskintis.I lekste dedame jusu paruosta zuvy, o aplink isdeliojame kotletukus, kuriuos galima yvairiai papuosti darzovemis , cia velgi pagal ismone.
Antruoju atveju i isvirtus ryzius pilame normalaus, ne to po tris litus sojos padazo.Panasiai jei pora tu pekeliu virtu ryziu, tai kokius keturis valgomuosius saukstus.Imusam irgi kiausiniu(kiausiniai cia irgi pagal kieky, as rasau mazdaug keturiom porcijom) ir butinai maisydami beriam miltu, nes sojos padazas numusa ryziu glituma, tai ta mes kompensuojame su miltais.Dedame tol, kol matysime, kad jau formuojasi kotletukai.Manau kokius tris, keturis saukstus.Toliau kepame kaip ir pirmame variante.Pirmu variantu paruosti ryziai labiau tinka prie musisku zuvies patiekalu, antru variantu labiau tinka prie kinietisku, japonisku zuvies patiekalu.Tai tiek, skanaus :lol:

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

  • VDS, VPS serveriai
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė