Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #207568   oli
 10 Lie 2010 12:31
Alvius rašė:Dar anksti skumbres
Corke jau aina i skumbres i polakai...
 #207587   dalius1984
 10 Lie 2010 14:58
oli rašė:
Alvius rašė:Dar anksti skumbres
Corke jau aina i skumbres i polakai...
bl nuwaziuociau bet tolokai nuo dublino,geriau palaukt pora saw aiciu ir pas mus atsiras
 #207674   Angler
 11 Lie 2010 19:03
Sweiki visi likimo nubloksti :/braj; .Atsikeliau ryte nustebau,kad nelyja :shock: ,galvoju reikia nuvaziuot iki Howto paziureti kas ka gaudo ir tuo paciu apziuret ta svyturi apie kuri kazkada okuma pasakojo,situacija tokia:
Prie jachklubo 6 zvejai ir 600 ziurovu,du is ju gaude ant sistemeliu,like keturi su pludinem masalaui naudojo porcija ir kalmaro gabaliuka.Kol ziopsojau(apie 5 min),tai tik 1 skumbre vienas is ju pagavo.
Paveikslėlis Paveikslėlis
Tas mistinis svyturis.Noreciau,kad okuma patvirtintu,ar si svyturi jis turejo omeny(kur kazkada 2-3kg polockus lupo)
Paveikslėlis
O prie olu matesi judejimas vyko,tik iki ten patingejau eiti.
Paveikslėlis
Isvados tokios:daugiau ar maziau,bet skumbres jau galyma pasigaut.Manau diena dienai nelygi,tuo labiau kai atvaziavau i Howta buvo prasidejes atoslugis.
 #207918   okuma
 12 Lie 2010 17:28
Andris rašė:Noreciau,kad okuma patvirtintu,ar si svyturi jis turejo omeny(kur kazkada 2-3kg polockus lupo)
Paveikslėlis
tas pac...blm kaip pasiilgau to svyturio :gutgut
 #207943   Angler
 12 Lie 2010 19:14
Okuma gal galetum palengvinti man gyvenima,o taip pat padeti sutaupyti mano brangaus laiko :grin: ,papasakok truputi smulkiau apie sios vietos ypatumus,turiu omeny zvejybos technika,kokius masalus naudojai,koks geriausias paros metas,masalai ir t.t. Sirdingai dekoju :"haj:
 #207952   okuma
 12 Lie 2010 19:57
Andris rašė:Okuma gal galetum palengvinti man gyvenima,o taip pat padeti sutaupyti mano brangaus laiko :grin: ,papasakok truputi smulkiau apie sios vietos ypatumus,turiu omeny zvejybos technika,kokius masalus naudojai,koks geriausias paros metas,masalai ir t.t. Sirdingai dekoju :"haj:
nu bet tik trumpai... :superšokas Technika,masalai-jami spiniga toki iki 60 -80 gr, pintas valas,sistemeles jurines is triju kabliuku,nu kaip laivuose naudoja, geriausiai sudirba su zaliais fosforiniais bajeriais, dar kartais i masalo triubele(buna tokios su vamzdukais,jos ir geriausia) idedu super maza ,lauzoma ,zalios spalvos fosforiuka,bet lauziu tik 1 kart ,kad per daug nesviestu,ant sistemeles galo-dedu koki 28-35 gr blizge,galima ir paprasta svina...nu ir viskas,stovi prie pat vandens,meti i salos puse arba desiniau-kiek gali,tada palauki kol pasiekia dugna ir trauki,traukima reik atidirbt,kad trauktum truputi virs akmenu,ten jie ir sukinejas,per letai trauksi-ikabinsi akmena,per greit-bus per aukstai...jokiu dzigavimu,nes ir taip prarasdavom po 10 sistemeliu per nakti...
Paros metas- ruduo, geriausias rugsejo menuo, pilnatis,arba bent jau kad nebutu apsiniauke ir sviestu menulis, Vanduo tik skaidrus,nes dar nuo svyturio gauna sviesos,na ir gerai yra kiekvienu metimu "ikrauti " fosforiukus nu lempos sviesos...
neissigask jei ruonis islys is vandens per puse metro nuo taves :-D jis pats issigas ir des fontana ir dar su tasem atsargiai,nes akmenuose ziurkes ir zuvi vagia ir buderbrodus...
