N 53 17.760` W006 09.020` toks va, Ant ko zadat gaudit skumbres ? ant girlendu?remyga387 rašė:jo fisherman galetum imest ,gal sekmadieni atlektume.butu idomu pabandyt pazvejot,bent skumbriu patraukt.
N 53 17.760` W006 09.020` toks va, Ant ko zadat gaudit skumbres ? ant girlendu?remyga387 rašė:jo fisherman galetum imest ,gal sekmadieni atlektume.butu idomu pabandyt pazvejot,bent skumbriu patraukt.
Ten virsui daugiausia donkininkai sedi,as zvejojau apacioja liuks priejimasFishermen rašė:Pre Zalio svyturiio buvau kur ir tu ! Ten taip auskataj metiti reikia baisu net i apacia nukristi
lasius zvejosiu su spinu, man su mucha iki ju tai dar toli grazu, nors viskas imanomaAngler rašė:Miege aukstai issikelei kartele sau,bet kuriuo atveju gaudyti lasius ant muchos rimtas sportas,nei zvyno...,parasyk kaip seksis
Zinok gali buti! Nes sake tipo Basam.))Bet dirba tikraj neblogaj vendeni! Buvo visokiu spalvu reikes dar pasimti kelias kita karta.!))) 4.50E.kaina.normali.Angler rašė:Berods cia ypac airiu bassautoju megstama blizge "Kilty"
As pasemiau 2.70 10 iki 60 gramu super. Blizgutes po 40 gramu skrenda patikek kaip!! + Gali jei nori girlenda prisiristi )))) Vala jamk 0.3 bet jurini.ramasie rašė:galvoju ir man reiktu pradeti zvejyba juroje tik nezinau koky iranky isirinkt ?? spiningas 270 ilgio 15-40gr ar uztektu juroj ?gal galit ka patart,kokiu parametru reiketu spininguj ?
o kaip del licenzijos?petriukas rašė:nusipirkau museline.... ir uzpildziau prasyma tapti boyne river klubo nariu.... jeeeeeeeeeeee.... bus idomu
:D
tikrai ira tokios,bet as sakyciau daugiau sapalas negu karpis,kai iskepi neturi asaku taigi ir nesapalas,as zvejodavau ant maziausio trisakiuko koki tik galima nusipirkti,pjauni kvadraciuka duonos ir ispaudi trisaki nereikia nei svino nei pludes(taipat lietuvoi zvejoju sapalus tik naudoju juoda duona),bet tos zuvis issiduoda jai jos toi vietoi yra,imeti pora riekiu duonos ir jei tu gabalu niekas neryja neverta net varkti,bet jei pakyla ir dauzo tai variantas su trisakiuku manau idealus.Tarpkitko maziausias toks laimikis buvo 2 kg. ir maciau kad jos plaukioja bureis.Fishermen rašė:As irgi sen su seima buvau BrayOras buvo tesiog pasaka saule svete ,vejalis siltas ,vanduo skaidrokas.Aisku as kaip visada su spinu rankose ant akmenu
Meciau gal kokes geras pora valandu !Bet neko nepagavau ,uztat super pailsejau
Banzdiau blizges guminukus viska ka turejau pasemes
Paskiau Airis priejo sale manes zvejojo su dugnine !! Pasakojo apies zuvis panasius kaip karpius ,tipo kinba ant donos gabaliuku su plude
Kelias foto :
http://imageshack.us/photo/my-images/204/p7020002g.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/832/p7020007.jpg/
Matai kaip jums geraj ,nekur net vazioti nereikiaremyga387 rašė:sekmadieni ryte 4 pradejom nuo rocku zvejot,skumbres kibo su kiekvienu metimu,kokia val.po to visa diena nei vienos,pagavom unguriu dugninem.didziausias 1,10. cia siaurinej kazkur prie kylibego.
Ariis sake kad je buriais plaukioja ! Tipo kibridaj kaskokesimask rašė:ai va paskutini karta jas maciau svorde,is molo puses plaukiojo gal 10, o tenkur prasideda papludimys gal 20-30 + nenoriu prisimeluoti