antimausas rašė:Seip gal kas susidomes ;)
http://www.youtube.com/watch?v=C-kOYS6LaIU&NR=1

antimausas rašė:Seip gal kas susidomes ;)
http://www.youtube.com/watch?v=C-kOYS6LaIU&NR=1
ne,ne,baik tu,nepykstu,ner ko pyktAngler rašė:olioli rašė:o vietoj "g" numygti "k" irgi slabo![]()
![]()
kazkaip maniau kad chia pofig kaip kas rasho,tik kad mazdaug i tema butu,bet turbut tex jau byloti dailiai,kaip kokystai byliunasas artai brazdzionis,negeris uzsitraukti moderu nemalone,bo be forumo liudna butu kaip kokiam vytauitui be baravyko
![]()
![]()
![]()
,nepyk ant vegio jis tik nori,kad mes cia budami saloje nepamirstume savo lietuvisku shaknu.
na sendien susipirkau visokiu gerybiu, tai ant valo ir keliu muselku 86eu palikau, uz cortland 444 wf6f 55eu. daugoka, bet galvoju geriau viena karta daugiau nei po kelis kartus pirkineti.blazer rašė: nors cortlandas labai kazkuo niekada nepasizymedavo, apie 444 esu neblogu atsiliepimu skaites. pats nebandziau. dabar uzsidejes cortland fairplay, tai esu visiskai nusivyles, toks ispudis, kad valas neatitinka uzrasytos klases... teks bandyti koki kitoki sniura.
o koks kotas pas tave? as pats tik pradedantis, todel irgi ne kazin ka pametau ta vala. kai kotas buna per minkstas, buna kad vala subanguoja. geriausiai, kai kota sustabdai, ir galune sugryzta i savo vieta ir stop. minkstesniem kotam, sustabdzius, galune labiau sulinguoja ir jei valas nepagaves tinkamo pagreicio, susibanguoja biski. taipogi jei per zemai sustabdai ir nuleidineji, valas nespeja pilnai issitiesti ir sukrenta negraziai, banguojanciai, o jei visai per zemai, tai visas i viena taska sukrenta :D mano atveju, tai kazkaip jauciasi kad fairplay valas per sunkus ir kotas per daug persikrauna ir neismeta tinkama jega. reikia gerokai pavargti norint ismesti vala. beje dar gali nusipirkti spec tepaliuko valui, apie 3 eur kainuoja, sutepus, dar geriau ciuozia ziedais.miegas rašė:
na sendien susipirkau visokiu gerybiu, tai ant valo ir keliu muselku 86eu palikau, uz cortland 444 wf6f 55eu. daugoka, bet galvoju geriau viena karta daugiau nei po kelis kartus pirkineti.
buvau isejas i pieva meginti pametyt, tai kazkaip galvojau kad bus lengviau, 15m daugiau neperzengiau su uzmetimu ir man valas kotais negrazei gula, visas raitosi, gal slapias graziau guls ir mesis? na bus matyt, reiks dar licenzijas vaziuot pirkt ir normaliai issiklausinet kas ir kaip.
pas mane fladen vantage 9ft #6, rite 5-6klases, bet kazkaip atrodo kad tas valas nenori slysti is tos meskeres, neuzkrauna, bet greiciausi mano rankos dar per kreivos. po vakar treniruociu tai lyderis sutrumpejo apie 10 cm ir visas galas suplisinejoblazer rašė: o koks kotas pas tave? as pats tik pradedantis, todel irgi ne kazin ka pametau ta vala. kai kotas buna per minkstas, buna kad vala subanguoja. geriausiai, kai kota sustabdai, ir galune sugryzta i savo vieta ir stop. minkstesniem kotam, sustabdzius, galune labiau sulinguoja ir jei valas nepagaves tinkamo pagreicio, susibanguoja biski. taipogi jei per zemai sustabdai ir nuleidineji, valas nespeja pilnai issitiesti ir sukrenta negraziai, banguojanciai, o jei visai per zemai, tai visas i viena taska sukrenta :D mano atveju, tai kazkaip jauciasi kad fairplay valas per sunkus ir kotas per daug persikrauna ir neismeta tinkama jega. reikia gerokai pavargti norint ismesti vala. beje dar gali nusipirkti spec tepaliuko valui, apie 3 eur kainuoja, sutepus, dar geriau ciuozia ziedais.
Kaip Brejuj nezinau,bet Dun Laoghaire nuo molu tikrai zvejoja,teko skaityti kazkuriam airiu forume,kad vakarinis molas zuvingesnis,o ir spiningautoju jis megstamas.Fishermen rašė: Kazin kaip brejuj ? Imanoma ten pagauti ?? nuo to molo . Dun Laoghaire ten ira molas irgi ,ten kazin normaliai butu? Patark prasau kur geriausiai butu su to spiningu pagaudiit? Dekuj ,.
shviezias lugvormas ir razorfish,o geriausias laikas tai chia jau nuo pliazo priklauso kuriam zvejoji,shiaip visus didziuosius savo basus pagavau shvintant,ant vidutinio vandens...simask rašė:sakykit,koks universaliausias masalas butu gaudant surfu,ir geriausias basu masalas,o kaip pasirinkti laika gaudyti basam? Reiketu vel pabandyti jura,o tai gaila kai nauja meskere dulkes renka.
ar verta? nes kuojas gali tureti tik 3, o jai daugiau tai turi tureti ceki kad tu jas pirkai, o kam pirkti jai gali papludimy prisikasti kirmeliu ar prisirinkti razoru ir sekmingai zvejoti.remyga387 rašė:sveiki,ar bandet kas gaudyt ant kuojos gabaliuku cia?
Galima tureti 4,o is tiek kuoju gali tiek porciju pripjaustiti,kad nesunaudosi per visa zvejyba,esme tame ar kimba ant ju kasnorsmiegas rašė:nes kuojas gali tureti tik 3, o jai daugiau tai turi tureti ceki kad tu jas pirkai
Jo sianden Oras super geras! Gaila kad nera laiko(( Ten ira kazin kur netoli masinu Aikstele?Angler rašė:Planuoju sendien po piet pavaziuot iki Dun Laoghaire,pandysiu paspiningauti nuo vakarinio molo,jeigu kas turit laiko ir noro prisijunkit,vietoje planuoju buti apie 15.00
Angler rašė:Su parkingu ten problema,kaip visur teks pinigine papurtiti net paciame uoste pristatyta parkomatu
Tai gal per anksti dar seznonas? )arvydka rašė:O aš savo ruožtu buvau skumbrių St. John point'e, Co.Donegal. Rezultatas nuo 9:30 a.m. iki 15 p.m. 32 skumbrės, bendras svoris 7 kg. Kibimas labai prastas, palyginus su pernai metais. Dauguma skumbrių užkibo užmetimo vietoje, t.y. tiek kiek eina užmesti iš visos sveikatos 4 uncijų šviną. Kitas dalykas jog leidžiau švinui skęsti iki dugno ir bent trečdalis kibimų buvo gan giliai. Vanduo gan šaltas, nes pabandžius braidyti paplūdimyje iškart pradeda sukti kojas, jokių norų nelieka atidaryti maudymosi sezoną. Dar vieną dalyką pastebėjau valydamas žuvis, tai jog skumbrės buvo neišneršusios, t.y. su ikrais arba pienėm.
jo tiksliau prie svyturio uz kaminu .siaip dazniausiai ten kimba skumbres kai sezonas,ir kai vandens lygis kyla.kalbejau su airiu zvejais sake,kad dar reiketu truputi palaukti.bandysiu lekti i dokus treciadieny.dalius1984 rašė:kokiuose dokuose cia gaudei? kokiam mieste?