Smetona, dekui uzh kai kuria info, bet shiaip ash turbut esu kitokio profilio zhvejys, mane labiau domina sezonines zhuvys, tokios kaip lashishos, steelhead'ai, shad'ai, dar labai noriu silkiu pagauti kai atplauks (dar koks menesiukas). O visa kita tai pas mane laiko uzhmushimas kai nekimba tai kas domina... Ai teisybe, dar nepasiseke pagauti legalaus Stripped Bass (limitas 28inch, mano didzhiausias 26inch), bet ash tik spiningauju nuo kranto, jokiu laivu ar bait'o vandenyne.
Kas del Round Valley, tai man ten nepatiko, per daug civilizuotas tas ezheras, bet va inzhinerinis sprendimas sukurti toki ezhera tikrai zhavi.
Kas del Catfish'u, tai viena neidomiausiu gaudyti zhuvu, ten kur ju yra, galima ant kiekvieno metimo temstant traukti, ypach tuose privachiuose ezheruose.
Kas del Round Valley, tai man ten nepatiko, per daug civilizuotas tas ezheras, bet va inzhinerinis sprendimas sukurti toki ezhera tikrai zhavi.
Kas del Catfish'u, tai viena neidomiausiu gaudyti zhuvu, ten kur ju yra, galima ant kiekvieno metimo temstant traukti, ypach tuose privachiuose ezheruose.
http://mindule.blogspot.com/ Darbas reikalingas tiktai tiems, kurie nemoka žvejoti!!! <º)))))><