 #207954   Angler
 12 Lie 2010 20:15
Good man Okuma :gutgut
 #207973   meskute
 12 Lie 2010 21:25
okuma rašė:
Andris rašė:Noreciau,kad okuma patvirtintu,ar si svyturi jis turejo omeny(kur kazkada 2-3kg polockus lupo)
Paveikslėlis
tas pac...blm kaip pasiilgau to svyturio :gutgut
na as tai supratau visai kitaip ,uk nuotraukoje matosi greiciau jau rytinis svyturys ,nei siaurinis.paciam uoste yra antri vartai,su lempom panasiom i ,,svyturiukus"vienas is ju raudonas ir siaurinis,taigi maniau,kad tai ta viata ,dabar supratau,kad suklydau
 #207976   okuma
 12 Lie 2010 21:42
tam kitam mole ,kur beveik privaziuot galima zvejojo du airiai,pasistate stovus,po dvi meskeres ir sedi Tranzite ,laukia kibimo.....vanduo kaip ezere,jokios bangeles....molas beje kokie 3-4 metrai virs vandens ten, nu ir ka...is niekur nieko banga kai dejo i mola, "pasieme" viska nuo molo..kotus,viska... tai tiem dziaugsmo buva...
 #208319   blazer
 13 Lie 2010 21:26
Fishermen rašė:Sveiki Rybokai! ::hai-bai Kaip su upetakias reikaliukai? Gal kas gaudo? :ruko
gaudyciau, jei zinociau kur juos galima nemokamai gaudyt. nes visur viskas priklauso klubams ir leidimai brangiai kainuoja... :)
 #208346   Alvius
 13 Lie 2010 22:06
Gera kaina, bet jus pirmiau mane ismokykit spiningaut, o tada as jau aisiu i jura :D
 #208448   Angler
 14 Lie 2010 12:35
Fishermen rašė:Sveiki Rybokai! ::hai-bai Kaip su upetakias reikaliukai? Gal kas gaudo? :ruko
Vakar buvau patikrinti viena upe,visiskas 0 :/nek ,net nemaciau ,kad vaiksciotu,vanduo nukrites,nuskaidrejes.Isrankus ir gudrus tie velniai pasidaro siuo metu laiku,tupi duobese ivairiomis musemis bakus primusia :-D ,reiks turbut laukti kito pavasario.Pasiemiau fotika,zuvies nebuvo,nusprendziau nors upe pafotkint :cool:
 #208581   meskute
 14 Lie 2010 20:29
Andris rašė:
Vakar buvau patikrinti viena upe,visiskas 0 :/nek ,net nemaciau ,kad vaiksciotu,vanduo nukrites,nuskaidrejes.Isrankus ir gudrus tie velniai pasidaro siuo metu laiku,tupi duobese ivairiomis musemis bakus primusia :-D ,reiks turbut laukti kito pavasario.Pasiemiau fotika,zuvies nebuvo,nusprendziau nors upe pafotkint :cool:
taip taip siose vietose pries penketa metu patys upetakiai i kranta lipdavo.....
 #208629   meskute
 14 Lie 2010 22:21
Fishermen rašė:Is ko taip sprendi ? :-D
zvejojau sitame upelyje ,senai ten buvau-netraukia jau gal antri metai pasonej intensyvios statybos vyksta.....
