Corke jau aina i skumbres i polakai...Alvius rašė:Dar anksti skumbres
I Fish Becouse The Voices In My Head Tell Me To.
Corke jau aina i skumbres i polakai...Alvius rašė:Dar anksti skumbres
bl nuwaziuociau bet tolokai nuo dublino,geriau palaukt pora saw aiciu ir pas mus atsirasoli rašė:Corke jau aina i skumbres i polakai...Alvius rašė:Dar anksti skumbres
nu bet tik trumpai...Andris rašė:Okuma gal galetum palengvinti man gyvenima,o taip pat padeti sutaupyti mano brangaus laiko,papasakok truputi smulkiau apie sios vietos ypatumus,turiu omeny zvejybos technika,kokius masalus naudojai,koks geriausias paros metas,masalai ir t.t. Sirdingai dekoju
na as tai supratau visai kitaip ,uk nuotraukoje matosi greiciau jau rytinis svyturys ,nei siaurinis.paciam uoste yra antri vartai,su lempom panasiom i ,,svyturiukus"vienas is ju raudonas ir siaurinis,taigi maniau,kad tai ta viata ,dabar supratau,kad suklydau
gaudyciau, jei zinociau kur juos galima nemokamai gaudyt. nes visur viskas priklauso klubams ir leidimai brangiai kainuoja...Fishermen rašė:Sveiki Rybokai!Kaip su upetakias reikaliukai? Gal kas gaudo?
galiu pasakyt,kad su tuo kostiumu ir ant ledooli rašė:kas uzsiima jurine zvejyba gal prireiks,uztikau tokia nuolaida- http://www.fishingmegastore.com/fisheag ... ~6664.html
Vakar buvau patikrinti viena upe,visiskas 0Fishermen rašė:Sveiki Rybokai!Kaip su upetakias reikaliukai? Gal kas gaudo?
taip taip siose vietose pries penketa metu patys upetakiai i kranta lipdavo.....Andris rašė:Vakar buvau patikrinti viena upe,visiskas 0Fishermen rašė:Sveiki Rybokai!Kaip su upetakias reikaliukai? Gal kas gaudo?
,net nemaciau ,kad vaiksciotu,vanduo nukrites,nuskaidrejes.Isrankus ir gudrus tie velniai pasidaro siuo metu laiku,tupi duobese ivairiomis musemis bakus primusia
,reiks turbut laukti kito pavasario.Pasiemiau fotika,zuvies nebuvo,nusprendziau nors upe pafotkint
![]()
![]()
zvejojau sitame upelyje ,senai ten buvau-netraukia jau gal antri metai pasonej intensyvios statybos vyksta.....Fishermen rašė:Is ko taip sprendi ?
na neesu upetakiu specas,bet kelis sykius buvau prie kanalo ,tai pastoviai upetakiu gaudytojai palikdavo savo auto ir traukdavo per laukus i lifey,taigi jei esi muselines specas ir turi leidima toje teritorijoje gali megintiFishermen rašė:Zinai gal dar kokiu upeliuksiu ? Parasik jei gali PM ! Dekuj !
sito valo silpniausia vieta- mazgai.... dar namuose spule guli ir nu tiesiog nekyla ranka jo naudotoli rašė:"Berkley Whiplash Crystal" shita ant spino esu uzdejas,neperdaugiausiai su spinu zvejoju,bet kolkas skustis ner kuo...
jo pas rusus forume tapati skaichiau,tik ten dar minejo kad "berkley whiiplash" turi ta problema,o "crystal" tipo jau goodokuma rašė:sito valo silpniausia vieta- mazgai.... dar namuose spule guli ir nu tiesiog nekyla ranka jo naudotoli rašė:"Berkley Whiplash Crystal" shita ant spino esu uzdejas,neperdaugiausiai su spinu zvejoju,bet kolkas skustis ner kuo...
nu whiplash jei originala nupirksi-tai isvis jokiu problemu su juo, jei ant fufelio uzsirausi tai vienintele problema tai ,kad jis gan greit plokscias pasidaro,bet zinant spinigavimo juroj subtiluma -anokia cia bedaoli rašė: "berkley whiiplash" turi ta problema,o "crystal" tipo jau good
o tai kaip zinot?okuma rašė:nu whiplash jei originala nupirksi-tai isvis jokiu problemu su juo, jei ant fufelio uzsirausi tai vienintele problema tai ,kad jis gan greit plokscias pasidaro,bet zinant spinigavimo juroj subtiluma -anokia cia bedaoli rašė: "berkley whiiplash" turi ta problema,o "crystal" tipo jau good
sia problema as taip pat pastebejau ,-deje per velai,ant abieju juriniu riciu sita vale siemet uzdejau.o va pries 5-6 metus swrd zvejybos parodoje pirkau vala,sumokejau tik 25 o nutraukti neimanoma buvo.jei i uola isekdavau,tai apie save tekdavo apsivynioti ir tik tada nutraukadavauoli rašė:jo pas rusus forume tapati skaichiau,tik ten dar minejo kad "berkley whiiplash" turi ta problema,o "crystal" tipo jau goodokuma rašė:sito valo silpniausia vieta- mazgai.... dar namuose spule guli ir nu tiesiog nekyla ranka jo naudotoli rašė:"Berkley Whiplash Crystal" shita ant spino esu uzdejas,neperdaugiausiai su spinu zvejoju,bet kolkas skustis ner kuo...