As, jei gerai supratai - irgiSaugirdas rašė:Sveikinu nugalėtojus!![]()
Aš kalbu apie vieneto svorį...
Nebuk mazas vaikas, neuzsiciklink.Tik biez obyd jei ka....Saugirdas rašė:Čia ne apklausa šiaip idomu. Internete neradau (matyt blogai ieškojau), tad sakau, gal jus žinote?
As specializuojuosi greitajame auksliu gaudyme.Studijuoju siu zuvu buda, buvimo vietas, ju iprocius, jauku sudetis, slifuoju technika ir pn. dalykus.Liaudiskai snekant esu aukslininkas.Na kaip pavyzdi galiu pasakyti, kad paskutinese varzybose su 5m meskeryte (pavadelis 0.10mm) Nemune ant sroves istraukiau `800g karsiuka.Vegys rašė:LABAI ALKANAS, negi sunku pasakyt kokią didžiausią žuvį pats pernai/šiemet sugavai varžybų metu ?
Tik biez obyd jei ka....
dekui, saturnaisaturnas rašė:Siaip paciam uostadwari , uz krantines nebloga wieta palapinej , duotum ten sawininkams kokia 10 lt , leistu laiswai , o ir stalas medinis su suoliuku yra . Dar pries ji yra kelioms palapinems , o taip wietu ten neperdaugiausia
Cieli, su luobelėm, tiesiai iš lauko - vienas kitas įvairios rūšies grūdas matosimcdee rašė:Skumbrotai, o kokie zirniai? slifuoti cieli kaip parduotuvej, ar tikri su luobelem dar?
Bijau, kad jau bus "sujaukinęs" prie alaus - tiek svečių turėjo....Airis rašė:sakiau kas turipats maciau kaip jame...40kg
laukini, y man pora maišiukų papigiai pavarai, bo laikai neramūs artėja, reik atsargas kaupt žiemaiLaukinis rašė:skumbrotai bus visko ir kukuruzu ir zirniu tu tik maisu daugiau turek.......bo 1 maisu teturejom tij makaule insiveze tik 40kg kukuruzu