 #208632   meskute
 14 Lie 2010 22:45
Fishermen rašė:Zinai gal dar kokiu upeliuksiu ? Parasik jei gali PM ! Dekuj ! ;-)
na neesu upetakiu specas,bet kelis sykius buvau prie kanalo ,tai pastoviai upetakiu gaudytojai palikdavo savo auto ir traukdavo per laukus i lifey,taigi jei esi muselines specas ir turi leidima toje teritorijoje gali meginti
 #208884   dalius1984
 16 Lie 2010 02:39
sweiki gyvi. taigi nulekem mes siandien i Howth tu skumbriu nuo uolu paziuret. kaip durniukai 5wal ryte jau metem sistemeles tikedamiesi ka suwiliot...deja :e:e . pirmo kibimo sulaukem gal kokia 7 wal (3 is kart),po to puse 8 (3 ir 2) ir po to puse 9 dar dwi. kukliai trims zwejam.buwau pasiemes sawo 12ft beach meskere,tai sakiau paskutini kart skumbriu su ja. sunki ir jei uzkimba wiena tai net nezinaio kad kybo anam gale kazkas.jauciu reiks spiningiuka koki 40gr pasiimt su 0.17 pintu walu kad nors spurdejimas jaustus.gal kas zinot ar yra koks pintas walas specialiai jurai ir ar nekenkia surus wanduo pintam walui?o jei kenkia ka daryt?? wienas sezonas ir kaput?? :ks>
dekui :gutgut
 #208915   oli
 16 Lie 2010 10:28
"Berkley Whiplash Crystal" shita ant spino esu uzdejas,neperdaugiausiai su spinu zvejoju,bet kolkas skustis ner kuo...
 #208932   okuma
 16 Lie 2010 12:06
oli rašė:"Berkley Whiplash Crystal" shita ant spino esu uzdejas,neperdaugiausiai su spinu zvejoju,bet kolkas skustis ner kuo...
sito valo silpniausia vieta- mazgai.... dar namuose spule guli ir nu tiesiog nekyla ranka jo naudot :-niak'
 #208939   oli
 16 Lie 2010 12:36
okuma rašė:
oli rašė:"Berkley Whiplash Crystal" shita ant spino esu uzdejas,neperdaugiausiai su spinu zvejoju,bet kolkas skustis ner kuo...
sito valo silpniausia vieta- mazgai.... dar namuose spule guli ir nu tiesiog nekyla ranka jo naudot :-niak'
jo pas rusus forume tapati skaichiau,tik ten dar minejo kad "berkley whiiplash" turi ta problema,o "crystal" tipo jau good :roll:
 #208946   Angler
 16 Lie 2010 12:59
Sweiki visi :/braj; ,tik norejau pasakyti,kad persikrikstijau is Andris i Angler,paciam skamba rimciau :liež-uvis ,gal dabar geriau seksis zvejybose :grin: .Savaitgalis ant nosies,visi kas planuoja vaziuot zvejot NEI ZVYNO ... !-kliovas-!
 #208975   okuma
 16 Lie 2010 15:42
oli rašė: "berkley whiiplash" turi ta problema,o "crystal" tipo jau good :roll:
nu whiplash jei originala nupirksi-tai isvis jokiu problemu su juo, jei ant fufelio uzsirausi tai vienintele problema tai ,kad jis gan greit plokscias pasidaro,bet zinant spinigavimo juroj subtiluma -anokia cia beda
 #208978   oli
 16 Lie 2010 15:54
okuma rašė:
oli rašė: "berkley whiiplash" turi ta problema,o "crystal" tipo jau good :roll:
nu whiplash jei originala nupirksi-tai isvis jokiu problemu su juo, jei ant fufelio uzsirausi tai vienintele problema tai ,kad jis gan greit plokscias pasidaro,bet zinant spinigavimo juroj subtiluma -anokia cia beda
o tai kaip zinot?
 #208980   okuma
 16 Lie 2010 16:02
buvo dikuuota kazkada spiningistu skyrelyje, ant dezuciu kazkokiu skirtumu yra,nepamenu dabar....yra ten to fufelio parduotuvese irgi,pirkau shimano baitrunerius du,vienas vala kryziavo :gutgut ..kitas :superšokas ...nors abu identiski atrode
 #208986   meskute
 16 Lie 2010 18:33
oli rašė:
okuma rašė:
jo pas rusus forume tapati skaichiau,tik ten dar minejo kad "berkley whiiplash" turi ta problema,o "crystal" tipo jau good :roll:
sia problema as taip pat pastebejau ,-deje per velai,ant abieju juriniu riciu sita vale siemet uzdejau.o va pries 5-6 metus swrd zvejybos parodoje pirkau vala,sumokejau tik 25 o nutraukti neimanoma buvo.jei i uola isekdavau,tai apie save tekdavo apsivynioti ir tik tada nutraukadavau
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė