Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #274283   meskute
 14 Bal 2011 20:41
varnenas rašė:noriu vaziuot i howta pabandyt, kas esat gaude galit patart kas ir kaip?
(kad sumustinius reik slept nuo ziurkiu tai zinau...)
jei leistmeisi zemyn nuo howto virshaus pietine puse -tai yra ne pro uosta,privaziuotum is kaires puses salutini kelia,i kuri isukti labai status kampas.ten uz kokia 15 metru sustok.ir susirask praejima tarp zmoniu sklypu.jis kgal kokio 2,5 metro plocio pradzioje atrodo kaip tunelis.eidamas iseisi i taka ir pasukes uz kampo apacioje pamatysi issikisusia uola.perlipi per tvorele prie kurios prikalti uzrasai:pavojinga gyvybei ar panasei.ten rasi pora virviu ,kad butu kiek saugiau nusileisti.va ant tos uolos ir zvejok .kliuviniu gana mazai o gylis yra namazas.ten net atoslugio metu vietiniai sokineja nardydami nuo uolos
 #274321   meskute
 14 Bal 2011 21:45
taigi kaip gaminti dogfish tai kaip nors rasiu ,pilnas netas info o va kaip skura jam teisingai nulupti tai nezinau. girdejau ,kad reik verdanciu vandeniu nuplikyti tada gerai nusilupa
 #274326   Angler
 14 Bal 2011 21:57
Meskute pirma pasigauk ta sunzuve paskui peilius galask :grin:
 #274328   meskute
 14 Bal 2011 22:01
pasigaut ne beda kiek rudeni juroi gaudziau tiek kibo ,as jas net ant kranto palikdavau,tai pora valandu gyva budavo.O kai is vandens trauki ir pasvieti tai visai graziai atrodo - ish vandens ateina dvi blizgancios akys tai supranti jog ta zaraza uzkibo.kartais jie stipriai uzpuola.vasara howte ant porcijos gaudydavau kai nebuvo kas veikti.
 #274334   Devidas
 15 Bal 2011 01:53
sveiki.siand zvejiba pradejau puse 11 dienos zvejojau iki 20h laimikis 6 krabai kurie sekmingai grizo atgal be jokiu traumu.siand naudojau tokius masalus kalmarai salditi, palaikiti razor,krevetes, krabai ir ragworm.zodziu nieko gero pakeiciau 2 zwejibos vietas.tikriausei mano sistemose problema arba pats esu nevizucka :D,na bet krabus istraukiau, zvejojau meciau i gyli palei pakrante zodziu visiskas s...,.nezianu jauciu reik man sujumis palekti jai aisku prijimtumet, kada pazvejoti i jura kartu nes jauciu arba as kliovo nepamatau arba ... net nezinau,aisku nera ko noreti 4 kartai isvis juroj gaudau.
na cia kazkuris is forumieciu parase tikras zvejis ne tas kuris traukia viena po kitos o tas kuris zvejoja visa diena ir nieko nepagauna:D,
smagu istraukiai pasifotkinai ir plauk atgal,gal kita kart uzkibsi:).nesu is tu kurie gaudo del maisto,viena kita suvalgau bet tai svarbu gera nuotaika ir gerai praleistas laikas.
jai paviks ikelsiu kelis puslapius apie zvejiba nujauciu kad jau zinote bet vistiek :D
 #274337   varnenas
 15 Bal 2011 02:25
Devidas rašė:sveiki.siand zvejiba pradejau puse 11 dienos zvejojau iki 20h laimikis 6 krabai kurie sekmingai grizo atgal be jokiu traumu.siand naudojau tokius masalus kalmarai salditi, palaikiti razor,krevetes, krabai ir ragworm.zodziu nieko gero pakeiciau 2 zwejibos vietas.tikriausei mano sistemose problema arba pats esu nevizucka :D,na bet krabus istraukiau, zvejojau meciau i gyli palei pakrante zodziu visiskas s...,.nezianu jauciu reik man sujumis palekti jai aisku prijimtumet, kada pazvejoti i jura kartu nes jauciu arba as kliovo nepamatau arba ... net nezinau,aisku nera ko noreti 4 kartai isvis juroj gaudau.
na cia kazkuris is forumieciu parase tikras zvejis ne tas kuris traukia viena po kitos o tas kuris zvejoja visa diena ir nieko nepagauna:D,
smagu istraukiai pasifotkinai ir plauk atgal,gal kita kart uzkibsi:).nesu is tu kurie gaudo del maisto,viena kita suvalgau bet tai svarbu gera nuotaika ir gerai praleistas laikas.
jai paviks ikelsiu kelis puslapius apie zvejiba nujauciu kad jau zinote bet vistiek :D
pagrindine tavo kalida, tai kad reik pradet zvejot 20h o baigt 11 dienos.... diena juroj zuvys nelabai aktyvios...
 #274338   varnenas
 15 Bal 2011 02:38
meskute rašė:
varnenas rašė:noriu vaziuot i howta pabandyt, kas esat gaude galit patart kas ir kaip?
(kad sumustinius reik slept nuo ziurkiu tai zinau...)
jei leistmeisi zemyn nuo howto virshaus pietine puse -tai yra ne pro uosta,privaziuotum is kaires puses salutini kelia,i kuri isukti labai status kampas.ten uz kokia 15 metru sustok.ir susirask praejima tarp zmoniu sklypu.jis kgal kokio 2,5 metro plocio pradzioje atrodo kaip tunelis.eidamas iseisi i taka ir pasukes uz kampo apacioje pamatysi issikisusia uola.perlipi per tvorele prie kurios prikalti uzrasai:pavojinga gyvybei ar panasei.ten rasi pora virviu ,kad butu kiek saugiau nusileisti.va ant tos uolos ir zvejok .kliuviniu gana mazai o gylis yra namazas.ten net atoslugio metu vietiniai sokineja nardydami nuo uolos
cia tas status kampas kiek suprantu tai priesingoj pusej negu uostas?
 #274339   Devidas
 15 Bal 2011 03:01
Dekui!
na bet per nakti dar sedeti turetu salta pokalkas buti.kiek maciau tai forume tai dienos metu pasigauna zuveku.o kiek ten tiksliai h tai as nezinau.
 #274413   oli
 15 Bal 2011 10:49
Devidas rašė:sveiki.siand zvejiba pradejau puse 11 dienos zvejojau iki 20h laimikis 6 krabai kurie sekmingai grizo atgal be jokiu traumu.siand naudojau tokius masalus kalmarai salditi, palaikiti razor,krevetes, krabai ir ragworm.zodziu nieko gero pakeiciau 2 zwejibos vietas.tikriausei mano sistemose problema arba pats esu nevizucka :D,na bet krabus istraukiau, zvejojau meciau i gyli palei pakrante zodziu visiskas s...,.nezianu jauciu reik man sujumis palekti jai aisku prijimtumet, kada pazvejoti i jura kartu nes jauciu arba as kliovo nepamatau arba ... net nezinau,aisku nera ko noreti 4 kartai isvis juroj gaudau.
shaunuolis Deividai,ne todel kad krabu prigaudei,o todel kad turi tikra uzsispirima zvejot juroj,patikek su tokiu noru tikrai su laiku pagausi,ash metus laiko shuda maliau po pliazus ir buvau laimingiausias zmogus kazkada kai ishtraukiau pirma dogfisha :lol: pagrindine gal to mano shudo malimo klaida buvo mazai domejimasis ta zvejyba,ta prasme darymas taip kaip ash manau reik daryt,o ne mokymasis ish kitu kurie jau gaudo,sake man nemesk toli,tai gi ash bl protingesnis dar ir vaderius nusipirkau kad toliau uzmeshchiau isilipes i vandeni :lol: sistemeles naudojau kurios man patiko,kaip pasirode jos ish laivo skirtos zvejot :lol: nu chiudai vienzodz...ilgos zvejybos vienoj vietoj taippat duos savo,pazinsi ta vieta,ishsiaishkinsi kada ten zuvis kimba,nevisuose vietuose vienodai tai vyksta ir skaityk ta foruma airiu jurines zvejybos kuri pats imetei,ten tikri klodai ziniu,per ji ir su airiais susipazinsi zvejais...ir varnenas tiesa byloja,nakti kimba geriau...
 #274523   varnenas
 15 Bal 2011 13:48
Devidas rašė:o tu varnenai ar bandei hofte?...
dar ne kolkas, kai lydekos aprims reiks varyt....
 #274575   meskute
 15 Bal 2011 17:08
varnene ta vieta gal ir ne ta apie kuria sakai ,o gal ir ta vienu zodziu ziurint nuo pietinio howt shvyturio i howt puse tai ta vieta butu kaireje.Pazystami gaude ir deshneje svyturio ,bet ten per potvyni ne kas reik kilt akstyn ir seip man ten nelabai patiko.
 #274577   meskute
 15 Bal 2011 17:12
To Deividas : oli beveik metus gaude kol pradejo pagauti,jei ne jis as taip pat gal nieko ir nepagauciau.stai bus metai kaip juroj gaudau ir pasigirti laimikais nelabai galiu.susitiksim,parodysiu sistemeles ,kaip pasideryti,paleksim kartu .greit ir musu apylinkese turi pradeti kibti as po velyku planuoju patikrint palekti galesi prisijungti.Gal dar mano kelioniu kolega daniel prisijungs . :gutgut
 #274615   Angler
 15 Bal 2011 19:20
Pamenu berods pries gerus trys metus kai,tik pradejau lankytis siame forume si tema buvo labai nepopuleri,net kai ji buvo sukurta vienas is moderatoriu lengvai supykes paprase,kad apie zvejyba Airijoje butu rasoma bendroje temoje "zvejyba uzsienyje".Pamenu kai pats raginau aktyviau dalyvauti temoje apie zvejyba Airijoje,taciau praejus kuriam laikui viskas pasikeite is esmes si tema tapo labai populeri,o naujai prisijungenciu nariu zvejojanciu Airijoje stipriai daugeja,tai stai prie ko as lenkiu,gal susiburti mums i koki zveju klubeli :roll:,kaip tai jau padare musu tautieciai zaidziantys krepsini ir futbola.Kiek zinoma man Lenkai jau senai turi zveju kluba ir sekmingai ten vysto veikla ir ne tik zveju kluba jie jau ir zukles versla cia suka na,bet kaip sakant kaip be butu gaila lenkai daug kur mus lenkia :oops:
Taigi ar atsirastu mane palaikanciu,ar atsirastu kas noretu papildomos veiklos,o gal kas is musu jau turi patirties tokioje sferoje :?: gal kas is musu jau yra kokio klubo narys kuris galetu pasidalinti savo patirtim ir naudinga informacija.
Parasykite savo nuomone ka manote apie tai,gal kas turite kokiu pasiulymu ar ideju :?:
 #274622   meskute
 15 Bal 2011 19:42
mintis gal ir nebloga,tik va kaip tai teisingai ishtutuliuoti ne mintyse o realybeje,cia jau reiketu menedzmento sugebejimu,nemazai laisvo laiko tam paaukoti,reik turet ir ryshiu toje srityje su airiu nomenklatura ir manau dar nemazai sioje srityje yra povandeniniu akmenu kuriu mes nezinom.tai nera mazas biznis sioje salyje,yra skiriamos ir pasidalijamos lesos is eurosajungos biudzeto ir tt......taigi angler jei esi pasiruoses dirbti ne 6 dienas per savaite o tris ,ir uzsiimti siuo reikalu pagalbininku atsiras.Cia forume yra tikrai neblogu jaunu ir energingu vaikinu ,o as savo ruoztu kai nuotaika bus iplieksiu koki rasineli apie korumpuota klubo vadovu veikla........ :cig.
 #274648   Angler
 15 Bal 2011 21:42
Man atrodo per daug dramatizuoji reikala meska :grin:,nemanau,kad mums reiktu susidurti su vietine nomenklatura,o ir lesu is europos sajungos neprasysim :grin:,tai butu megejiskas zveju klubas,o ne kazkokia lietuviu bendruomenes Airijoje politine partija :grin: .Manau viskas paprasciau,pradzioje susikuriam praktiska ir akiai ptrauklia svetaine ;-) su klubo pavadinimu,logotipu,forumu ir t.t,bendraujam keliam naudinga info,organizuojam varzybas,meet'us,dalyvaujam airiu organizuojamose varzybose(su klubo veliava :) )ir pan..Pagrindinis klausimas butu finansai kur paimti lesu :?: sakyciau sioje vietoje galetume patys sau padet arba kiek imanoma daugiau rasti ir pritraukti remeju,o kas liecia korupcijos :roll: sitoje vietoje as labiausiai pergyvenciau del taves meskute :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 Angler. Iš viso redaguota 15 kartus.
 #274649   Devidas
 15 Bal 2011 21:43
super ideja Angler! as uz! lt buvau medziotoju burelyje kuri laika tai ten jauciu kazkas panasaus kas ir zvejiboje, (tikslai, uzsiemimai,organizaciniai dalykai, ir t,t..)
reik tik daryti! nebutina kad burelis iskart turetu 100 nariu! darom kuriam prisideciau kuom galeciau!
 #274651   Arnoldas
 15 Bal 2011 22:12
''plot as visom keturiom uz esu :gutgut :gutgut :gutgut :gutgut mielai g :gutgut girdejau as apie lenku suburta kluba, girdejau daug geru atsiliepimu jog zvejai neeiliniai... o kodel girdejau? ogi todel kad jie susibure, o ne pavieniai kaip mes na ir aisq ju bendruomene gerokai didesne... Klubas manau liux reiketu suburti komanda, vieni "baltos zuvies" specai kiti vandenyno kiti SPININGO, tada gal ir varzybose sudalyvautumem, bendra treniruote padarytumem... na visa tai tik laiko ir musu paciu noro klausimas... Del web puslapio mielai galima kazka organizuoti gal rasiu siektiek laiko padarysiu koky... esu pusiau megejas.. jei kas turi daugiau patities prasom "papaisykite" :grin: as meskeres broliai UZ. Tik vienintele beda mes labai issimete po sala...

Na o dabar apie zukle: Dvi dienas plaukiojau Lough Derg ( kiek galima plaukiot minkota varikliu :ruko ) pirma diena padovanojo dvi lydekas viena ~ 0.5 kita apie 2kg ir tris eserius garbaciovinius... siandien lydeku gilumoj nebuvo tad pakranteje su draugu gaudem mano rezultatas du peiliukai jo dvi ~ 1kg... veliau atradom vieta kur troling budu eseriai kabinosi ... tokie 350-500g per 20-30 min po 9 isviliojom... o veliau... aaaaa sela batareika :shock: teko irklais ~2 km pries veja parkinkuot... dienos praleistos pasakiskai. gal but yra cia zveju gaudanciu-gaudziusiu Lough derg.... mielai isgirsciau jusu patirty. :/braj;
 #274654   zekisLT
 15 Bal 2011 22:56
angler sauniai startuoji ;-) as kazkada buvau pagalvojes, kad kluba sukurti cia mums butu visai idomu, susitikimai, per sezona po kelias varzybas pasiorganizuoji, minimalus kazkokie apdovanojimai, bele laikas gerai praleistas...o tu lesu, kur ju daug reikia? puslapio islaikymui? gal pora simtu litu i metus, tai grubiai po pora euriuku nuo keikvieno ir viskas...veliava, vel niekis..marskinelius zinoma galima daryt, tai cia jau kiekvieno garbes reikalas butu tureti, ir tai ka jie ten kainuos, 20lt gal...viska darant per lt, maziau kainuos juk...kur dar lesos? na jei kokios varzybos, minimalus prizai (bus del ko stenktis) tai grubiai startinis mokesti nuo asmens 5e ar 10e ir iseina ne tokie jau minimalus prizai...na kad dalyvauti kur kitose varzybose, dar apie tai tolokai manau butu, pradziai kaip sakant klubo viduje susistyguoti metelius bent...o po to matysime... juk dar yra zmoniu, kurie tik stebi si psl, nes dar neprisiruosia ar nedrysta prisijunkti...o vien aktyviu ne tiek jau mazai, kad pvz internetini psl islaikyti :) tiesa psl sukurimas gali kainuoti, bet kas cia katik rase, kad megejas yra tuom uzsiimti, tai gal kazka ir iseitu savo jegomis sukurti, kad ir pagal eskiza...taigi mano pastebejimu tiek siai minutei ;) kaip bebutu, as UZ ;-var-var.
 #274658   Angler
 15 Bal 2011 23:25
Kaip ir tikejausi palaikanciu yra,o tai dar daugiau ikvepia bendriems projektams ir norui kazka daryt :gutgut.Kazkas minejo apie nariu skaiciu,asmeniskai as del to maziausiai pergyvenu bus ju pakankamai gal su laiku 100 ir daugiau,mane jaudina kiti dalykai:Ar sugebesime buti ir vadintis tikrais zvejais airiu akyse,ar neprisidarysime gedos,ar eilini karta neapsijuoksime su savo klubu ir toliau nesiosime brakonieriu varda,manu suprantate apie ka kalbu,nesakau,kad visi esame tokie,taciau zvejodamas daug matau daug bendrauju su musu salies zvejais ir matau ju poziuri i zvejyba ir laiko praleidima gamtoje.Kaip bebutu gaila,taciau daugelyje is musu islikes tas instinktas zudyti viskas kas gyva vandenyje,juk jeigu kursime kazka cia saloje teks daug bendrauti netik tarpusavyje,Lietuvos meskeriotojais,o ir su vietiniais Airijos zukles megejais ir praktiskai zaisti pagal ju taisykles.
Kas liecia klubo svetaine manau cia turetu padirbeti profisionalas,kaip minejau svetaine turi buti praktiska,maloni akiai ir neatrodyti kaip paprasciausias blogas,jeigu Arnoldai esi stiprus sioje srityje galime sesti ir kazka bandyti kurti.Del pinigu,ju niekada nebuna perdaug :) ,kaip minejau zekis svetaines islaikymas kainuos,o tai yra hostingas plius kazkiek domeinas,tureti klubo fonda irgi naudinga,bet sitie dalykai sprendziami eigoje.
Kitas dvi savaites busiu Lietuvoje,esu susirades zmogu kuris gerom kainom kuria svetaines galeciau su juo susitikti perkalbeti,pasakyti ko mazdaug reikia,suzinot kainas ir t.t
 #274663   Devidas
 15 Bal 2011 23:57
Del lesu, paramos, reklamos ir panasiai galima kalbetis su zukles parduotuvem uz tai reklama saite :),tai pat sukontaktuoti su mokamais tvenkiniais ir t.,t.,.. zukles reikmenu firmomis.
tikslas klubas netam kad parsinesti daugiau zuvies i namus :D cia viena is mano nuomoniu apie kluba:D
dar manyciau kad reiktu nario istojimo mokesti galbut ivesti:),tinklapio islaikimui, veliavu kurimui ir panasiai.
tai galbut pradziai registruokimes del klubo kurimo,padarom susirinkima su meskerem krante apsprendziam eiga krypti tiksla ir pirmin.
O del to kad musiskiai isimete po visa sali as manau ne problema, manu kelis kartus i metus sugebesime klubieciai susirinkti visi!
 #274664   Devidas
 16 Bal 2011 00:03
ties dar jai del dizaino klubo tai yra veliava, maikutes ir taip toliau mano drauge dizaina baigusi tai eskizu butu tikrai...
 #274665   meskute
 16 Bal 2011 00:13
Angler tai sakai ,kad partijos nekursi ir pinigu nereikia ,o jau sekancioj eilutei rasai ,kad pagrindinis klausymas finansai tai kaip gi is ties yra ,juk sakiau entuzijazmo vien neuzteks,ir as nedramatizuoju ,o pasakiau savo nuomone.Ir dar kas liecia lenkus jie kitokie nei lietuviai airijoj ir ju pasaulyje virsh 40 milijonu ,o musu.......ir tai jie turi tik viena bloga ir gal kai ka panasaus i kluba.....bet is esmes mintis grazi
 #274666   zekisLT
 16 Bal 2011 00:19
konkreciai kurti tokiam kaip klubui, nereikia nuo a iki z, nes: 1. kad ir vienam ar keliems is musu laiko labai daug atims,jei visu pirma sugebes. 2. jei uzsakinejant rimto programisiaus, tai kainuos nuo 1000lt iki ...0000. ziurint ko norima...taigi manau to nereikia mums, ne verslas juk cia ar dar kas, taigi, paprasta, kukli, priimtina svetaine reikalinga LT ir EN kalbomis. bet kur ir mums narsant nete, pilna sablaniniu svetainiu, cia pirmas psl kuri atidariau suvedus i google svetaines kurimas: http://www.roman.lt/ paciam pirmam psl visi sablonai, juk juose galime keisti ir foto, ir spalvas, ir uzrasus, ir ju kieki, ir meniu ir t.t. ir t.t. juolab tu sablonu yra milijonai interneto platybese, tikrai rasim kazka idomesnio, nors kiekvieno skonis teisingas. bet parinkus tarkim TOP 10 ir balsuojant, issirinksim sabloniuka, ir pirmyn i darba su juo (o ten taip pat bus ka veikti :) ) kitur net kuria svetaines nemokamai (pagal sablonus zinoma) tik ima mokesti talpinimo jis grubiai 200lt metams, ir domenas ( svetaines pavadinimas, tiksliau galune kaip .com, .eu, .lt ir t.t.) mums .ie niekas neduos, nes reikia tureti registruota imone ar VAT numeri ar kazkas tokio, .com gauti be problemu, tas domenas vienkartinis mokesti, berods apie 30lt ir viskas... del psl tokios tos lesos, kapeikos zodziu...
jo, stojimo mokestis kazkos gali buti, kad iskart tuo paciu ir butu psl islaikymui ir pan... as pvz neisivaizduoju, kur poinigus kisa tokie klubai kaip pvz droghedoje ( stojimas 200e ) na gerai, jie moka kazkiek valstybei del upes ''rento'' prieziura gal kazkiek...turi berods pora ezeru, dar jiems kazkiek krenta... bet jei pas juos klubai po 1000 zmoniu uzsidaro, ir anksti pavasari sake kiti klubai jau vsio, pilni, tai kur tos saibos subyra? :superšokas

ir kas svarbiausia, db del klubo ''reikalu'' prigadinsim visa frm :D taigi nzn ka, bet reikia kazka daryti, ar kad ir skiltyje zvejuba uzsienyje, kurti tema su airijos zveju klubas ir pan...ir ten del to diskutuoti, nes jei cia visa tai aptarinesim, neberasim info kas ka gaudo ir pagauna...zodziu, bus siusklynas

p.s. smulkiai destyti minciu nemoku, sorry iskart :lol: :lol: :lol:
 #274668   varnenas
 16 Bal 2011 02:29
zekis teisingai destai, na ir nelabai gaila butu paaukot ten tu euru, as uz ir prisidesiu kuom galiu... tik nezinau kuom.....
 #274669   varnenas
 16 Bal 2011 02:31
Arnoldas rašė:''plot as visom keturiom uz esu :gutgut :gutgut :gutgut :gutgut mielai g :gutgut girdejau as apie lenku suburta kluba, girdejau daug geru atsiliepimu jog zvejai neeiliniai... o kodel girdejau? ogi todel kad jie susibure, o ne pavieniai kaip mes na ir aisq ju bendruomene gerokai didesne... Klubas manau liux reiketu suburti komanda, vieni "baltos zuvies" specai kiti vandenyno kiti SPININGO, tada gal ir varzybose sudalyvautumem, bendra treniruote padarytumem... na visa tai tik laiko ir musu paciu noro klausimas... Del web puslapio mielai galima kazka organizuoti gal rasiu siektiek laiko padarysiu koky... esu pusiau megejas.. jei kas turi daugiau patities prasom "papaisykite" :grin: as meskeres broliai UZ. Tik vienintele beda mes labai issimete po sala...

Na o dabar apie zukle: Dvi dienas plaukiojau Lough Derg ( kiek galima plaukiot minkota varikliu :ruko ) pirma diena padovanojo dvi lydekas viena ~ 0.5 kita apie 2kg ir tris eserius garbaciovinius... siandien lydeku gilumoj nebuvo tad pakranteje su draugu gaudem mano rezultatas du peiliukai jo dvi ~ 1kg... veliau atradom vieta kur troling budu eseriai kabinosi ... tokie 350-500g per 20-30 min po 9 isviliojom... o veliau... aaaaa sela batareika :shock: teko irklais ~2 km pries veja parkinkuot... dienos praleistos pasakiskai. gal but yra cia zveju gaudanciu-gaudziusiu Lough derg.... mielai isgirsciau jusu patirty. :/braj;
lough derg kaip ir visam shanone zuvies apstu, ten viena vakara teko palei krantus plaukiot ir metyt blizgute, tai nusiskut negaliu, lydeku prigaudziau.....
 #274713   oli
 16 Bal 2011 11:12
"meshkos dziaugsmo pliaze" co.Cork, vakar:

Paveikslėlis
 #274725   zekisLT
 16 Bal 2011 12:29
man patinka sio pleze pavadinimas ;-var-var. ;-var-var. o tik vienas? oli nepasikuklinai del reportaziuko, viskas kukliai ir aiskiai ;-) :lol:
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė